Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 4 1 2 3 4
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Kameleon
Ja chce telebim w Gdyni mad

Szczurek, Ty mendo mad

W Gdańsku też będzie fajnie tongue

Ja na T29 nie chadzam i na pewno nie będę ;), ale mecz mecz Polski i to nie na Lechii, ale na Placu Zebrań, czemu nie smile

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by 19marcin08
a w Łodzi?
Znów Manufaktura tylko?

Nie wiem gdzie chcesz w Manu to oglądać. ROzstawili boikso do siatki plażowej. Chyba, że w Bierhale wink

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Michał masz rację blush

No ale nie mów, że nie będzie telebimu w Łodzi?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam nadzieję, że gdzieś na Pietrynie zamontują. W końcu chcą walczyć o przwrócenie jej blasku...

B
addict
addict
B Offline

Cholera tez bym sobie obejrzal na duzym ekranie, ale jak nie bedzie wyboru to smignie sie najwyzej to Gdanska smile

Z tego co widzialem do tej pory to w Gdyni jedynie w SilveScreenie mozna obejrzec na duzym ekranie, za 17-20zl.
Ciekaw jestem jak bedzie wygladalo to ogladanie w kinie, gdzie raczej duzo miejsca nie ma + co z alkoholem wink

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
No jestem ciekawy co zrobi Kropek mad

Jednocześnie mam nadzieję, że będziemy mieli tą przyjemność oglądania meczu na dużym ekranie..

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Sorry za dwa posty:
http://www.manufaktura.com/PL/aktualnosci_euro2008.asp <- czyli jednak będą pokazywać mecze.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by bo8ek

Cholera tez bym sobie obejrzal na duzym ekranie, ale jak nie bedzie wyboru to smignie sie najwyzej to Gdanska smile

Z tego co widzialem do tej pory to w Gdyni jedynie w SilveScreenie mozna obejrzec na duzym ekranie, za 17-20zl.
Ciekaw jestem jak bedzie wygladalo to ogladanie w kinie, gdzie raczej duzo miejsca nie ma + co z alkoholem wink

Chłopaki z Wrocławia pisali w swoim temacie, że u nich piwko sprzedwane było pod ekranem. Zresztą myśle, że wejście do kina z plecaczkiem pełnym bro nie będzie problem. Na enemefach się udawało to tym bardziej na taką impreze się uda. Też się chce na jakiś mecz wybrać do kina, niekoniecznie Polski wink

W Gemini masz też meczyk w bohemie i elipsie. Do Bohemy wstęp dyche, a w elipsie z rezerwacją pewnie.

Ja rozważam opcje Gdańsk lub bukszpryt.

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Originally Posted by micha$
Sorry za dwa posty:
http://www.manufaktura.com/PL/aktualnosci_euro2008.asp <- czyli jednak będą pokazywać mecze.

No to dobrze piwo

B
addict
addict
B Offline
Originally Posted by bo8ek

Chłopaki z Wrocławia pisali w swoim temacie, że u nich piwko sprzedwane było pod ekranem. Zresztą myśle, że wejście do kina z plecaczkiem pełnym bro nie będzie problem. Na enemefach się udawało to tym bardziej na taką impreze się uda. Też się chce na jakiś mecz wybrać do kina, niekoniecznie Polski wink

W Gemini masz też meczyk w bohemie i elipsie. Do Bohemy wstęp dyche, a w elipsie z rezerwacją pewnie.

Ja rozważam opcje Gdańsk lub bukszpryt.

Elipsa, nie moj klimat + najtansze piwo po 12zl smirk
Ogolnie mysle ze podaruje sobie wszelkie puby, na pewno ciezko o miejsca.

Bukszpryt, dobrze wiedziec ze tam tez jest mecz, moglbym jeszcze legitymacje wykorzystac poki jest okazja grin
Jednak najciekawszym wyjsciem wydaje sie swieze powietrze, mimo ze w gdansku wink oby tylko nie bylo tyle ludzi, ze bedzie trzeba ogladac z takiej odleglosci, ze wielki telebim stanie sie malym ekranikiem smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
w Multikinie w Gdańsku już wszystkie miejsca zarezerwowane jakby ktoś szukał wink

A na tym Placu Zebrań Ludowych coś czuję że będzie prawdziwe Zebranie Ludu i może być tłok,..

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Rancorn
w Multikinie w Gdańsku już wszystkie miejsca zarezerwowane jakby ktoś szukał wink

A na tym Placu Zebrań Ludowych coś czuję że będzie prawdziwe Zebranie Ludu i może być tłok,..

Pewnie, że będzie tłok. Jeszcze przy takiej pogodzie. Ja to bym chyba nawet wolał żeby trochę deszcz pokropił - wtedy masy niedzielnych wink kibiców zostałyby przed tv w domach smile

Tłok ma też swoje dobre strony, tzn. ATMOSFERA smile

Poza tym - osobiście myślę, że jak się będzie tam odpowiednio wcześniej to wszystko będzie ok.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To jak, wybiera się ktoś na telebim w GD ?

Będę ja, Mindman i jeszcze parę osób.

A jak reszta ? Reflektujecie ? grin

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Z Łodzi nikt nie idzie na telebim?

Manu, WSHE tam będą telebimy na pewno smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Szewa

Ja już dziś umówiony, ale z chęcia w czwartek wpadne jak będziecie wink

piwo

B
addict
addict
B Offline
Originally Posted by Szewa

Ja smigam do Sopotu - Papryka. Kumpel juz zarezerwowal stolik na dworzu smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
hura

W bukszprycie rzutnik x2 i telewizor. U dziadka rzutnik i telewizor. Atmosfera świetna, śpiewy przez całe spotkanie, tylko kolejki po piwo spore tongue No i przelewają browar do kubków bo się boją, że Polacy zrobią im Klagenfurt na plaży i pozabijają się butelkami laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Co do Gdańska.

Na minus:

- liczba namiotów z browarem i kolejki do nich wink
- średnia wieku widzów w niektórych miejscach placu
- sporadyczny, ale jednak (na szczęście tylko na początku) doping dla Lechii Gdańsk
- "show" prowadzone na scenie przed meczem przez jakiegoś totalnego debila smirk ( co to w ogóle było?)
- wielkość telebimu (spodziewałem się dużo większego, ale trzeba przyznać, że w trakcie oglądania wszystko widziałem bardzo dobrze)
- NAJWIĘKSZY minus: jeżeli tak ma wyglądać ZORGANIZOWANY TRANSPORT dla kibiców po spotkaniu, to ja nie chcę widzieć niezorganizowanego ... (P.Adamowicz - mniej gładkich gadek, więcej działania)

Plusy:

- odpowiednia ilość toi toi, co słusznie zauważył jeden kumpel wink
- mimo sporej liczy ludzi, można było spokojnie znaleźć dobrą miejscówkę (czytaj: blisko ekranu)
- NAJWIĘKSZY PLUS: atmosfera&śpiewy&klimat

Generalnie:

Na pewno sporo do poprawy, ale też atmosfera takiego oglądania wiele rekompensuje.

Kto wie, czy nie pojawie się też na Chorwacji smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zmień ktoś nazwet tematu na "trójmiasto"

Dzięki.

Widziałem, że po Gdańsku jeżdżą busy, przejazdy do Tczewa, Gdyni itd.

Gdzie znajde ich rozkład? Gdzie się zatrzymują? Śmigał ktoś na trasie Gdańsk - Gdynia, jak czasowo to wygląda?

Strona 2 z 4 1 2 3 4

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, latajaca_holenderka, aker, alfa, ElNinho[mmdea], $-man, Lukasz111, burbon), 1,936 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,663
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025