Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 10 1 2 8 9 10
newbie
newbie
Originally Posted by PioKing
Dwie rzeczy:

Originally Posted by matiks2
na pewnym blogu znalazłem informację jakieś psychopatki, że świat pełen jest wampirów pijących ludzką krew a ich "najwyższą kapłanką" jest Brytyjska Królowa Elżbieta II.

Po pierwsze:
Czemu psychopatki ? Psychopaci to w takie rzeczy nie wierzą. Jest, była i będzie tak działać złowroga masoneria. Gnoje nawet teraz u nas są obecnie u władzy blush

Po drugie: Przeczytałem tylko pierwsze dwa zdania i za włam na cudze konto banan smile

ZADEN WŁAM!!! DOSTAŁEM HASŁO I LINK OD ZNANEJ MO OSOBY!!!

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie krzycz bo Ci żyłka pęknie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Naprawdę koleś jest bezczelny. Ciekaw jestem co p.Albert ma do powiedzenia w sprawie systemów LOTTO szeroko reklamowanych na TELEGAZECIE TVP1 i W Internecie. Tutaj też oczywiście powie że ma sposób na wygrane i jego klienci wygrywają regularnie i odbieraja wygrane 8 razy w tygodniu w kolekturach LOTTO blablabla itp itd. Dotarłem do audycji Janusza Weissa w Radiu Zet na temat p.Alberta i jego działalności, może nie koniecznie o nim ale na pewno w jakimś stopniu jest tam napomniane o nim. Reszty nie mam sił komentować, może wogóle trzeba zamknąć ten temat i potraktować go z uśmiechem na twarzy jak PioKing wink

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by matiks2
Przede wszystkim, co by o nich nie mówić, bukmacherzy nie są nieuczciwi! Czy ktos zna przyklad "nieuczciwosci bukmachera"??? /oczywiscie pomijajac przypadek LEMGO :/ szeroko tu swego czasu komentowany i znany dobrze zwlaszcza starszym forumowiczom/

te pare zdan pokazalo mi tylko jak mala wiedze ma pan na temat bukmacherstwa na swiecie (albo, ze ma pan ja zerowa)...pisze pan niby o forach zagranicznych, czyta je pan czasem wogole, czy tylko je zna? smile

chwalenie sie znowu trafionym kuponem na samych faworytow i to jeszcze sprzed miesiaca mnie tylko rozbawilo smile dobry chwyt marketingowy dla poczatkujacych smile brawo

z tym kursem 1.03 troche za duzo tych zdan...ze nigdy sie takiego nie podalo, po co powtarzac jedo zdanie 4-5 razy? az taki wielki to wstyd podac typ po 1.03? laugh

co do grania "najlepszych" (czy jak tam pan je nazwal) kuponow w łikend to tez troche smieszne smile chyba sie pan zatrzymal na tym 93 roku, bo w tygodniu to sa nie raz duzo lepsze zdarzenia do gry

aaa i prosze nie porownywac siebie do analitykow gieldowych laugh laugh laugh laugh gielda i buki to dwie rozne rzeczy dzialajace na calkowicie innych warunkach

jakbym zaczynal grac to tekst nawet dobry, uwierzylbym nawet w pare rzeczy smile ale, ze lekkie doswiadczenie juz mam to tylko mialem pare chwil smiechu czekajac na wznowienie gier w Toronto, czekamy na kolejne posty smile pozdrawiam

Strona 10 z 10 1 2 8 9 10

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, 11kera11, betowiec, alfa, forty, JelineK, latajaca_holenderka, $-man, Sensei, burbon, cigar), 1,893 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,659
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025