Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 13 1 2 3 4 5 6 7 12 13
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted by Pierniczek
Nie wiem co Cię tak śmieszy...jakoś nie odniosłeś się do pozostałej części mojego posta. Czyżbyś jednak przyznał, ze można nie mieć porażek mimo iż zakładałeś, ze tak się nie da?

Nie będę rozbijał mojego małżeństwa żeby udowodnić Tobie co potrafię. Na jednej szali szacunek w oczach Bioszpa na drugiej moje małżeństwo. Dla mnie wybór prosty. smile

Manipulujesz moimi wypowiedziami, zupelnie zbedne bo z kazda wypowiedzia pokazujesz jak malo Ci doswiadczenia.

Nie przyznam Ci racji, kwestia terminologii bo porazki ponosi kazdy z nas (co sam przyznales wczesniej), kwestia jak to nazwiemy i czy porazke przekujemy w sukces, nic wiecej.
Ja to nazywam porazka tylko ze z kazda sie ucze i wyciagam pozytywne strone bo wbrew pozorom to porazki nas ucza wiecej niz sukcesy.

Ostatnia kwestia pozwala mi przypuszczac ze byc moze jestes zacietrzewiony w dosc osobliwy sposob, czy ja Ci kazalem rozbijac rodzine, zdradzac zone, czy cokolwiek podobnego??

Zapraszam na impreze, a nie na wiejski podryw, nie wiem jak w Twojej okolicy ale ja wychodze na imprezy zeby sie pobawic, nie kims, nie czyms tylko spotkac sie ze znajomymi, poznac nowych.
W wiekszosci wypadkow wychodze z zona, jesli ide sam to moje zachowanie nie zmienia sia ani na jote.

Wiec jak masz checi to zapraszam, nie bije, nie gryze, jestem normalnym facetem ktory jesli cos stwierdza na jakims forum, to to samo twierdzi w realnym swiecie.
Co do ksiazek ktore wymianiasz, czytalem 3 pozycje, nie padlem na kolana, nie stalem sie inny choc kilka fragmentow wzialem do siebie.

Bonus: Unibet
?
?
Nie było przeszkodą czy kobieta miała faceta czy nie. Jak mi sie podobała to był moja i tyle. W mojej głowie była tylko myśl: "jestem najlepszym wyborem jakiego może dokonać kobieta i jak ja jej nie będę miał to kto?".

blush tyle jeśli chodzi o komentarz

P.S. proszę jakiegoś moda o zablokowanie mi dostępu do tej części TiO bo kierwa nie moge confused

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
laugh laugh laugh nie czytam tego tematu, ale to co zacytowałeś f4ls0n to mnie rozjebało laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
porażką będzie jak obecna kobieta Pierniczka spodoba się Pierniczkowi2 który przeczytał więcej poradników wink

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Originally Posted by Hajzel
porażką będzie jak obecna kobieta Pierniczka spodoba się Pierniczkowi2 który przeczytał więcej poradników wink

laugh laugh laugh dobre piwo

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Originally Posted by Hajzel

No można tak powiedzieć smile Liczę się z tym, że kobiety zdradzają. Takie jest życie.

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Originally Posted by Biszop
Nie wiem co Cię tak śmieszy...jakoś nie odniosłeś się do pozostałej części mojego posta. Czyżbyś jednak przyznał, ze można nie mieć porażek mimo iż zakładałeś, ze tak się nie da?

Nie będę rozbijał mojego małżeństwa żeby udowodnić Tobie co potrafię. Na jednej szali szacunek w oczach Bioszpa na drugiej moje małżeństwo. Dla mnie wybór prosty. smile

Manipulujesz moimi wypowiedziami, zupelnie zbedne bo z kazda wypowiedzia pokazujesz jak malo Ci doswiadczenia.

Nie przyznam Ci racji, kwestia terminologii bo porazki ponosi kazdy z nas (co sam przyznales wczesniej), kwestia jak to nazwiemy i czy porazke przekujemy w sukces, nic wiecej.
Ja to nazywam porazka tylko ze z kazda sie ucze i wyciagam pozytywne strone bo wbrew pozorom to porazki nas ucza wiecej niz sukcesy.

Ostatnia kwestia pozwala mi przypuszczac ze byc moze jestes zacietrzewiony w dosc osobliwy sposob, czy ja Ci kazalem rozbijac rodzine, zdradzac zone, czy cokolwiek podobnego??

Zapraszam na impreze, a nie na wiejski podryw, nie wiem jak w Twojej okolicy ale ja wychodze na imprezy zeby sie pobawic, nie kims, nie czyms tylko spotkac sie ze znajomymi, poznac nowych.
W wiekszosci wypadkow wychodze z zona, jesli ide sam to moje zachowanie nie zmienia sia ani na jote.

Wiec jak masz checi to zapraszam, nie bije, nie gryze, jestem normalnym facetem ktory jesli cos stwierdza na jakims forum, to to samo twierdzi w realnym swiecie.
Co do ksiazek ktore wymianiasz, czytalem 3 pozycje, nie padlem na kolana, nie stalem sie inny choc kilka fragmentow wzialem do siebie.

No to według Ciebie w jaki sposób miałbym pokazać moje możliwości? Poprzez rozmowę z kobietą?

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Pirniczek większość co napisałes jest faktem. Ksiażki ktore podałes oparte sa na powaznych teoriach znanych autorow. Zrozumienie tych porad wymaga pewnej wiedzy w zakresie sfery poznawczej, dziedzictwa kulturowego itd.. zapomniales jedynie o tym ze zadna teoria nie sprawdza sie w 100% Wiedza książkowa moze nam jedynie uswiadomic pewne (nieswiadome)mechanizmy i wskazac kierunek jakim mozemy podazac aby zycie ulozylo sie po naszej mysli. Zapomniales o tym ze kazdy czlowiek jest indywidualnoscia i nalezy do niego podchodzic z pokora. Taka pewnosc siebie i ogromna potrzeba kontrolowania nie pomoze ci w pracy z innymi ludzmi.

PS. nie osmieszaj sie z ta wiedza o nieswiadomosci

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
az3ta. Nie ośmieszam się, bo wiem czego mnie uczono na studiach... każdy człowiek jest indywidualnością ale mamy podobne instynkty i nasze umysły działają podobnie. Wiec pewne reguły odnoszą sie do całego społeczeństwa. przeczytaj troche na temat psychologii ewolucyjnej to sam sie przekonasz.

wredota
wredota
A ja sie ciesze ze jest tak duzo facetow ktorym sie wydaje ze jak beda zawsze milymi misiami dla swoich kobiet to ich zwiazek bedzie wspanialy laugh
Dzieki temu jest tak latwo.

P.S zalozcie sobie moze temat "misie vs pierniczek" ? wink

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Jeśli sie nastawiasz na 16tki z 777 to moze i ci łatwo

wredota
wredota
Originally Posted by az3ta
Jeśli sie nastawiasz na 16tki z 777 to moze i ci łatwo

po tym co widze w twoich postach to wniosek prosty - tobie na pewno nie jest latwo z zadna smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
zawsze dobrze an encie pokozaczyc nie:)

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
"Anielska twarz z diabelskim uśmieszkiem. Ładne, krągłe, jędrne piersi, napięta pupa i nogi, które krzyczą, aby rozprowadzić na nich masło Twoim gorącym nożem przyjemności" smile

..i dalej czytam

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Pierniczek
Pooh-Bah

Znalazlem 13 postow w w innym dziale anizeli To i Owo.
Takim wynikiem moze pochwalic sie m in Nirtz

Idz chlopie na kafeterie laugh

a.k.a. "DOMINICCA"
a.k.a. "DOMINICCA"
pierniczek masz coś o sporcie

ucz się powoli ...

zobaczcie nr 3 laugh

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Originally Posted by lupus
Pierniczek
Pooh-Bah

Znalazlem 13 postow w w innym dziale anizeli To i Owo.
Takim wynikiem moze pochwalic sie m in Nirtz

Idz chlopie na kafeterie laugh

A gdzie mam siedzieć? Na stadionie piłkarskim jak mnie to nie interesuje?? Tak?? Nie wiem jak ty ale ja nie robię niczego wbrew sobie.

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Wybaczcie Panowie ale nie mam aż tyle czasu zeby jeszcze odpisywac na priwy. Jak ktoś o cos pyta to w tym temacie. pzdr

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by f4ls0n
Nie było przeszkodą czy kobieta miała faceta czy nie. Jak mi sie podobała to był moja i tyle. W mojej głowie była tylko myśl: "jestem najlepszym wyborem jakiego może dokonać kobieta i jak ja jej nie będę miał to kto?".

blush tyle jeśli chodzi o komentarz

P.S. proszę jakiegoś moda o zablokowanie mi dostępu do tej części TiO bo kierwa nie moge confused

"pIeRfSzOrZeNdNiE"...
tzw. podryw na "mUnDuRa". Żadna "Dziewoja" się nie oprze...

Brunetki, blondynki....

[Linked Image]

Najlepszy wybór jakiego może dokonać kobieta. wink [widelec.pl]

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Moge prosic sznurek do tych tytulow?

-Tajemnice uwodzenia
-Gra

Poczytam to sie wypowiem w temacie tongue

Strona 5 z 13 1 2 3 4 5 6 7 12 13

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, rafal08, JelineK, $-man, latajaca_holenderka, alfa, Sensei, betowiec, burbon, cigar), 1,871 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,650
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025