|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@_Korver_ i co teraz powiesz o "zlodziejach", ktorzy dali Ci zwrot za przegrany kupon? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zakonczylem wspolprace z tym bukiem- nie powiem- lubilem go bardzo,ale niestety od czasu Olimpiady zmieniali sie strasznie- nic prawie nie przyjmuja- nie wiem dlaczego- takze papa unibet !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zakonczylem wspolprace z tym bukiem- nie powiem- lubilem go bardzo,ale niestety od czasu Olimpiady zmieniali sie strasznie- nic prawie nie przyjmuja- nie wiem dlaczego- takze papa unibet ! To znaczy czego nie przymuje ? jak ich pijechales na olimpiadzie na duza kase to sie nie dziw . Jakos inni graja grubo zaklady i im przyjua . np kewin dosc grubo laduje na kupony i mu przyjmuja ,czasami rozbija stawke na 2 kupony ale przyjmuja . No chyba ze im dajesz ostro po 1000zl na kupon i w tygodniu wyciagasz takich 5 trafnych to stary nie dziw sie  za dobry jestes dla nich i tyle.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@_Korver_ i co teraz powiesz o "zlodziejach", ktorzy dali Ci zwrot za przegrany kupon?  Pieniądze to nie wszystko. Owszem zaoszczędzili mi trochę gotówki, jednakże moje zaufanie stracili na długi czas.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam, standartowe pytanie - czy ktos wyplacal ostatnio siano na konto bankowe? DDlugo wam przelew szedl? Bo u mnie cisza a wyplata zlecona tydzien temu... Jeszcze nigdy tyle nie czekalem... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja zlecałem w środę. W pt przyszedł e-mail, że wypłata przyjęta i zostanie niebawem zrealizowana. Do tej pory brak kasy na koncie w mBanku ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zlecone w piątek przed południem, dzisiaj przed południem kasa na inteligo
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Zlecone w piątek przed południem, dzisiaj przed południem kasa na inteligo what?! wyplata zlecona w srode rano, do tej pory nie ma na inteligo. Witam serdecznie! Dziękuję za wiadomość. Wydział finansowy poinformował nas że wypłata będzie opóźniona z powodu problemów technicznych ze strony banku realizującego wypłaty z konta Unibetu. Wypłata powinna pojawić się na pana koncie bankowym w przeciągu następnych kilku dni. W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt telefoniczny z Biurem Obsługi Klienta. -- ostatnia wyplata szla 24 godziny, ta juz prawie tydzien...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co ja na to poradzę że mam zawsze wypłaty z unibetu w 2-3 dni  ??
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Juz tlumacze - wg Unibet opoznieniem sa objete wyplaty zlecone w srode/czwartek z powodu problemow technicznych banku obslugujacego konto Unibet.... takze nie zostaje nic innego jak uzbroic sie w cierpliwosc i czekac
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
A co ja na to poradzę że mam zawsze wypłaty z unibetu w 2-3 dni  ?? Ja to samo  Nigdy nie miałem problemu z żadną wypłatą od nich czy to na MB czy konto. Max 3 dni.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam, Czy ktoś moze mi udzielić odpowiedzi, jakie sa limity w Unibecie standardowo? Tzn dla kogos kto nie mial dotad zadnych indywidualnych limitów. Szczegolnie chodzi mi o grę live ale nie tylko. Z gory dzieki za odpowiedz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, Czy ktoś moze mi udzielić odpowiedzi, jakie sa limity w Unibecie standardowo? Tzn dla kogos kto nie mial dotad zadnych indywidualnych limitów. Szczegolnie chodzi mi o grę live ale nie tylko. Z gory dzieki za odpowiedz gre live, pograsz pare dni dostaniesz limit max 550 zl na wygrana, nie daj boze, ze zagrasz ich blad to mozesz dostac od razu limit max 70 zl wygranej Buk kompletnie nie nadaje sie na gre livebet bo sa cyrki!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, Czy ktoś moze mi udzielić odpowiedzi, jakie sa limity w Unibecie standardowo? tylko sam Unibet a udziela takiej : zalezy kiedy, zalezy na co nie ma reguly to tak w skrocie, napisza ze maja punkt w regulaminie ze na poszczegoolne zdarzenia moga zmniejszyc/zwiekszyc limit ogolny i juz sie nie dowiesz od czego to zalezy dlaczego zmniejszaja: np prognoza pogody jest niepomyslna <=> w pilce rosna szanse na under wiec liit jest zmniejszany - tak Pinnacle napewno robi a Unibet moze bardziej zalezec jakie plotki ida o meczu jesli jest np fama ze rezerwy jada na mecz pucharowy to tez zmniejsza nawet jesli to podpucha zapytaj unibetu i porownaj odpowiedzi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wracając do wypłąt, wszytsko w porzadku - wczoraj w południe zleciłem, o 17 dostałem maila potwierdzającego, dzisiaj w południe kasa na inteligo - cała operacja 24h 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W niedziele zlecilem wyplate na konto (mBank), a do dzisiaj nie dostalem maila. Norma? To moja pierwsza wyplata z tego buka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W niedziele zlecilem wyplate na konto (mBank), a do dzisiaj nie dostalem maila. Norma? To moja pierwsza wyplata z tego buka. Nieaktualne. Maila nie ma ale kaska od wczoraj jest na koncie 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam
Ile u nich trwa wypłata na MB?
Dzieki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam
Ile u nich trwa wypłata na MB?
Dzieki Z reguły jeśli dziś zleciłeś wypłatę to jutro tak między 10-12 kasa powinna być. Ale ostatnio chyba coś tutaj w temacie osoby pisały że mają jakieś problemy...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|