|
|
addict
|
|
addict
ups, sorry, nie doczytalem ze jest juz mozliwosc transakcji internetowych 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
To wiem, ale od pewnego czasu jest możliwość korzystania z "delfinka" jak z kredytówki, bo ma numer cvv na odwrocie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mozna nia na kreche placic?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
To wiem, ale od pewnego czasu jest możliwość korzystania z "delfinka" jak z kredytówki, bo ma numer cvv na odwrocie. A dzwoniles na mLinie zeby 'aktywowac' ta mozliwosc?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy próbował ktoś rejestrować zwykłą kartę z delfinkiem jako kredytówkę w PayPal? Ja próbuję i nie akceptuje mi jej.
Z góry dzięki za pomoc Najpierw musisz zadzownic na mlinie zeby ustalic limit transakcji.Bo teraz masz limit 0 zł.Jak ustalisz na mlini limit mozesz juz placic nia przez neta.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ustaliłem już wcześniej limit więc nie to jest przyczyną...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile tych podpisow sie sklada ? jeden na umowie dla mnie jeden na umowie dla banku i... no wlasnie jeszcze cos podpisalem ???
napewno nie emakler
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a to pewnie bylo na przetwarzanie danych osobowych
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Sorka za OT RiKi - moglbys wyczyscic swoja skrzynke ,bo wiadomosci PW nie dochodza 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ustaliłem już wcześniej limit więc nie to jest przyczyną... Miałem podobny problem. Ustaliłem niby sam przez internet limit na kartę po czym i tak kasa nie chciała iść. Jak zadzwoniłem to się dowiedziałem, że czym innego jest limit który mogę ustawiać sam, czyli "limit transakcji bezgotówkowych', a czym innym limit transakcji internetowych  I ten drugi limit ustanowisz wyłącznie telefonicznie. Samemu się nie da.
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
zlozylem wniosek wczoraj , czytam na stronie ,ze w przeciagu 15min powinni rozpatrzec ,a tu klapa. Mija 24h i nic... co w takim wypadku zrobic? Dzwonic na mlinie i podac ten numer wniosku co dostalem ,zeby sprawdzili? czy poczekac jeszcze troche na maila? Chcialem wbic sie na live chata ,ale MROK to chyba najlagodniejsze slowo ,ktore opisuje ta opcje w mbanku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Złożyłeś wniosek o otwarcie konta? O 15 minutach jeszcze nie słyszałem, chyba, że liczą od momentu dostania przesyłki do otworzenia konta. ALE: 1. najpierw przesyłka musi dojść do Aleksandrowa Łódzkiego, 2. musi być odesłana do Siódemki  3. no i kurier powinien zadzwonić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i jak juz kurier przyjedzie zlozysz 3 podpisy i kurier w ciagu trzech dni powinien dostarczyc umowe do banku i mbank ma 3 dni na aktywowanie konta u mnie juz wszystko gra
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Złożyłeś wniosek o otwarcie konta? O 15 minutach jeszcze nie słyszałem, chyba, że liczą od momentu dostania przesyłki do otworzenia konta. ALE: 1. najpierw przesyłka musi dojść do Aleksandrowa Łódzkiego, 2. musi być odesłana do Siódemki  3. no i kurier powinien zadzwonić  nie nie  . Wniosek o kredyt 
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Złożyłeś wniosek o otwarcie konta? O 15 minutach jeszcze nie słyszałem, chyba, że liczą od momentu dostania przesyłki do otworzenia konta. ALE: 1. najpierw przesyłka musi dojść do Aleksandrowa Łódzkiego, 2. musi być odesłana do Siódemki  3. no i kurier powinien zadzwonić  nie nie  . Wniosek o kredyt 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wie ktoś ile max kasy moge wypłacić z bankomatu w ciągu 24h? Słyszałem coś o 3 tyś PLN ale mogę się mylić. Jeśli ktoś wie prosze o info 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wie ktoś ile max kasy moge wypłacić z bankomatu w ciągu 24h? Słyszałem coś o 3 tyś PLN ale mogę się mylić. Jeśli ktoś wie prosze o info  Ja mam 2 tyś wypłaty w bankomatach i oddziałach banku. 5 tyś płatność w sklepie. Mogę wypłacić trzy razy z bankomatu w ciągu dnia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wie ktoś ile max kasy moge wypłacić z bankomatu w ciągu 24h? Słyszałem coś o 3 tyś PLN ale mogę się mylić. Jeśli ktoś wie prosze o info  chyba samemu sobie mozesz limity poustalac...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Wie ktoś ile max kasy moge wypłacić z bankomatu w ciągu 24h? Słyszałem coś o 3 tyś PLN ale mogę się mylić. Jeśli ktoś wie prosze o info  Maksymalna wypłata z konta mBank kartą to 30 tys zł w ciągu doby. Oczywiście wcześniej musisz ustawić stosowny limit do karty. Pozdro.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebny mi dokladny adres mBanku ,szukam na ich stronie ale jakos znalescnie moge  moze ktos mi pomoc ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|