|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja w sobotę pisze cywila i jakoś nie mam parcia na naukę :<
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
socjolog jest od wszystkiego i od niczego, czyli jest do niczego. Typowa zapchajdziura. Dlatego kończę te studia jak najszybciej i zabieram się za coś innego. Tylko co? :SMIRK:
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
socjolog jest od wszystkiego i od niczego, czyli jest do niczego. Typowa zapchajdziura. Dlatego kończę te studia jak najszybciej i zabieram się za coś innego. Tylko co? :SMIRK: Prawo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Płytkie myślenie niektórych wręcz mnie rozbawia.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
socjolog jest od wszystkiego i od niczego, czyli jest do niczego. Typowa zapchajdziura. Dlatego kończę te studia jak najszybciej i zabieram się za coś innego. Tylko co? :SMIRK: Prawo  Prawo to akurat wg mnie bardzo dobry wybór. Skończenie tych studiów daje naprawdę duże możliwości. Po aplikacji kancelarie, prokuratura, sądy itd. Bez aplikacji zawsze można iść w podatki, konsulting, bankowość itd. Wybór jest dość duży 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
socjolog jest od wszystkiego i od niczego, czyli jest do niczego. Typowa zapchajdziura. Dlatego kończę te studia jak najszybciej i zabieram się za coś innego. Tylko co? :SMIRK: Prawo  Prawo to akurat wg mnie bardzo dobry wybór. Skończenie tych studiów daje naprawdę duże możliwości. Po aplikacji kancelarie, prokuratura, sądy itd. Bez aplikacji zawsze można iść w podatki, konsulting, bankowość itd. Wybór jest dość duży  a czy ja powiedziałem ze złe  ? sam kończę 3 rok Prawa 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
[quote=polskignom]socjolog jest od wszystkiego i od niczego, czyli jest do niczego. Typowa zapchajdziura. Dlatego kończę te studia jak najszybciej i zabieram się za coś innego. Tylko co? :SMIRK: Prawo  Prawo to akurat wg mnie bardzo dobry wybór. Skończenie tych studiów daje naprawdę duże możliwości. Po aplikacji kancelarie, prokuratura, sądy itd. Bez aplikacji zawsze można iść w podatki, konsulting, bankowość itd. Wybór jest dość duży  a czy ja powiedziałem ze złe  ? sam kończę 3 rok Prawa  [/quote] Domyśliłem się  A mój post miał ten kierunek po prostu reklamować 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Właśnie dziś uzyskałem ostatnie oceny w sesji letniej  Oczywiście pozytywne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdzie mogą pracować ? Uff długo by wymieniać Wszędzie - w mięsnym, na budowie, przy koszeniu trawników  
|
|
|
Link skopiowany do schowka