|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
- degustator wódki - cukiernik - pomóc możesz bursztykowi ciągnąć rikszę - graj peffy siwego, wtedy żadna praca niepotrzebna "....nie może niestety wymagać dużego wysiłku fizycznego..."
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaka praca mogłaby być odpowiednia dla mnie ? nie może niestety wymagać dużego wysiłku fizycznego, ale nie musi być dobrze płatna (chociaż nie tak źle jak roznoszenie ulotek bo to jest kpina) sądząc po avartarze operator grilla lub ugniatacz ciasta do pizzy  a po niku nie wiem  Ludzie o co tu jeszcze zapytacie? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaka praca mogłaby być odpowiednia dla mnie ? nie może niestety wymagać dużego wysiłku fizycznego, ale nie musi być dobrze płatna (chociaż nie tak źle jak roznoszenie ulotek bo to jest kpina) graj u buka - w sam raz dla Ciebie..próbowałeś kiedyś ?:D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaka praca mogłaby być odpowiednia dla mnie ? nie może niestety wymagać dużego wysiłku fizycznego, ale nie musi być dobrze płatna (chociaż nie tak źle jak roznoszenie ulotek bo to jest kpina) sądząc po avartarze operator grilla lub ugniatacz ciasta do pizzy  a po niku nie wiem  Ludzie o co tu jeszcze zapytacie?  mnie juz żadne pytanie nie zdziwi ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sądząc po avartarze operator grilla lub ugniatacz ciasta do pizzy  a po niku nie wiem  Ludzie o co tu jeszcze zapytacie?  Operator grilla  padłem. Co do ciasta od pizzy to do bazyla wal, pewno w Stolicy dobrze płacą. będziesz mógł czasami pieczareczkę podjeść 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam !!!!
Potrzebna mała pomoc prawna. Poprzez email znaleziony na stronie klienta wysłana do niego została oferta mojej firmy. W zamian otrzymałem email blablabla za spamowanie pozwe do sądu , rzecznika ochrony danych osobowych itp I teraz pytanie czy może wystosować pozew do sądu lub cos podobnego skoro był to tylko 1 email wysłany do 1 firmy , a adres firmy został pobrany z ich strony internetowej.
1 email moim zdaniem nie jest spamem, tylko oferta dla nich
Prosze o pilna pomoc musze jakos zareagować na tego meila !!!!!! wg ustawy przed przedstawieniem oferty drogą mailową powinieneś zapytać o zgodę.... tyle ze ja na dzika się pcham i wysyłam i jakos nikt do tej pory sie nie oburzył. jakas niezla swinia musiala to odebrac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sądząc po avartarze operator grilla lub ugniatacz ciasta do pizzy  a po niku nie wiem  Ludzie o co tu jeszcze zapytacie?  Operator grilla  padłem. Co do ciasta od pizzy to do bazyla wal, pewno w Stolicy dobrze płacą. będziesz mógł czasami pieczareczkę podjeść  pieczareczka za mało... moze w fabryce jogurtu ? moglbys walic gruche do głównego zbiornika ..ewentualnie w fastfoodzie mozna sikac do frytek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hm jak przy grillu będzie za gorąco od biedy zgłoś się na operatora wiosła w łódce może ktoś rekreacyjnie będzie chciał popływać to nie trzeba dużego wysiłku na 1 wiosło 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Instruktor tenisa stołowego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w macdonaldzie jest teraz 10zl/h na lape i nic sie nie marnuje. wlasnoocznie widzialem jak babie spadl kotlet i frytki, to je noga szur szur na łopatke i podala komuś tam
na kasie w tesco tez 10zl/h ale tam nie mozesz sikac przed 8h bo inaczej ban
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
klikanie w reklamy , praca w domu i przez internet , tylko paluszki pracują reszta ciała się obija
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaka praca mogłaby być odpowiednia dla mnie ? nie może niestety wymagać dużego wysiłku fizycznego, ale nie musi być dobrze płatna (chociaż nie tak źle jak roznoszenie ulotek bo to jest kpina) Wiesz w ogóle ile takie osoby dostają? :>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaka praca mogłaby być odpowiednia dla mnie ? nie może niestety wymagać dużego wysiłku fizycznego, ale nie musi być dobrze płatna (chociaż nie tak źle jak roznoszenie ulotek bo to jest kpina) Wiesz w ogóle ile takie osoby dostają? :> Ja tylko biorę od ładnych dziewczyn. Innym odpowiadam, że nie zbieram.
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
heh myślałem, że moje pytanie jest normalne i bardzo się do niego nie można przyczepić, myliłem się, już nie potrzebuje pomocy [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja tylko biorę od ładnych dziewczyn. Innym odpowiadam, że nie zbieram. Ja kiedyś brałem od wszystkich, bo sam rozdawałem i wiem jaka to jest robota. Teraz biorę też tylko od fajnych beybe 
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Ja tylko biorę od ładnych dziewczyn. Innym odpowiadam, że nie zbieram. Ja kiedyś brałem od wszystkich, bo sam rozdawałem i wiem jaka to jest robota. Teraz biorę też tylko od fajnych beybe  a chłopców ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
artek ale po co Ci praca? [ Linked Image] i masz zajęcie na całe wakacje 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Artek - poszukaj jakiejkolwiek biurowej - to chyba fizycznie nie męczy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Artek - poszukaj jakiejkolwiek biurowej - to chyba fizycznie nie męczy. ] himorajdy się robią
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Ja tylko biorę od ładnych dziewczyn. Innym odpowiadam, że nie zbieram. Ja kiedyś brałem od wszystkich, bo sam rozdawałem i wiem jaka to jest robota. Teraz biorę też tylko od fajnych beybe  a chłopców ? Ja zgarniam jak leci, ulotki rozdaja glownie mlode osoby, ale jest tez kilka osob starszych kolo 50tki. Zbieram wszytko, jak musze przejsc 11 listopada w BB to uzbieram tego z kilkanascie  Im za to placa, czemu mam nie pomoc, nawet jesli to glownie syf typu kredyty. Od czegos trzeba zaczac, tez kiedys roznosilem ulotki, glownie sieci handlowych (auchan i leroy merlin), ale chodzilem po 3 osiedlach i 2 rejonach gdzie sa domki jedznorodzinne 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|