|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Nie znam zbyt dobrze obie drużyny, ale miałem właśnie zagrać na Grecję +1/4 po 2.00 (lub DNB po 2.60). Powiedzcie mi jedno, czy dzisiejsza ekipa Rosji jest o podobnej sile do tej, z którą nasza reprezentacja zagrała w Moskwie (remis)? Ten mecz akurat oglądałem i Rosja wydawała mi się potwornie słaba...
Zgadzam się natomiast co do tego, że Grecja jest słabym zespołem i ma więcej szczęścia niż talentu. Ale mimo wszystko i tak uważam, że są lepsi od Ruskich, chociaż tak jak wspomniałem oglądałem ich tylko ze 3 razy (przeciwko Polsce, Anglii... i ostatnio Hiszpanii).
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Holendrzy mieli zagrac to co zawsze i coz, wczoraj ich "pech" minal:) Hiszpanie podobnie z tym ze ich mecz prawdy dzisiaj, Szwedzi to nie ogorki, zobaczymy czy dadza rade, ale kurcze, ktos z tych "wiecznych" pewniakow moglby sie wywalic Ja sprobuje delikatnie Szwedow dzisiaj w roznych kombinacjach bo typ na ESP zbyt oczywisty. Do tego 3 overy:D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie znam zbyt dobrze obie drużyny, ale miałem właśnie zagrać na Grecję +1/4 po 2.00 (lub DNB po 2.60). Powiedzcie mi jedno, czy dzisiejsza ekipa Rosji jest o podobnej sile do tej, z którą nasza reprezentacja zagrała w Moskwie (remis)? Ten mecz akurat oglądałem i Rosja wydawała mi się potwornie słaba...
Zgadzam się natomiast co do tego, że Grecja jest słabym zespołem i ma więcej szczęścia niż talentu. Ale mimo wszystko i tak uważam, że są lepsi od Ruskich, chociaż tak jak wspomniałem oglądałem ich tylko ze 3 razy (przeciwko Polsce, Anglii... i ostatnio Hiszpanii). towarzyski z nami : Rosja: Gabułow (46. Shunin) - W. Bierezucki, A. Bierezucki, Kolodin, Sajenko, Bilialietinow, Siemszow (46. Aniukow), Arszawin, Żyrkow, Pawluczenko (46. Pogrebniak), Syczow mecz z Hiszpania : Rosja: Igor Akinfiejew - Alexander Anyukow, Denis Kołodin, Roman Szirokow, Yuri Żirkow - Sergei Siemak, Konstantin Żyrianow, Igor Siemszow (58. Dmitri Torbinski), Diniyar Bilyaletdinow, Dmitry Syczew (46. Władimir Bystrow, 70. Roman Adamow) - Roman Pawliuczenko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ze Szwedami tak nie bedzie ,spodziewam sie bardzo twardego meczu,momentami wrecz nudnego.
Mimo to jednak typuje over. Fartowny over  Słabszy dzień Hernandeza i juz Seleccion nie gra porywajaco. Niestety drugi beznadziejny mecz Iniesty ,cieniutki Ramos i za Puyola drewniany Albiol. Dołóżmy jeszcze mało kreatywnego Cesca ,trzymajacego sie kurczowo swojej połowy Capdevile i robiacego duzo wiatru ,ale mało efektywnego Silve. Tylko napastnicy i Senna na europejskim poziomie. Ikera nie oceniam ,za mało miał roboty. Jak tak dalej pójdzie to 4 mecz Seleccion bedzie ostatnim i nie pomoze wszechobecne teraz w Iberii wołanie "PODEMOS !!!".
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po dluzszym zastanowieniu w meczu Rosja-Grecja postanowilem zagrać Rosja/Rosja [HT/FT]. Zobaczymy jak to bedzie, moze sie myle. Ale mysle, ze Grecy za wiele do powiedzenia nie beda mieli.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Generalnie gram 1X Rosję w kombo z Hiszpanią i ufam, że się nie zawiodę. Nie zawiodłem się chociaż lajtowo to nie było  Ciekawa jest ta grupa. Po tym co dziś zobaczyłem, nie byłbym taki pewny co do awansu Rosjan. Nie do końca ich gram nie przekonuje i muszę powiedzieć, że mimo wszystko spodziewałem się po nich nieco więcej. Szwedzi nie zagrali źle. Hiszpanie naprawdę jednym mogli zaimponować - olbrzymim zaangażowaniem w grę, szczególnie jeżeli chodzi o duet z przodu. Villa i Torres są dla mnie na tę chwilę zdecydowanie najlepszym duetem napastników na Euro.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oczekiwales wiecej ? mnie zawiedli tylko w jednym elemencie ... wykanczanie akcji to z jaka latwoscia Rosja potrafi czy wyprowadzac kontry czy nawet tworzyc atak pozycyjny majac przed soba dosc mocny blok defensywny musi budzic respect  i u mnie budzi ...  fakt, ze obrona do monolitow nie nalezy i to moze byc ich najwieksza bolaczka czy to w meczu ze Szwecja czy ew cwiercfinale z Holandia co do Szwedow nie zmieniam zdania - na ta chwile przecietna ekipa, bez polotu, bez blysku i mieli sporo szczescia do 92 min., bo sedzia mogl a byc moze nawet powinien podyktowac karnego, jesli nie 2 karne Zlatan im zapewnil 3 pkt z Grecja, byl bliski wywalczenia jednego wczoraj, ale czy to jest zespol na cwiercfinal ? ... ja bede obstawal przy swoim ... zdecydowanie NIE mam nadzieje, ze w szeregach Hiszpanow Albiola na tym Euro juz nie zobaczymy, bo gosc zwyczajnie robi krecia robote ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak sądzicie, czy Grecja coś ustrzeli Hiszpanom? Hiszpanie pewni awansu, Grecja już za burtą a jeszcze bramki nie strzelili. Kurs 2,14 w GB, że Hiszpania będzie miała czyste konto.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Czy komuś coś wiadomo nt absencji Zlatana przeciwko Rosji? Trochę dziwne byłoby, że unibet przyjmuje zakłady na jego występ w podstawowej "11" gdyby nic nie było na rzeczy...
|
|
|
|
|
|
|
Jak sądzicie, czy Grecja coś ustrzeli Hiszpanom? Hiszpanie pewni awansu, Grecja już za burtą a jeszcze bramki nie strzelili. Kurs 2,14 w GB, że Hiszpania będzie miała czyste konto. Mi się wydaje, że Grecja nic nie wciśnie, nie daję im więcej niż 50% szans na to. Tak więc mały value bet można z tego zrobić. Ale weź sobie lepszy kurs. Nawet masz "Clean Sheet Spain" (czyli Hiszpania zachowa czyste konto bramkowe) w Centrebet za 2.30. Paddy Power 2.25. W BlueSq już tylko 1.90.
|
|
|
|
|
The worm
|
|
The worm
a expekt i tak przebil wszystkich  Czy Greece zdobędzie bramkę główką w regulaminowym czasie? kurs Tak 4.30 Nie 1.18
|
|
|
|
|
The worm
|
|
The worm
zle dojrzalem cos  gospodarze strzelą bramkę kurs Tak 1.53 Nie 2.30 wiec norma
|
|
|
|
|
member
|
|
member
A co sądzicie o Rosja - Szwecja.
Both team to score po kursie 1.8 z betway'a
Zaróno jedni i drudzy liczą na awans od ćwierćfinału. Więc powinno być dużo sytuacji podbramkowych. Wydaje mi się że do przerwy może być 1-1. A awansuje ten kto będzie lepiej dysponowany w tym dniu.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Czy komuś coś wiadomo nt absencji Zlatana przeciwko Rosji? Trochę dziwne byłoby, że unibet przyjmuje zakłady na jego występ w podstawowej "11" gdyby nic nie było na rzeczy... na eurosporcie mowili ze zlatan nie zagra na 90%. na ile to jest prawdą to nie wiem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakies konkretne wiesci, co do wyjsciowej '11' Hiszpanow dzisisiaj? Na ile bedzie to 'Hiszpania B'? Poki co zdolalem wyczytac tylko, ze zagrac nie maja lekko kontuzjowani Silva, Puyol i Cazorla, ktorych nie ma sensu przemeczac i ryzykowac powazniejszymi urazami. Poki co mielismy 3 spotkania, w ktorych uczestniczyl zespol, grajacy o tzw. pietruszke. Z dwoch zwyciesko wyszedl wlasnie ten zespol - mowa o Chorwatach i Holendrach. Przegrala tylko Portugalia. Dzisiaj mecz zupelnie o pietruszke - nie taki jak ten wczorajszy Rumunow i Holendrow. Bez wzgledu na wynik Hiszpanie awansuja z pierwszej lokaty, a Grecy zegnaja sie z turniejem. Identyczna sytuacje mielismy - gdzie zaden z zespolow nie gra o nic - w meczu grupy A i zespol z pewnym awansem przegral. Moze dzis Grecja 1x nie jest glupim rozwiazaniem? Kurs ~2.10. Dlatego tez wlasnie ciekawi mnie jakim skladem wyjdzie zespol Hiszpanow. Jakby nie bylo, to druzyna Rehhagela broni tytulu i choc punkt wypadaloby zdobyc. Mysle, ze to oni bardziej beda gryzc trawe, niz Hiszpanie, nawet ci rezerwowi, walczacy o pierwsza '11'. To dla nich powrot z zerowym dorobkiem punktowym, jako tym razem najgorsza druzyna ME, bedzie blamazem. Drugiego meczu sie nie tykam, bo przed rozpoczeciem grupy stawilem na awans Hiszpanow i Rosjan. Czekam na tych drugich. Kolejnych pieniedzy ladowac w nich nie bede. Moze na live jakas ewentualna kontra, ale wszystko zalezy od przebiegu meczu. A jak Ibrahimovic nie bedzie mogl zagrac, to szanse Rosjan zdecydowanie rosna i moze jakis under? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@juan - ja sprawdzam wyjsciowe sklady na http://www.livescore.co.uk/ i w wiekszosci zawsze sie zgadza [ Linked Image] jak widać hiszpanie totalną rezerwą
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Skład Hiszpanów wg hiszpańskiego dziennika Marca: Reina - Arbeloa, Albiol, Juanito, F. Navarro - X. Alonso, Fabregas, De La Red, Iniesta - Guiza, S. Garcia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@ Baqu, gracias  czyli Hiszpanie wychodza druga '11'. Przeciwnie Grecy, ktorzy jak widac traktuja ten mecz, jako honor. I nie ma sie co dziwic. Graja dosc miernie, szczegolnie przeciw Szwecji nie pokazali nic. Ale lekko zagram na nich z podporka. Po glowie chodzi mi tez under, nawet nienajgorzej wyceniany i moze bramka Guizy? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
jak dla mie remis hiszpanow jak najbrdziej prawdopodobny...napewno beda mieliproblemy ze zgraniem bo taki De la Red to z Fabregasem chyba tylko na Fifie grać mogli...oczywscie Spain ma 2 takie sklady ze byc nas pojechali bez zadnego problemu ale nie 3 pnkt będą tu najzwazniejsze.. Iniesta , Fabregas grają zeby to troszke trzymać ale oni już raczej myslami są przy meczu z Wlochami. dla takich grajkow jak Reina,Arbeola,Juaito.Albiol..Navaroo,De laRed.Guiza,Garcia to bedzie pierwszy i osttni występ na Euro bo na pierwszą 11 nie mają co liczyć a ze zmianmi to roznie bywa..rezerwowi bedą chcieli sipokazac ale raczej bez szalenstw i jak dla mnie 0-0 lub 1-1 jak najabrdziej do gry
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|