|
|
wredota
|
|
wredota
Nie wyjasnialem o co chodzi z ta kasa bo wyszedlem z zalozenia ze bedziesz wiedzial o co mi chodzi. Nie jestem i nie mam zamiaru byc sponsorem dla kobiet ktore sobie na to nie zasluza. Mowiac o kasie mialem na mysli wszystko to do czego kasa jest potrzebna - aby prowadzic ciekawy lifestyle potrzebujesz kasy a majac ciekawy lifestyle masz duzo wieksze szanse poznawac i zainteresowac soba piekne kobiety. Do tego tak jak napisales na poczatku kasa jest symbolem wladzy, zaradnosci, niezaleznosci itd itp. Pewnosc siebie takze mozna budowac na kasie chociaz tutaj akurat nie jest niezbedna. Co do umyslu i ogolnego ogarniecia to jasne dla mnie jest ze trzeba prezentowac pewien poziom bo idiota nawet jak nauczy sie na pamiec schematow i tekstow to itak w koncu trafi na cos czego nie opracowal i zostanie spalony. Nie mowie ze masz byc w pierwszej piatce na liscie najbogatszych forbesa(chociaz nie zaszkodziloby  ).
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A to i owszem. Pieniądze są potrzebne na imprezy, na ciuchy, na kosmetyki, na hobby czy rozbudowę zainteresowań. Tu sie zgadza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
K***, ten temat jeszcze istnieje? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierniczek ile już wydałeś pieniędzy na kursy nlp ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nie wydawałem pieniędzy na kursy NLP. Po co mi kursy za 4 tys skoro te same informacje można znaleźć w książkach. Są nawet w necie mp3 z takich szkoleń trwające po kilka godzin z tego co słyszałem od kolegi. W dobie internetu wszystko można znaleźć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja też bym w końcu chciał coś wyrwać, choćby największe straszydło, byle co, byle było. Pierniczek nie pisz mi tu o psychologii, tylko wpisz kilka tekstów żeby po ich wyrecytowaniu na bezdechu laska była moja. No proszę Cię, bo wakacje, przerwa od szkoły... No wrzuć coś mój Mistrzu  "Kochanie, wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia czy mam przejść obok Ciebie jeszcze raz?"jest Twoja! "Ja ci mówię, ja ci radzę, ty się połóż, ja ci wsadzę""Siema mała, jestem atom, chcesz poznać masę moich jąder ?"Nie używałem, ale słyszałem, że 100% skuteczności. 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
no to bukma podyskutujemy na temat tej kasy. Dlaczego kobiety lecą na kasiastych facetów? Dlatego, ze posiadają kasę? nieeee... Kasiasty facet, to facet, który potrafi o siebie zadbać, a więc kobieta myśli sobie, ze skoro ten facet potrafi zadbać o siebie to będzie też potrafił zadbać o nią. Kasa jest symbolem władzy, niezależności, inteligencji, a czasami nawet przebiegłości i pewności siebie. Od zawsze wiadomo, ze tam gdzie jest kasa i tam gdzie są sportowe samochody tam są piękne kobiety. Dlaczego? Bo obie strony sie przyciągają... kobiety chcą facetów, którzy potrafią o siebie zadbać, a mężczyźni chcą pięknych kobiet zeby inni faceci im tego zazdrościli. Ale nigdzie nie ma mowy o kasie? Kobiety nie pragną kasy, tylko faceta z kasą. Ale dlatego, ze taki koleś jest w pewnym sensie niezależny. Oczywiście zdarzają sie kobiety, które patrzą tylko na portfel ale to są szczątkowe przypadki. Kobiety od milionerów wolą badboyów, gangsterów, dilerów, alfonsów...dlaczego? Bo są to faceci, którzy robią coś czego nie robią 1000 innych facetów. Oni mają przede wszystkim jaja! A jaja są po to żeby ich używać, a nie po to żeby sie coś między nogami huśtało... W zdobywaniu najpiękniejszych kobiet wszystko zaczyna się w głowie. Musisz zrozumieć, ze masz większą wartość niż ta kobieta, że możesz sie z nią spotykać jak równy z równym i że ona gdy Cię pozna ma sama z siebie zabiegać o Twoje względy. Facet, który chce być pionierem w kontaktach z kobietami musi być jak narkotyk. Musi uzależniać, tak żeby kobieta po kilku dawkach sama przychodziła po więcej. To wcale nie jest takie trudne ale wymaga sporo nauki. Możecie osiągnąć w życiu wszystko co chcecie jeżeli tylko znajdziecie w sobie motywację żeby to osiągnąć. Wszystko zaczyna się w głowie. To w głowie tworzysz sobie wizję, ze otaczasz się pięknymi kobietami i stopniowo krok po kroku dążysz żeby tak było. Na początku będziesz popełniał błędy, ale te błędy będą budowały Twoje doświadczenie. Zapamiętaj sobie: mózg to Twoje największe aktywa. Tego co masz w głowie nikt Ci nie zabierze! Dlatego polecam wiedzę z zakresu psychologii, bo przydaje się w każdej dziedzinie życia. W każdej. W pracy, podczas rozmów kwalifikacyjnych, w domu, w szkole, po prostu wszędzie. Jak umiesz obcować z innymi ludźmi to możesz wszystko. pzdr Czyli po przeczytaniu wielu książek z cyklu "jak wyrwać laske" i nauce psychologi dochodzimy do zdumiewającego wniosku , że  = dobre ruchańsko 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
To są tylko i wyłącznie Twoje wnioski. Jak się bawiłem w uwodzenie to nie wydałem na żadną laskę powyżej 20 zł. W tej cenie było paliwo(jeżeli na spotkanie jechałem samochodem), bilety do zoo, lub jakieś żarci typu hot dog. A i tak z nimi sypiałem. Więc zostaw sobie takie wnioski dla siebie. 
|
|
|
|
|
?
|
|
?
Muszę przyznać jedno, teksty Pierniczka na prawdę pomagają... na niestrawność. Cholernie coś mi latało po żołądku i ani tabletki ani mięta nie pomagały  przeczytałem ostatni wywód na temat powiązania pieniędzy z "pięknymi kobietami" i od razy wylądowałem w WC. Na prawdę polecam 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Czyli jesli ktos w Lecznej mieszka i widzi kobiete to spora szansa ze juz byl tam Pierniczek  Masz sporo fanow na tym forum, glownie to szkolniaki ktorzy dopiero zdaja mature i chca zaliczac...bo podobno to trendy... Nie sadzisz ze bardziej manipulujesz banda idiotow niz tak naprawde im pomagasz? Ile osob poderwalo panienke na te Twoje tricki? Pewnie to kwestia srodowiska i w pewnym srodowisku to zadziala, ale rady typu niech poczuje zagrozenie i w twoich ramionach znajdzie ukojenie... To dobre dla 15latkow. Jakbym byl redaktorem bravo mialbys u mnie posade od razu 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie wiem ile lat mają userzy mecz.pl nie interesuje mnie to. Nie ważne ile kobieta ma lat. Pewne kanony pozostają niezmienne. Ja nie stosuję żadnych trików. To czyste prawa psychologii. Np żeby zainteresować kobiete trzeba zbudować u niej zainteresowanie, a potem rapport czyli więź. Rapport dzieli się na dwie części: dopasowanie i prowadzenie. Tego uczą nawet na kursach dla handlarzy, akwizytorów itp. Userzy mecz.pl nie wierzą w moje słowa, bo piszę to ja. Ale gdyby wyszedł światowej sławy Bandler to powiedziałby to samo, bo od niego się tego uczyłem. Każdą kobietę da sie zdobyć. Tylko nie wszyscy wiedzę jak. Nie wszyscy wiedzą, ze mężczyźni i kobiety mówią różnymi językami. 99% facetów, gdy kobieta opowiada im o swoim problemie daje jej rady jak wybrnać z tego problemu. Ale nikt z nich nie wie, ze kobieta mówiąc o swoim problemie szuka współczucia, a nie rozwiązań. Diabeł tkwi w szczegółach, o których większość nie ma zielonego pojęcia. Nawet sposób w jaki przytula się kobietę świadczy o tym czy ona Ci zaufa czy nie. Jak kobieta rozmawia z facetem i wysuwa wewnętrzna część kostki w stronę faceta to jest zainteresowana rozmową. Kto o tym wie? NIKT! Jak patrzysz na kobietę i ona przestała mrugać oczami to znaczy, ze myślami jest gdzieś indziej i że Cię nie słucha. Tych szczegółów jest miliony a ich znajomosć tworzy obraz mojej osoby. Bo ja potrafię zauważyć wszystko to czego inni faceci nie widzą. Jak rozmawiam z kobietą i ona zaczyna bawic się słomką, albo przesuwa palcami wzdłuż szyjki od kieliszka to znaczy, ze myśli o seksie. Widząc to kieruję rozmowę na tematy seksualne, a ona jest zaskoczona skad ja wiem, ze własnie o tym myślała. Jeżeli kobieta patrzy się na moje krocze nawet przez chwilę to wiem, ze mnie pożąda, bo wzrok zawsze podąża w stronę przedmiotu pożądania. W większości przypadków osoba, która dotyka swoich włosów pragnie sie podobać i byc uwodzicielska. Jak laska pali fajki to nie jest dziewicą niemalże w 100%. Jak sie dużo bawi słomką to dobrze robi loda. Jak ręce kobiety dotykają jej szyi to oznacza to serdeczność. Takich szczegółów jest od chu.ja... pzdr
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
A jak facet pisze takie babole, to na 125% jest psychiczny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyli na randki do McDonalda i kupować ice tea byle słomka była. Dobre posty, z rana sobie przeczytam i już rozbudzony. Śmiech to zdrowie 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
Czyli jesli ktos w Lecznej mieszka i widzi kobiete to spora szansa ze juz byl tam Pierniczek  Ja jestem z Łęcznej ale na szczescie moja kobieta jest z Lublina uff... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przepraszam ja tylko na chwile 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierniczek, jak przytulac kobiete? P.S. i tak wiecej jest tu osob ktore doceniaja twoja wiedze 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Nie nie wstydzę się. Ale ja nie mówię, że Biszop zadawał się ze straszydłami...Biszop powiedział, ze się zadaję ze straszydłami to chciałem sie przekonać z kim on sie zadaje skoro uważa sie za takiego, który ma same najładniejsze kobiety. Proste, no nie?  To czekamy na foto w odpowiednim temacie. Wiekszosc osob, ktore sie udzieleja, pokazaly swa twarz, jak tego nie zrobisz jestes pipka i tyle, bo sie wstydzisz "podrywaczu".
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie nie wstydzę się. Ale ja nie mówię, że Biszop zadawał się ze straszydłami...Biszop powiedział, ze się zadaję ze straszydłami to chciałem sie przekonać z kim on sie zadaje skoro uważa sie za takiego, który ma same najładniejsze kobiety. Proste, no nie?  To czekamy na foto w odpowiednim temacie. Wiekszosc osob, ktore sie udzieleja, pokazaly swa twarz, jak tego nie zrobisz jestes pipka i tyle, bo sie wstydzisz "podrywaczu". a karteczką uwierzytelniającą 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierniczek, jak przytulac kobiete? P.S. i tak wiecej jest tu osob ktore doceniaja twoja wiedze  czy ty nie czujesz się trochę niepełnosprawny?? pytasz kolesia na forum jak kobietę przytulać?? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|