Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 20 1 2 3 4 19 20
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mnie cieszy tylko fakt, ze na Euro jest zespol, ktory nie dorasta do piet nawet nam

tak tak Grecjo - BYLY mistrzu Europy, do ciebie pieje grin

jesli ktos powazny powie mi, ze mamy jutro jakies szanse to pojde nawet do kosciola ...

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by bitnap
jesli ktos powazny powie mi, ze mamy jutro jakies szanse to pojde nawet do kosciola ...

To możesz już z domu wychodzić. Bo mamy szanse. Małe bo małe ale mamy. papa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Manuel Mejuto Gonzalez, asystenci: Juan Carlos Juste Jimenez i Jesus Calvo Guadamuro (wszyscy Hiszpania)

jakos nacja tych sedziow pasuje mi do kartkowania smile

wiare mam do konca smile

zrobic wynik 1-0 dla austrii to nic trudnego

wyrzucic niemca z 1 polowie za 2 naciagane przewinienia i poszukac okazji na karnego , jesli nei strzeli powtorzyc bo ktos za szybko wbiegl i tyle

jak sie chce to mozna smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a odnosnie wyzej napisanego wiadomo ze austria znowu zagra na hura wiec okazji na jakies kartki za naciagane faule brakowac nie bedzie smile

Gówno. Prawda jest taka, że oszukać Polaków to można, ale Niemców tak przerobić nikt się nie odważy ;/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jest duzo racji w Twoim zdaniu Buszmen.

ale wiare trzeba miec skoro szanse sa smile

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by bitnap

Nie spełniam warunku ,więc nie bedziesz na mszy ogonem zamiatał, ale zaprawde mówie Ci ,ze mamy szanse grin

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by buszmen
Gówno. Prawda jest taka, że oszukać Polaków to można, ale Niemców tak przerobić nikt się nie odważy ;/

1978 - Austria : Niemcy 3:2

To sa hitlerowskie derby ,a w nich wszystko mozliwe.
Obie strony nienawidza Polaków ,ale jeszcze bardziej siebie nawzajem laugh

Jednakowoż wszechobecna POPRAWNOŚĆ pewnie każe obu ekipom zagrać na ...remis.
Ten wynik da awans Niemcom ,zaś Austriakom pewne pocieszenie i niejaka satysfakcję, ze tacy ostatni to oni na ME nie byli.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

kiepska riposta Biszop
nie wiem jak możesz pisać o zorganizowanym wykupywaniu śladowej ilości biletów dostępnej w publicznej sprzedaży,
dystrybucja to jest wśród firm i znajomych, a dla szarych kibiców zostaje szczęście przy losowaniu albo kombinowanie

a idąc Twoim tokiem rozumowania to czemu całe masy "normalnych" kibiców, którzy oczywiście chodziliby na ligę gdyby na stadionach było bezpiecznie wink nie wykupią biletów w kasach żeby nie starczyło dla bydła?:) co to jest dla 1mln Łodzi zapełnienie dwóch 10tysięcznych kociołków?

temat o kibicach już był, nie chce mi sie jeszcze raz pisać o rzeczach na które nie mam wpływu, FATKEM jest to że atmosfera na kadrze obecnie a jeszcze kilka lat temu to dwa różne światy i kto tego nie doświadczył to sobie może pisać, tylko że o seksie też sobie można pisać, ale do praktyki ma się to nijak

FAKTEM jest również to że proporcje na tej imprezie pomiędzy tzw okazjonalnymi kibicami a także tymi "z doświadczeniem" są zbyt duże byśmy mogli zaimponować Europie głośnym, zorganizowanym dopingiem

a to że na kadrze zaczyna to coraz bardziej iść w stronę medialnych komercji niech świadczy repertuar piosenek, siła dopingu uzależniona od wyniku czy śpiewanie hymnu po kilka razy w ciągu meczu (to akurat euro na szczęście sie nie tyczy)

no ale jeden woli ogórki, a drugi ogrodnika córki

"Ewentualnie mozna wprowadzic testy dla chetnych na zakup i tak ciezko dostepnych biletow, jednym z pytan bedzie Czy kibicujesz Malszyowi??"

"bo za chwile wyjdzie na to ze Chorwaci nas zdeklasuja nie tylko na trybunach ale i na boisku bo Polska nie miala kibicow tylko malyszomanow."

tych zdań nie skomentuje bo są poniżej pewnego poziomu

pozdro

a.k.a. "DOMINICCA"
a.k.a. "DOMINICCA"
http://video.interia.pl/obejrzyj,film,43405,sortuj,sm,st,43405,pozycja,1,Gest_Boruca_-_Chorwacja

Polska wygra z chorwacją smile

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Boruc to jest typ swoja droga, same zadymy robi laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Vuković dostał polskie obywatelstwo

Aleksandar Vuković otrzymał w piątek polskie obywatelstwo. - Jestem bardzo szczęśliwy. Cieszę się i wierzę, że osiądę w Polsce na dłużej - powiedział kapitan Legii.

- Otrzymałem polskie obywatelstwo, a nie zostałem Polakiem. To jest spora różnica. Cieszę się, że w końcu się udało. Nie składałem dokumentów z myślą o grze w polskiej reprezentacji. Także myślę, że nie ma tematu - dodał Serb.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Jak tak dalej pojdzie, to za 45 min wszyscy bedziemy spiewac, ktorej powinni uczyc juz dzieci na muzyce:
Nic sie nie stalo, Polacy nic sie nie stalo smirk

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Zajrzalem na QCz.

Pelno tam ****** (brak mi slow to zaznaczam gwiazdkami), ktorzy przescigaja sie w tym ,ktory najbardziej dosra polskiej reprezentacji i jej trenerowi.

Zalosne to ,tym bardziej ,ze wielu z tych ***** przed mistrzostwami deklarowalo TU ,na tym forum dozgonne przywiazanie do reprezentacji i barw narodowych.

Zgadzam sie,ze trudno stworzyc w Polsce dobry zespol, ale z takimi ***** trudno stworzyc cokolwiek dobrego.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mysle ze bez kompelksow mozna powiedziec ze bylismy najgorszą druzyną na Euro.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
krótko i na temat: benhakker won stop papa

albo za znacznie mniejsze pieniądze

hbr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Henio by sie nadał smile albo Komornicki smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No i legenda Beenhakera wykreowana przez tablodiy sie skończyła. Benek ma chyba problemy z motywacją naszych grajków. Facet moze nie rozumiec polskiej mentalności. Do arcywaznego mczu z AUstrią wychodzimy jakbysmy byli na trniengu i drpeczemy w miejscu. Dopiero w drugiej polowie cos sie zmienilo. To samo dzisiaj, tyle ze dzisiaj caly mecz wydreptany, zero walki i ambicji. Nie wiem o co tu chodzi.

old hand
old hand
ojeju biedny don leo, nie wolno krytykowac bo sie obrazi. prawda jest taka ze bylismy najgorsi na euro. Benio moze zostac ale nich nie placze ze zostanie zjebany bo popelnil bledy i to duze. i tak holender bedzie mial lzej niz Engel i Janas, bo prasa po czesci jest po jego stronie. don pedro ze smutkiem to stwierdze, wypadl na wielkim turnieju gorzej niz polska szkola trenerska.

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
Bo liczy się sport i dobra zabawa

przez trzy mecze, nie wiedziałem SPORTU !!!

sport to walka

Strona 2 z 20 1 2 3 4 19 20

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, Sensei, rafal08, Lukasz111, poozon, latajaca_holenderka), 2,984 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,403
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025