Potrzebuję jakiegoś seta, bądź kombinacji spokojnych, delikatnych kawałków. Nie potrafię się uczyć w zupełnej ciszy, więc przydałoby się coś spokojnego do nauki
Potrzebuję jakiegoś seta, bądź kombinacji spokojnych, delikatnych kawałków. Nie potrafię się uczyć w zupełnej ciszy, więc przydałoby się coś spokojnego do nauki
Macie coś takiego?
Proponuję przejrzeć ten blog http://www.panznieba.blogspot.com/ i pozycje : chill-out, downtempo i ambient pod tym szyldem zazwyczaj kryją się bardzo spokojne, relaksujące wręcz pozycje. Polecam ten blog
Fajny blog, przesłuchałem trochę i naprawdę fajne kawałki, tylko nie potrafię wyczaić tych kotków na rapidzie, a co za tym idzie ściągnąć muzy. Tyle razy już źle wpisałem, że za jakiś czas mogę dopiero spróbować. Co za idiota wymyślił taki sposób weryfikacji
Fajny blog, przesłuchałem trochę i naprawdę fajne kawałki, tylko nie potrafię wyczaić tych kotków na rapidzie, a co za tym idzie ściągnąć muzy. Tyle razy już źle wpisałem, że za jakiś czas mogę dopiero spróbować. Co za idiota wymyślił taki sposób weryfikacji
Released: February 12, 2008 Genre: Folk, Acoustic Track List: 1. Forgive Me 2:08 2. Confessions 3:46 3. The Death of Me 3:10 4. Body In A Box 4:12 5. Sleeping Sickness 4:08 6. What Makes A Man? 3:26 7. Waiting… 4:54 8. Constant Knot 4:03 9. Against The Grain 3:46 10. The Girl 6:00 11. Sensible Heart 3:21 12. As Much As I Ever Could 5:25
Nigdy nie sądziłem, że będę polecał tu coś takiego. Przypadkiem dzisiaj natrafiłem, bo na co dzień słucham innej muzy, ale teraz nie mogę uwolnić się od słuchania.