Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 12 1 2 5 6 7 8 9 11 12
addict
addict
Akurat windows windowsowi nierowny.. Z tego co tam wkleiles domyslam sie ze podlaczasz te urzadzenia przez koncentrator? Sprobuj go odlaczyc i podlaczyc np pendriva bezposrednio do portu USB w komputerze.

Bonus: Unibet
Porucznik
Porucznik
Panowie, pomocy

znalazłem plyte z cennymi dla mnie zdjęciami.
Jest troszkę porysowana, cd rom nie moze jej otworzyć.

Da sięrade ja w jakiś sposób otworzyć, zawartośc skopiować ? frown

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Platini
Panowie, pomocy

znalazłem plyte z cennymi dla mnie zdjęciami.
Jest troszkę porysowana, cd rom nie moze jej otworzyć.

Da sięrade ja w jakiś sposób otworzyć, zawartośc skopiować ? frown

Pasta TEMPO ja "wypoleruj". U mnie zawsze pomaga smile

aka Schranzer
aka Schranzer
Do użytkowników Compali FL90

Testy wykazały, że laptop ten dość mocno się nagrzewa i nie ma się czemu dziwić, skoro wmontowano tam GF8600M GT, z tym, że temperatura 37,9 stopni na lewym nadgarstku trochę mnie niepokoi.

37,9 stopni to podobno max. temperatura nagrzewania się w lewej, dolnej części pulpitu laptopa. Czy podczas wielogodzinnej pracy na tym sprzęcie (>4h) temperatura jest dość odczuwalna i zarazem dokuczliwa na nadgarstku?

Podobno też po włożeniu do napędu płyty DVD, laptop chodzi jak kombajn (46dB). Jak to wygląda w praktyce?

Jeśli, ktoś jest w posiadaniu tego modelu, prosiłbym o jakieś bliższe informacje.

Tenis Trader
Tenis Trader
Ktoś poleci jakiś najnowszy zestaw dobrych kodeków ?

Porucznik
Porucznik
frees - grin o tym jeszcze nie słyszałem.
Poważnie działa czy tylko sobie jaja ze mnie robisz ? :>

a moze ktoś jeszcze jakiś inny sposób ma aby skopiować zdjęcia z płyty ?

addict
addict
Pasta do zebow pomaga, ale tylko na lekkie ryski. W twoim wypadku raczej plyta przepadla bo bez drzewa katalogow nic nie odczytasz. Jesli masz taka mozliwosc to wloz plyte do nowego cdromu gdzie korekcja bledow jest dobra i laser "swiezy" (najlepsze nagrywarki Pioneera, no ale drogie i malo kto ma)

P
old hand
old hand
P Offline
Kto mi pomoze....mam problem....chcialem podlaczyc swoj telefon do laptopa przez kabel USB...wgralem z plytki sterowniki i pokazuje mi ze nie ma polaczenia z telefonem....wyglada tak jak by nie widzial go ze jest podlaczony przez kabel.....acha....i nie jest to wina kabla bo probowalem od kumpla ale efekt jest ten sam...prosze doradzic mi co mam zrobic

Porucznik
Porucznik
Dzięki Vivo za radę piwo

Sprobuje z pastą gdyż rysy są naprawdę małe, mam kilka płyt bardziej porysowanych a cd rom je czyta,
płyta ta posiada troche kropek, pewnie coś na niej lezało i stąd takie małe odciśniete plamki blush
ehh

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by Thrall

Testy wykazały, że laptop ten dość mocno się nagrzewa i nie ma się czemu dziwić, skoro wmontowano tam GF8600M GT, z tym, że temperatura 37,9 stopni na lewym nadgarstku trochę mnie niepokoi.

37,9 stopni to podobno max. temperatura nagrzewania się w lewej, dolnej części pulpitu laptopa. Czy podczas wielogodzinnej pracy na tym sprzęcie (>4h) temperatura jest dość odczuwalna i zarazem dokuczliwa na nadgarstku?

Podobno też po włożeniu do napędu płyty DVD, laptop chodzi jak kombajn (46dB). Jak to wygląda w praktyce?

Jeśli, ktoś jest w posiadaniu tego modelu, prosiłbym o jakieś bliższe informacje.
Witam ja posiadam FL90 wink

Co do temp na lewym nadgarstku to mi ona za bardzo nie przeszkadza . Byc może jak będziesz ciachał w jakąś grę i chłodzenie będzie zakryte od dołu to faktycznie może trochę popieścić ciepło. Mój komp smiga srednio 8-10h dziennie :

[Linked Image]

Tak to wygląda z temp. Fakt ,że przy graniu temperaturki skaczą to chyba oczywiste . Można kupić podstawkę chłodzącą nieżle to pomaga. Oczywiście raz na 3 miesiące przeczyścić układ dolotowy do chłodzenia nie zaszkodzi .

Co do cd - fakt lekki szmelc tam wsadzają i ja na pewno coś innego tam wsadzę . Jednak czy aż tak głośno to działa. Nie wiem mało używam cd oraz dvd przy nagrywaniu nic nie słychać .

Chyba to tyle wink

aka Schranzer
aka Schranzer
herkules piwo

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
herkules piwo
hura

B
member
member
B Offline
Originally Posted by herkules

Witam ja posiadam FL90 wink

Co do temp na lewym nadgarstku to mi ona za bardzo nie przeszkadza . Byc może jak będziesz ciachał w jakąś grę i chłodzenie będzie zakryte od dołu to faktycznie może trochę popieścić ciepło. Mój komp smiga srednio 8-10h dziennie :

[Linked Image]

Tak to wygląda z temp. Fakt ,że przy graniu temperaturki skaczą to chyba oczywiste . Można kupić podstawkę chłodzącą nieżle to pomaga. Oczywiście raz na 3 miesiące przeczyścić układ dolotowy do chłodzenia nie zaszkodzi .

Co do cd - fakt lekki szmelc tam wsadzają i ja na pewno coś innego tam wsadzę . Jednak czy aż tak głośno to działa. Nie wiem mało używam cd oraz dvd przy nagrywaniu nic nie słychać .

Chyba to tyle wink
Jaki to programik, że tak ładnie wygląda twój pulpit?

P
old hand
old hand
P Offline
to nikt mi nie pomoze z podlaczeniem tego telefonu do laptopa ??

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
troche malo napisales, np jaki to tel bo to raczej wazne wink a odpowiezdz uzyskasz szybciej na jakims forum o danej marce telefonu, moze ktos mial podobny problem i ci pomoze

P
old hand
old hand
P Offline
NOKIA 6010i....to jest ten telefon.....ale innego tez nie widzi....np. NOKIA 6021.....nie wiem co moze byc przyczyna

addict
addict
Z własnego doświadczenia napisze ze to wina sterowników do obsługi tego telefonu, jestem tego niemal pewien.

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
A program Nokia pc suite zainstalowałeś wcześniej?

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Platini
frees - grin o tym jeszcze nie słyszałem.
Poważnie działa czy tylko sobie jaja ze mnie robisz ? :>

a moze ktoś jeszcze jakiś inny sposób ma aby skopiować zdjęcia z płyty ?

Nie zartuje. Tylko mala ilosc tej pasty uzyj, rownomiernie na calej plycie rozprowadz miekka szmatka. Zreszta poszukaj w googlach. Wiele osob tak robi smile

Poza tym sprobuj otworzyc plyte w nagrywarce - z doswiadczenia wiem, ze maja lepsze lasery od zwyklych napedow.

P
old hand
old hand
P Offline
vivo...no to skad mam wziasc te sterowniki jak podobno na plytce byly wgrane...nokia pc suite tez zainstalowalem.....i dalej lipa

Strona 7 z 12 1 2 5 6 7 8 9 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, burbon, Sensei, rafal08, Lukasz111, forty, betowiec, kamel, wHiTe_StAr), 2,748 gości, oraz 9 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,477
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025