Ech, nie mogę sobie przypomnieć tytułu ani zespolu. Teledysk dość charakterystyczny: jakiś upalny dzień w USA, dziewczyna wsiada do kabrioletu, cegła na gaz i jedzie przed siebie szybko, jedzie na wprost innych aut, one cudem zjeżdżają. Cały czas śpiewa aż na koniec uderza w jakieś auto i wypada. I koniec teledysku. Kojarze wszystko ale nie moge nic wyłapać aby dojść do tytułu/zespołu. Ktoś wie co to jest za kawałek?
wczoraj slyszalem w radiu swietny mix, albo moze jakis raper wpadl na taki pomysl, glos w stylu 50centa + podklad Alice Deejay - Better of alone!! zna ktos?? nuta cud miod
cos w tym stylu, jednak w radio lecialo bez glosu Alice Deejay, i chyba w tej wersji troche przyspieszony glos eminema ale moze mi sie wydawac moze ma ktos cos podobnego??
Potrzebuję jakiegoś seta, bądź kombinacji spokojnych, delikatnych kawałków. Nie potrafię się uczyć w zupełnej ciszy, więc przydałoby się coś spokojnego do nauki
Poszukuje pewnej piosenki z mistrzostw, nie pamietam czy to byly mistrzostwa swiata czy europy piosenka jest chyba z lat miedzy 96-2000. Pamietam, ze teledysk nagrywany byl na jakiejs pustyni i wystepuja tam ludzie pomalowani w rozne barwy narodowe i udaja malpy. Moze ktos bedzie kojarzyl?
Poszukuje pewnej piosenki z mistrzostw, nie pamietam czy to byly mistrzostwa swiata czy europy piosenka jest chyba z lat miedzy 96-2000. Pamietam, ze teledysk nagrywany byl na jakiejs pustyni i wystepuja tam ludzie pomalowani w rozne barwy narodowe i udaja malpy. Moze ktos bedzie kojarzyl?
Ja myslałem o tej piosence ale przypadkiem znalazłem tą u góry ... Tobie chyba dwie sie "nałożyły" bo jedna jest z Mistrzostw Świata a w drugiej biegaja ludkowie i "udają małpy"