|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
pajacem to ty jesteś idioto zajebany. Ja nikogo nie obrażałem to wy zaczynacie - typerzy wielcy się znaleźli Pojechałeś Nooba ostro 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie ma ludzi co zarabiają na typach taka prawda ,gdyby tak było buki by nie istniały . ani Ty ani zoRro nie macie racji są ludzie ,którzy zarabiają na giełdzie i giełdy istnieją , są ludzie którzy zarabiają na typach i buki istnieją, osobiscie znam i jednych i drugich  Kłamią Cię, na pewno nie zarabiają, sam ledwo na zero wychodze a jestem zajebistym graczem.
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Nie ma ludzi co zarabiają na typach taka prawda ,gdyby tak było buki by nie istniały . ani Ty ani zoRro nie macie racji są ludzie ,którzy zarabiają na giełdzie i giełdy istnieją , są ludzie którzy zarabiają na typach i buki istnieją, osobiscie znam i jednych i drugich  Kłamią Cię, na pewno nie zarabiają, sam ledwo na zero wychodze a jestem zajebistym graczem. Twoją muzą , nie jest chyba skromnośc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
każdy(duża większość) zarabia na giełdzie jak jest hossa
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nie oni na ogół sa na lettki plus 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Panowie , pisze tutaj o grze u buków , nawet z tego forum znam przynajmniej 2 panów , którzy zarabiali i zarabiają na zakładach i nie sa to małe kwoty  , oczywiscie nie ma graczy doskonałych i im zdarzaja sie wpadki ,ale przecietnie miesiecznie moga wykazac sie zyskiem znacznie wiekszym niz srednia płaca w Polsce , niestety Ci panowie juz tu nie pisza , starzy bywalcy tego forum pewnie domyslaja sie kogo mam na mysli , oczywiscie nie nalezy do nich Rafter 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie , pisze tutaj o grze u buków , nawet z tego forum znam przynajmniej 2 panów , którzy zarabiali i zarabiają na zakładach i nie sa to małe kwoty  Conrad i DJ Sosna? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Z bardziej śmiesznych ciekawostek z tzw.stron z ofertami płatnych typów - na jednej z nich w ramach pakietu miało by być - "deklaracja , że jakiś tam buk , którego link figurował na stronach serwisu...nie nałoży limitu". Niezły ubaw - toż to nie buk ale firma-samarytanin 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Z bardziej śmiesznych ciekawostek z tzw.stron z ofertami płatnych typów - na jednej z nich w ramach pakietu miało by być - "deklaracja , że jakiś tam buk , którego link figurował na stronach serwisu...nie nałoży limitu". Niezły ubaw - toż to nie buk ale firma-samarytanin 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Panowie , pisze tutaj o grze u buków , nawet z tego forum znam przynajmniej 2 panów , którzy zarabiali i zarabiają na zakładach i nie sa to małe kwoty  Conrad i DJ Sosna?  młody jestes  ,Conrad ma kase z portalu, co do jego gry nie wypowiadam sie , Sosnę cenię jako gracza ,ale nie jego mialem na mysli 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podaj nicki, trzeba będzie wysłać jakiegoś priva z prośbą o peffki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A w sumie... przypomniało mi się, że ja też znam jednego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
...ale on już nie pisze na tym forum 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Podaj nicki, trzeba będzie wysłać jakiegoś priva z prośbą o peffki  Nirtz Rysio Ochudzki Zaraz cos dopisze, bo mi ucieklo kilka nickow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podaj nicki, trzeba będzie wysłać jakiegoś priva z prośbą o peffki  Nirtz Rysio Ochudzki  i tyson
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
...ale on już nie pisze na tym forum  ano właśnie  - ale pozostał po nich slad , warto sobie czasem poczytac archiwum mecz.pl wiedza total 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie , pisze tutaj o grze u buków , nawet z tego forum znam przynajmniej 2 panów , którzy zarabiali i zarabiają na zakładach i nie sa to małe kwoty  Conrad i DJ Sosna?  młody jestes  ,Conrad ma kase z portalu, co do jego gry nie wypowiadam sie , Sosnę cenię jako gracza ,ale nie jego mialem na mysli  DJ SACHI już dawno niedostępny na rynku. uQ$ gra ostatnio na kota. Hagii snowboard zaczął obstawiać i jeden buk splajtował Od groma takich graczy. Sporo też znanych mi typerów wyjechało do Angli na [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Panowie , pisze tutaj o grze u buków , nawet z tego forum znam przynajmniej 2 panów , którzy zarabiali i zarabiają na zakładach i nie sa to małe kwoty  Conrad i DJ Sosna?  młody jestes  ,Conrad ma kase z portalu, co do jego gry nie wypowiadam sie , Sosnę cenię jako gracza ,ale nie jego mialem na mysli  DJ SACHI już dawno niedostępny na rynku. uQ$ gra ostatnio na kota. Hagii snowboard zaczął obstawiać i jeden buk splajtował Od groma takich graczy. Sporo też znanych mi typerów wyjechało do Angli na [ Linked Image] sorry rozbawiłeś mnie zestawiając Dominika z DJ SACHI 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie , pisze tutaj o grze u buków , nawet z tego forum znam przynajmniej 2 panów , którzy zarabiali i zarabiają na zakładach i nie sa to małe kwoty  Conrad i DJ Sosna?  młody jestes  ,Conrad ma kase z portalu, co do jego gry nie wypowiadam sie , Sosnę cenię jako gracza ,ale nie jego mialem na mysli  DJ SACHI już dawno niedostępny na rynku. uQ$ gra ostatnio na kota. Hagii snowboard zaczął obstawiać i jeden buk splajtował Od groma takich graczy. Sporo też znanych mi typerów wyjechało do Angli na [ Linked Image] zmywak w Anglii czy azbest w USA? co to za roznica? tym ze zmywaka przynajmniej nie porylo mozgu zeby popisywac sie przed nastolatkami zdajacymi mature znajomoscia angielskiego.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zmywak w Anglii czy azbest w USA? co to za roznica? tym ze zmywaka przynajmniej nie porylo mozgu zeby popisywac sie przed nastolatkami zdajacymi mature znajomoscia angielskiego. You talkin' to me? a Ty gdzie pracujesz?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|