Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 12 1 2 8 9 10 11 12
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Originally Posted by Sphinx
Chyba mam złamany nos :/

No tak byłem od 30.06 do 02.07 w szpitalu i oczywiście złamanie było. Wnerwia że trochę pierwszego dnia czekałem trochę, a jak się doczekałem to laryngolog bez znieczuleń na żywca kciukiem przestawiał, a następnego dnia inny lekarz też to uczynił. A wynik jest taki że i tak mam krzywy trochę nos i dzisiaj byłem na kontroli i powiedzieli że bym za miech się zgłosił, bo i tak czy siak będzie operacja czyli ponowne łamanie i z tydzień leżenia jak nic. Laryngolog mówi że przestawił się z mojej winy, ale ja przecież od początku im mówiłem że w środku mam problemy z oddychaniem i czuję przesunięcie.
Najbardziej w tym denerwuje mnie to że nie mogło to inaczej to pójść przecież byum się nie pogniewał jakby wszystko było załatwione na cacy w pierwszy dzień. W takim wypadku chyba lepiej jak jutro zadzwonie i się spytam czy by mnie nie przyjeli po 10dniach od złamania niż by to miało być za miesiąc gdy jeszcze kości będą bardziej trwalsze. A chyba lepiej się zgodzić na operacje niż mieć resztę życia do dupy z nie pełnym oddychaniem. Jak uważacie? Ktoś miał taki przypadek z nosem?

Bonus: Unibet
Tenis Trader
Tenis Trader
Ktoś tu kiedyś zakładał temat o złamaniu nosa.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Szacunek, uczciwość, empatia - te i wiele innych wartości tracą dzisiaj na znaczeniu. Walka o nie, to jak walka z wiatrakami. Dodatkowo mamy medialną papkę w której promowane są egoizm, materializm, konsumpcjonizm i zidiocenie. Ludziom wciska się do głów gównianą papkę, a większość społeczeństwa przyjmuje to bezkrytycznie, bo tak jest łatwiej i prościej. Drugi człowiek praktycznie nikogo już nie obchodzi, najważniejsze jest zaspokojenie własnych potrzeb.

Smutne ? Być może. Ale na pewno prawdziwe. Ja już się przyzwyczaiłem. Na szczęście są ludzie, którzy ciągle sobą reprezentują postawy dzisiaj niemodne, i tylko z takimi staram się zadawać.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Szewa
Szacunek, uczciwość, empatia - te i wiele innych wartości tracą dzisiaj na znaczeniu. Walka o nie, to jak walka z wiatrakami. Dodatkowo mamy medialną papkę w której promowane są egoizm, materializm, konsumpcjonizm i zidiocenie. Ludziom wciska się do głów gównianą papkę, a większość społeczeństwa przyjmuje to bezkrytycznie, bo tak jest łatwiej i prościej. Drugi człowiek praktycznie nikogo już nie obchodzi, najważniejsze jest zaspokojenie własnych potrzeb.

Smutne ? Być może. Ale na pewno prawdziwe. Ja już się przyzwyczaiłem. Na szczęście są ludzie, którzy ciągle sobą reprezentują postawy dzisiaj niemodne, i tylko z takimi staram się zadawać.
Jakby na potwierdzenie:

http://wyborcza.pl/1,75480,5427822,Student_z_dziura_w_sumieniu.html

Przecież w nich to zostanie na całe życie. Ciągle będą kraść, oszukiwać, kłamać, nie szanować czyjejś pracy.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Mialem dzis jechac to firmy AM.GROUP.

Oferta niby ok, praca przy komputerze(komunikatywnosc z ludzmi szmery bajery). Wszystko k urwa fajnie poczytalem na necie, a to akwizycja puke

http://www.kurierlubelski.pl/module-forum-viewtopic-topic-1679-start-165.html

Co za kraj...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Szewa, nawet nie wiesz w jak dobrym momencie to napisałeś ...

Coraz częściej zaczynam myśleć podobnie.

Przykład - dzisiaj znowu ktoś wbił mi się na konto mailowe mad

Blade Runner
Blade Runner
Originally Posted by raiders_
Wkurwia mnie moja robota ,czlowiek napiedziela caly miesiac ,nadgodziny itp itd a na koniec miesiaca i tak Ci tego nie wyplaca ,albo tylko czesc K****

Czyżbyś pracował na poczcie? grin

?
?
Ceny pewnych ciuchów blush

średnio 100 kasa kasa za "zwykły" t-shirt z nowej kolekcji BBC [bbcicecream.com]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Mindman
Szewa, nawet nie wiesz w jak dobrym momencie to napisałeś ...

Coraz częściej zaczynam myśleć podobnie.

Przykład - dzisiaj znowu ktoś wbił mi się na konto mailowe mad

U mnie też jakiś koleś wbił się na konto mailowe i ukradł 50zł z unibetu dobrze że tylko tyle miałem. W sumie to była moja wina bo odinstalowałem program antywirusowy. Po wszystkim jak już oddał hasło na konto mailowe i do unibetu to zaproponował mi jeszcze żebym robił z nim lewe interesy. To trzeba mieć tupet!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie martw się, Cylu do dziś do mnie zagaduje po typy laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by shane
Nie martw się, Cylu do dziś do mnie zagaduje po typy laugh

Ja się nie martwię i tak zajebał mi kasę którą wygrałem w turnieju pokerowym nie dla Polaków laugh

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
PKO BP

23 osoby przede mna w kolejce i czynne tylko 2 kasy z 9 puke

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by lupus
PKO BP

23 osoby przede mna w kolejce i czynne tylko 2 kasy z 9 puke

ja wczoraj po pracy zaszedłem kupić kurczaka z rożna do carrefoura czy tam innego alberta ...w kolejce stałem ponad 30minut były czynne dwie kasy, i tak samo jak u Ciebie około 20 osób w jednej kolejce, a po sklepie bezczynnie latało kiilka babek, tam wisał taki slogan, ze oni chętnie poznaja opinie o sklepie i o obsłudze i trzeba do jakiegos punktu pojsc, i poszedłem, wyraziłem skrzętnie moją opinię smile ...najbardziej to mi sie podobała panienka ze swoja koleżaneczka, która cały czas pieprzyła jakiej to ona zadymy zaraz tutaj nie zrobi bo to przecież skandal.... nie zrobiła totalnie nic, tylko ja PAN GNACIK laugh hehehe ...ale jak sie babki w tym punkcie dziwiły, ze chce ta opinie wyrazic, i czy przez internet nie moge, a ja ze nie, chce teraz i mi kartki szukały laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Poprawka w plecy.

Mecz Zawisza - GKS Tychy w czasie kiedy jestem w Mielnie :PUKE:

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Poprawka w plecy.

Mecz Zawisza - GKS Tychy w czasie kiedy jestem w Mielnie :PUKE:

shane zapraszam do Szczecina jak będziecie grali za nami wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Niestety nie jeżdżę na wyjazdy wink

---

http://www.polskikosz.pl/news/17348 - ten kraj jest POSRANY.

:PUKE:

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Zawisza-Elana (sroda) i 4 najwazniejsze wyjazdy we wrzesniu puke

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Niestety nie jeżdżę na wyjazdy wink

---

http://www.polskikosz.pl/news/17348 - ten kraj jest POSRANY.

:PUKE:

mam nadzieje, ze zainteresuje sie tym PS smile

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
moze nie do bialej goraczki ale denerwuje mnie fakt, ze tydzien minal jak jestem w UK i nie mam roboty ;s

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by lelu
moze nie do bialej goraczki ale denerwuje mnie fakt, ze tydzien minal jak jestem w UK i nie mam roboty ;s
Gdzie siedzisz ? W Londku ? Okres trochę nie najlepszy do szukania roboty, większość rodaków "sezonowców" pewnie już od czerwca tam siedzi laugh

Strona 10 z 12 1 2 8 9 10 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, forty, betowiec, rafal08, alfa, Sensei, rymoholik, Szuman, kamel, 11kera11, burbon, Akhu), 2,882 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,466
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025