|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W związku z tym moje pytanie, czy mogą się przyczepić, że gram dwudrogowe do obrotu??? miał ktoś z nimi problemy??/ na 99,9% się przyczepią btw ja mam pytanko - granie "live" liczy się do obrotu ? ( chcę się upewnić gdyż nie pamiętam )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, mam pytanie odnośnie tego bonusa. Otóż postwaiłem na razie 600zł i udało mi sie wygrać 800zł tak więc mam na koncie 2200zł i teraz tak.... Obliczyłem sobie że grając zdarzenia dwudrogowe po kursach 1,85 w obie strony, po wykonaniu całego wymaganego obrotu stracę około 320zł. Więc na koncie nadal będzie około 1900 i mnie to satysfakcjonuje
W związku z tym moje pytanie, czy mogą się przyczepić, że gram dwudrogowe do obrotu??? miał ktoś z nimi problemy??/ Myślę, że mogą się przyczepić. Tak na 99% się przyczepią 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
 Przecież w regulaminie jest, że tak nie można grać. Bukmacher musiałby być głupszy od grającego tak, aby na to pozwolić, masz szanse jedną na milion, że to przejdzie, powodzenia.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
 Przecież w regulaminie jest, że tak nie można grać. Bukmacher musiałby być głupszy od grającego tak, aby na to pozwolić, masz szanse jedną na milion, że to przejdzie, powodzenia. Uwierz mi, że parę lat temu to był standard... a poza tym wystarczy, że dorzucę do tego jakiś kurs typu 1,05 i już nie mają argumentów...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jak nie mają argumentów, zamykają konto i zabierają z niego pieniądze to jest standard za takie praktyki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Uwierz mi, że parę lat temu to był standard... a poza tym wystarczy, że dorzucę do tego jakiś kurs typu 1,05 i już nie mają argumentów... ?? napisza Ci wtedy ze grasz zaklady dwudrogowe, policzą Ci tylko ten za 1,05 i wtedy masz 0 obrotu  albo zablokuja Ci konto i napisza ze chciales ich oszukiwac, jak chcesz to próbuj.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
?? napisza Ci wtedy ze grasz zaklady dwudrogowe, policzą Ci tylko ten za 1,05 i wtedy masz 0 obrotu  albo zablokuja Ci konto i napisza ze chciales ich oszukiwac, jak chcesz to próbuj. Racja, lepiej wpłacić trochę kasy do innego buka(BF)i grać dwudrogowe. Over w jednym under w drugim i po kłopocie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wtedy grasz nieuczciwie!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Racja, lepiej wpłacić trochę kasy do innego buka(BF)i grać dwudrogowe. Over w jednym under w drugim i po kłopocie  rób jak uważasz, graj tam gdzie chcesz, ale wplaciles kase do BAH a nie do BF ( chcialem zauwazyc  )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Baq gdzie jest napisane ze nie mozna grac dwudrogowo ? gram sobie underka z mlb i dodaje z tenisa cos z kursem 1.4 a na 2 overa i co niby maja sie przyje...c ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie czytałem całego regulaminu od a do z aczkolwiek znając pewne zasady obstawiania ( nie gram od tygodnia  ) pamietam, ze aby obracac bonus nie wolno grac zakladow dwudrogowych na "A" i na "B", na 100% nie wiem czy to sie odnosci do kuponow w ktorych jest typ na "A" i typ na "B", ale znając "renomę" BAH to na prawdę mogą się "p", ja wole nie ryzykować.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Chlopaki ile razy trzeba obrocic bonus i depozyt oraz po jakim kursie aby mozna bylo wyplacic pieniazki przy bonusie do 600 zl? Wplacilem kase przelew i czy moge teraz wyplacic na moneybookers? Z gory dzieki !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie czytałem całego regulaminu od a do z aczkolwiek znając pewne zasady obstawiania ( nie gram od tygodnia  ) pamietam, ze aby obracac bonus nie wolno grac zakladow dwudrogowych na "A" i na "B", na 100% nie wiem czy to sie odnosci do kuponow w ktorych jest typ na "A" i typ na "B", ale znając "renomę" BAH to na prawdę mogą się "p", ja wole nie ryzykować. a jak zagram ze kwalifikacje f1 wygra raikonen massa hamilton to co tez nie bede mial obrotu ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jak zagram ze kwalifikacje f1 wygra raikonen massa hamilton to co tez nie bede mial obrotu ? ja pisałem o zakładach dwudrogowych  a ten ktory ty wyzej wymieniles sie do takich nie zalicza
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie czytałem całego regulaminu od a do z aczkolwiek znając pewne zasady obstawiania ( nie gram od tygodnia  ) pamietam, ze aby obracac bonus nie wolno grac zakladow dwudrogowych na "A" i na "B", na 100% nie wiem czy to sie odnosci do kuponow w ktorych jest typ na "A" i typ na "B", ale znając "renomę" BAH to na prawdę mogą się "p", ja wole nie ryzykować. a jak zagram ze kwalifikacje f1 wygra raikonen massa hamilton to co tez nie bede mial obrotu ? Mozesz ale niewiele ci zostanie z bonusu 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Zaklady LIVE liczą sie do obrotu ?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witaj ݀$!
Jeżeli Pan wyraża chęć posiadania dwóch kont gracza jednego w EUR i drugiego z PLN jak najbardziej jest to dozwolone. Nasz serwis nie stwarza problemów przy posiadaniu dwóch kont gracza w innych walutach.
Prosimy jednak pamiętać, aby nie realizować bonusów z tych samych akcji na obu kontach gracza, gdyż takie operacje są zabronione.
Życząc wysokich wygranych serdecznie pozdrawiamy! Twój bet-at-home.com Team
a to dziwne, ja dostałem całkiem inną odpowiedź "Witaj!
Regulamin spółki zabrania posiadania dwóch kont gracza.
Życząc wysokich wygranych serdecznie pozdrawiamy! Twój bet-at-home.com Team "czy ktos potrafi to wyjaśnic?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chlopaki ile razy trzeba obrocic bonus i depozyt oraz po jakim kursie aby mozna bylo wyplacic pieniazki przy bonusie do 600 zl? Wplacilem kase przelew i czy moge teraz wyplacic na moneybookers? Z gory dzieki ! obrót 4 razy całość (4x1200=4800) po kursie min. 1,7 (mogą być kombo)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A mozna wyplacic na moneybookers jak sie wplacilo na konto ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czyli jezeli gram tenisa to nie liczy sie to do obrotu??
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|