|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Niedlugo zaczna pytac, jak przytulac faceta... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierniczek tutaj na mecz.pl każdy wychodzi na lekki plus, i wyrywa każdą kobitę bez znajomości psychologii  Da się tutaj zauważyć typową mentalność Polaków: samemu nic nie wniosę, a innym, którzy coś robią poobrabiam dupę i go wyśmieję. Wiadomo, że każdy ma swój sposób na wyrwanie laski, więc zamiast wyśmiewać Pierniczka, podajcie swoje propozycje. Generalnie w tym co pisze Pierniczek jest wiele racji. Chodzi tu przede wszystkim o zmianę SWOJEGO SPOSOBU MYŚLENIA. Ile razy to każdy z nas widział fajną laskę, ale do niej nie podszedł bo sobie pomyślał: "kurde napewno nie mam u niej szans"? Z takim podejściem do sprawy to za wiele nie zdziałamy. Musimy wyrobić w sobie pewność siebie. Drugą sprawą są teksty typu: "dałem pzreczytać Twoje posty swoim koleżanką itp itd i one powiedziały, że jesteś frajerem". To ja się zapytam, a od kiedy to kobiety mówią cały czas prawdę? Pewnie 80% tych Waszych koleżanek po takich przeżyciach byłoby wniebowziętych. Psychika kobiet jest zupełnie inna niż facetów i każdy CASANOVA musi to wiedzieć. Słowa lub zdarzenia, które dla każdego faceta wydają się śmieszne, małomęskie lub frajerskie, na kobietach robią największe wrażenie. Temat brzmi: "Jak zagadać..."... Otóż ważniejszy od słów jest sposób ich wypowiadania i m.in. to Pierniczek chce Wam przekazać. Czepiliście się jego przykładu z samochodem na pustkowiu bez benzyny... Ludzie... tu nie chodzi o tą sytuację, ale o to, żeby zrozumieć, że kobiety potrzebują różnych emocji: radość, smutek, żal, złość, strach, niepewność. Jeżeli jakiegoś elementu kobiecie zabraknie to prędzej czy później pójdzie go szukać gdzie indziej. :D:D Pośmiałem się sam z siebie wyprzedzając Wasze kolejne posty, tak więc teraz drodzy "wiekowi" userzy napiszcie jak WY zagadujecie/zagadywaliście do kobiet.
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Pierniczek napisz lepiej jak zagadać do dziewczyny spotkanej na ulicy, w klubie, na uczelni. Bo to co piszesz jest konsekwencją dobrego początku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Musisz być najlepszą wersją siebie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie nie wstydzę się. Ale ja nie mówię, że Biszop zadawał się ze straszydłami...Biszop powiedział, ze się zadaję ze straszydłami to chciałem sie przekonać z kim on sie zadaje skoro uważa sie za takiego, który ma same najładniejsze kobiety. Proste, no nie?  To czekamy na foto w odpowiednim temacie. Wiekszosc osob, ktore sie udzieleja, pokazaly swa twarz, jak tego nie zrobisz jestes pipka i tyle, bo sie wstydzisz "podrywaczu". Wybacz Przyjacielu ale nie byłbym sobą gdybym dał Ci się sprowokować w taki sposób. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pierniczek, jak przytulac kobiete? P.S. i tak wiecej jest tu osob ktore doceniaja twoja wiedze  czy ty nie czujesz się trochę niepełnosprawny?? pytasz kolesia na forum jak kobietę przytulać??  A Ty jesteś wyjątkowo dumny...i przez swoją dumę nigdzie w życiu nie zajdziesz. Człowiek uczy się przez całe życie ale najprostszym sposobem żeby dojść tam gdzie sie chce dojść jest znalezienie osoby, która już tam doszła. Wtedy cel osiąga się szybciej, bo nie powiela się jej błędów. Im szybciej to zrozumiesz, tym szybciej ruszysz z miejsca.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pierniczek napisz lepiej jak zagadać do dziewczyny spotkanej na ulicy, w klubie, na uczelni. Bo to co piszesz jest konsekwencją dobrego początku  To jest akurat chyba najprostsza z możliwych rzeczy. Bo nie ma aż tak wielkiego znaczenie co powiesz, oczywiście w granicach rozsądku. Dużo ciężej jest się przełamać żeby podejść. np. Dziewczyny siedzą gdzieś na ławce w parku: "Cześć dziewczyny. Co słychać? Słuchajcie zajęłyście moją ulubioną miejscówkę..." bla bla bla w klubie dziewczyna tańczy na parkiecie: -"cześć. Chodziłaś kiedyś na kurs tańca?" -tak/nie -widać.../chodź pokażę Ci jak to się robi. na uczelni: tutaj najlepiej zapytać o opinię...czyli nie zdradzać jasno intencji swojej rozmowy. zapytać gdzie jest jakaś sala, czy jakiś sekretariat, czy dziekanat. Tak żeby wyglądało to autentycznie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierniczek, jak przytulac kobiete? P.S. i tak wiecej jest tu osob ktore doceniaja twoja wiedze  czy ty nie czujesz się trochę niepełnosprawny?? pytasz kolesia na forum jak kobietę przytulać??  A Ty jesteś wyjątkowo dumny...i przez swoją dumę nigdzie w życiu nie zajdziesz. Człowiek uczy się przez całe życie ale najprostszym sposobem żeby dojść tam gdzie sie chce dojść jest znalezienie osoby, która już tam doszła. Wtedy cel osiąga się szybciej, bo nie powiela się jej błędów. Im szybciej to zrozumiesz, tym szybciej ruszysz z miejsca. jasne że dumny  a co do dochodzenia to ty napewno wiele razy doszedłeś wyrywając tyle kobiet tylko czy one dochodziły czy udawały? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierniczek, jak przytulac kobiete? P.S. i tak wiecej jest tu osob ktore doceniaja twoja wiedze  czy ty nie czujesz się trochę niepełnosprawny?? pytasz kolesia na forum jak kobietę przytulać??  Kolego napinasz sie a widze ze nie masz o niczym pojecia. Ciezko wam wszystkim pogodzic sie z tym ze Pierniczek ma taka wiedze na temat stosunkow z ludzmi? uwazacie sie za lepszych? I kurfa chyba nie masz za czesto okazji przytulac kobiety, bo tyle ze objac rekoma to wie kazdy, o dziwo ja tez to wiem. Ale to nie wszystko. Ciekawe co by bylo jakbym naprawde byl niepelnosprawny? To dla ciebie ludzie gorsi od innych? Bez odbioru... z takimi ludzmi nie dyskutuje.
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierniczek, jak przytulac kobiete? P.S. i tak wiecej jest tu osob ktore doceniaja twoja wiedze  czy ty nie czujesz się trochę niepełnosprawny?? pytasz kolesia na forum jak kobietę przytulać??  Kolego napinasz sie a widze ze nie masz o niczym pojecia. Ciezko wam wszystkim pogodzic sie z tym ze Pierniczek ma taka wiedze na temat stosunkow z ludzmi? uwazacie sie za lepszych? I kurfa chyba nie masz za czesto okazji przytulac kobiety, bo tyle ze objac rekoma to wie kazdy, o dziwo ja tez to wiem. Ale to nie wszystko. Ciekawe co by bylo jakbym naprawde byl niepelnosprawny? To dla ciebie ludzie gorsi od innych? Bez odbioru... z takimi ludzmi nie dyskutuje. aż tak proste masz myślenie że niepełnosprawność rozumiesz tylko jako niepełnosprawność fizyczną? jeśli tak faktycznie rady Pierniczka będą Ci potrzebne 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kolego napinasz sie a widze ze nie masz o niczym pojecia. Ciezko wam wszystkim pogodzic sie z tym ze Pierniczek ma taka wiedze na temat stosunkow z ludzmi? uwazacie sie za lepszych? I kurfa chyba nie masz za czesto okazji przytulac kobiety, bo tyle ze objac rekoma to wie kazdy, o dziwo ja tez to wiem. Ale to nie wszystko. Ciekawe co by bylo jakbym naprawde byl niepelnosprawny? To dla ciebie ludzie gorsi od innych? Bez odbioru... z takimi ludzmi nie dyskutuje. W końcu inteligentna wypowiedź w tym temacie. Kobiety są skomplikowane, nie są takie proste jak my faceci  Na nas wystarczy zakręcić tyłkiem i to zazwyczaj wystarcza, kobiety są wyrafinowane to nie takie prostaczki jak męzczyzni, dlatego--- Rady Pierniczka bardzo sobie cenie, przed przeczytaniem tego tematu wyrywałem około 5 lasek na rok, po zastosowaniu się do rad Pierniczka przez ostatni rok wyrwałem 22  To naprawdę działa, zwiększyłem skuteczność ponad czterokrotnie. Dzięki Pierniczek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aż tak proste masz myślenie że niepełnosprawność rozumiesz tylko jako niepełnosprawność fizyczną? jeśli tak faktycznie rady Pierniczka będą Ci potrzebne  sam sie domysliles ze pisalem o niepelnosprawnosci fizycznej?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aż tak proste masz myślenie że niepełnosprawność rozumiesz tylko jako niepełnosprawność fizyczną? jeśli tak faktycznie rady Pierniczka będą Ci potrzebne  sam sie domysliles ze pisalem o niepelnosprawnosci fizycznej? łatwo Cię rozgryźć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sam sie domysliles ze pisalem o niepelnosprawnosci fizycznej? łatwo Cię rozgryźć  [/quote] to ci cos nie wyszlo, jakbys pomyslal to bys wiedzial o jaka chodzi. Zalozcie nowy temat [11] i zmiencie nazwe tematu, bo tu ludzie juz czesciej szukaja pomocy jak zatrzymac kobiete przy sobie, niz jak zagadac 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie proponuję nie dyskutować już na tak niskim poziomie. To nie ma sensu. Niektórzy tutaj czują, ze moc jest z nimi, ale w nocy tylko ich ręka będzie z nimi  szkoda czasu na sprzeczki internetowe 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jade na weekend na wczasy  mam nadzieje Pierniczek ze twoje rady poskutkują  pozdro 
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Jeszcze napisz jak zagadać do dziewczyny przypadkowo spotkanej na ulicy to będzie komplet 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze napisz jak zagadać do dziewczyny przypadkowo spotkanej na ulicy to będzie komplet  -Cześć nie znamy się może z kursu francuskiego ? - Chyba raczej ze spływu.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Widze ze niektorzy sa tu albo zdrowo jeb.nieci albo sa totalnymi niemotami, zeby nie bylo znowu jakiejs chorej akcji, nie neguje ze Pierniczek sie naczytal/nasluchal ciekawych rzeczy i czesc probuje tu przekazac, tylko nie ma leku na to ze ktos jest niesmialy i jakis Pierniczek na jakims forum napisze zestaw tekstow/zachowan bedacych panaceum na wszystkie przypadki, czy jak idziesz do lekarza i mowisz ze boli Cie glowa to dostajesz ta sama recepte co osoba przed Toba?? Mam lzy w oczach jak czytam pytania w stylu: A napisz jak cos tam jak cos tam?? A skad on ma wiedziec jaki jestes w rzeczywistosci, i co moze Ci najbardziej pomoc, jaka dac wskazowke, co podpowiedziec?? No chyba ze twierdzicie ze te uniwersalne rady Was tak zmienia ze lachony na nadmorskich dyskotekach beda sciagac majtki przez glowe i Wy w terminologii tu uzywanej nie bedziecie musieli meczyc w nocy swojej prawicy  Naprawde niektorzy powinni sie zdrowo trzasnac w lepetyne i ogarnac troche. Zachowania ktore sa wyuczone, wbite do glowy przez "trenerow" zwal ich jak zwal, ale jak dla mnie idealny przyklad uczestnika kursow "Jak zarobic swoj pierwszy milion", i znow, wiele z tych rzeczy jest bardzo ciekawych, bardzo pomocnych w kwestiach jak zmienic samego siebie, stac sie efektywniejszym itp itd Zreszta jak ktos byl na treningach przedstawicieli handlowych i nie tylko, prowadzonych przez prawdziwych profesjonalistow ten wie o co w tym chodzi. Tylko prez internet rownie dobrze mozna sie nauczyc szydelkowania i tego wiekszosc tutaj nie moze w zaden spsob ogarnac.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|