|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja chce telebim w Gdyni  Szczurek, Ty mendo  W Gdańsku też będzie fajnie Ja na T29 nie chadzam i na pewno nie będę ;), ale mecz mecz Polski i to nie na Lechii, ale na Placu Zebrań, czemu nie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a w Łodzi? Znów Manufaktura tylko? Nie wiem gdzie chcesz w Manu to oglądać. ROzstawili boikso do siatki plażowej. Chyba, że w Bierhale 
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Michał masz rację  No ale nie mów, że nie będzie telebimu w Łodzi?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam nadzieję, że gdzieś na Pietrynie zamontują. W końcu chcą walczyć o przwrócenie jej blasku...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ja chce telebim w Gdyni  Cholera tez bym sobie obejrzal na duzym ekranie, ale jak nie bedzie wyboru to smignie sie najwyzej to Gdanska  Z tego co widzialem do tej pory to w Gdyni jedynie w SilveScreenie mozna obejrzec na duzym ekranie, za 17-20zl. Ciekaw jestem jak bedzie wygladalo to ogladanie w kinie, gdzie raczej duzo miejsca nie ma + co z alkoholem 
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
No jestem ciekawy co zrobi Kropek  Jednocześnie mam nadzieję, że będziemy mieli tą przyjemność oglądania meczu na dużym ekranie..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja chce telebim w Gdyni  Cholera tez bym sobie obejrzal na duzym ekranie, ale jak nie bedzie wyboru to smignie sie najwyzej to Gdanska  Z tego co widzialem do tej pory to w Gdyni jedynie w SilveScreenie mozna obejrzec na duzym ekranie, za 17-20zl. Ciekaw jestem jak bedzie wygladalo to ogladanie w kinie, gdzie raczej duzo miejsca nie ma + co z alkoholem  Chłopaki z Wrocławia pisali w swoim temacie, że u nich piwko sprzedwane było pod ekranem. Zresztą myśle, że wejście do kina z plecaczkiem pełnym bro nie będzie problem. Na enemefach się udawało to tym bardziej na taką impreze się uda. Też się chce na jakiś mecz wybrać do kina, niekoniecznie Polski  W Gemini masz też meczyk w bohemie i elipsie. Do Bohemy wstęp dyche, a w elipsie z rezerwacją pewnie. Ja rozważam opcje Gdańsk lub bukszpryt.
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
No to dobrze 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ja chce telebim w Gdyni  Cholera tez bym sobie obejrzal na duzym ekranie, ale jak nie bedzie wyboru to smignie sie najwyzej to Gdanska  Z tego co widzialem do tej pory to w Gdyni jedynie w SilveScreenie mozna obejrzec na duzym ekranie, za 17-20zl. Ciekaw jestem jak bedzie wygladalo to ogladanie w kinie, gdzie raczej duzo miejsca nie ma + co z alkoholem  Chłopaki z Wrocławia pisali w swoim temacie, że u nich piwko sprzedwane było pod ekranem. Zresztą myśle, że wejście do kina z plecaczkiem pełnym bro nie będzie problem. Na enemefach się udawało to tym bardziej na taką impreze się uda. Też się chce na jakiś mecz wybrać do kina, niekoniecznie Polski  W Gemini masz też meczyk w bohemie i elipsie. Do Bohemy wstęp dyche, a w elipsie z rezerwacją pewnie. Ja rozważam opcje Gdańsk lub bukszpryt. Elipsa, nie moj klimat + najtansze piwo po 12zl  Ogolnie mysle ze podaruje sobie wszelkie puby, na pewno ciezko o miejsca. Bukszpryt, dobrze wiedziec ze tam tez jest mecz, moglbym jeszcze legitymacje wykorzystac poki jest okazja Jednak najciekawszym wyjsciem wydaje sie swieze powietrze, mimo ze w gdansku  oby tylko nie bylo tyle ludzi, ze bedzie trzeba ogladac z takiej odleglosci, ze wielki telebim stanie sie malym ekranikiem 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
w Multikinie w Gdańsku już wszystkie miejsca zarezerwowane jakby ktoś szukał  A na tym Placu Zebrań Ludowych coś czuję że będzie prawdziwe Zebranie Ludu i może być tłok,..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w Multikinie w Gdańsku już wszystkie miejsca zarezerwowane jakby ktoś szukał  A na tym Placu Zebrań Ludowych coś czuję że będzie prawdziwe Zebranie Ludu i może być tłok,.. Pewnie, że będzie tłok. Jeszcze przy takiej pogodzie. Ja to bym chyba nawet wolał żeby trochę deszcz pokropił - wtedy masy niedzielnych  kibiców zostałyby przed tv w domach  Tłok ma też swoje dobre strony, tzn. ATMOSFERA  Poza tym - osobiście myślę, że jak się będzie tam odpowiednio wcześniej to wszystko będzie ok.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To jak, wybiera się ktoś na telebim w GD ? Będę ja, Mindman i jeszcze parę osób. A jak reszta ? Reflektujecie ? 
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Z Łodzi nikt nie idzie na telebim? Manu, WSHE tam będą telebimy na pewno 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To jak, wybiera się ktoś na telebim w GD ? Będę ja, Mindman i jeszcze parę osób. A jak reszta ? Reflektujecie ?  Ja już dziś umówiony, ale z chęcia w czwartek wpadne jak będziecie  
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
To jak, wybiera się ktoś na telebim w GD ? Będę ja, Mindman i jeszcze parę osób. A jak reszta ? Reflektujecie ?  Ja smigam do Sopotu - Papryka. Kumpel juz zarezerwowal stolik na dworzu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 W bukszprycie rzutnik x2 i telewizor. U dziadka rzutnik i telewizor. Atmosfera świetna, śpiewy przez całe spotkanie, tylko kolejki po piwo spore  No i przelewają browar do kubków bo się boją, że Polacy zrobią im Klagenfurt na plaży i pozabijają się butelkami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co do Gdańska. Na minus: - liczba namiotów z browarem i kolejki do nich  - średnia wieku widzów w niektórych miejscach placu - sporadyczny, ale jednak (na szczęście tylko na początku) doping dla Lechii Gdańsk - "show" prowadzone na scenie przed meczem przez jakiegoś totalnego debila  ( co to w ogóle było?) - wielkość telebimu (spodziewałem się dużo większego, ale trzeba przyznać, że w trakcie oglądania wszystko widziałem bardzo dobrze) - NAJWIĘKSZY minus: jeżeli tak ma wyglądać ZORGANIZOWANY TRANSPORT dla kibiców po spotkaniu, to ja nie chcę widzieć niezorganizowanego ... (P.Adamowicz - mniej gładkich gadek, więcej działania) Plusy: - odpowiednia ilość toi toi, co słusznie zauważył jeden kumpel  - mimo sporej liczy ludzi, można było spokojnie znaleźć dobrą miejscówkę (czytaj: blisko ekranu) - NAJWIĘKSZY PLUS: atmosfera&śpiewy&klimat Generalnie: Na pewno sporo do poprawy, ale też atmosfera takiego oglądania wiele rekompensuje. Kto wie, czy nie pojawie się też na Chorwacji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zmień ktoś nazwet tematu na "trójmiasto"
Dzięki.
Widziałem, że po Gdańsku jeżdżą busy, przejazdy do Tczewa, Gdyni itd.
Gdzie znajde ich rozkład? Gdzie się zatrzymują? Śmigał ktoś na trasie Gdańsk - Gdynia, jak czasowo to wygląda?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|