|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja nie mialem takiej sytuacji, ale jak zmienialem firme to pamietam ze w nowej przypominali mi zeby rozwiazac umowe z porzednia firma bo w przeciwnym razie zostanie automatycznie przedluzona, jesli tego nie zrobiles to raczej nie masz wyjscia i musisz oplacic polise w poprzedniej firmie Popieram, trzeba najpozniej na jedne dzien przed koncem umowy OC skutecznie zawiadomic TU, inaczej umowa sie przedluza. Skuteczne = zawiadomienie oddzialu, na pismie, najlepiej z potwierdzeniem odbioru, jak wyslesz poczta poleconym to koniecznie z potwierdzeniem odbioru, liczy sie data dotarcia listu, a nie nadania.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja tak miałem. Nie zdążyłem donieść wypowiedzenia do PZU i płaciłem dwie składki :/
Agassi - dogadałeś się indywidualnie i nieoficjalnie czy kazdy może tak zrobić, żeby zapłącić tylko za 1 miesiąc?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobrze czyli jesli bedziemy uczestniczyc w kolizji drogowej to dostaniemy odszkodowanie z 2 firm ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to jest oc, wiec co najwyzej ktos kto z naszej winy ucierpi dostanie 2 odszkodowania
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Ja tak miałem. Nie zdążyłem donieść wypowiedzenia do PZU i płaciłem dwie składki :/
Agassi - dogadałeś się indywidualnie i nieoficjalnie czy kazdy może tak zrobić, żeby zapłącić tylko za 1 miesiąc? wpierw kobitka chciała żebym zapłacił całość ale powiedziałem jej,że skoro auto już sprzedałem i wyrejestrowałem więc za nic nie zapłacę bo nie jestem już właścicielem przedmiotu ubezpieczenia i nie korzystam już z tego OC i AC i wtedy Ona sama powiedziała,że z dat wynika iż korzystałem jeszcze przez 3 tygodnie z ochrony OC więc kazała zapłacić tylko za 1 miesiąc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale sprzedawałeś samochód... To kumam już. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka