Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 19 z 19 1 2 17 18 19
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline

"Już wiadomo. Związkowy Trybunał Piłkarski podtrzymał swoją decyzję i zdegradował Koronę Kielce do pierwszej ligi. Informację taką przekazał Adam Żak. Cofnięta za to została kara siedmiu ujemnych punktów. Utrzymana została natomiast kara 70 tysięcy złotych."

Dobra informacja smile

Bonus: Unibet
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Kapitan UD Levante, Inaki Descarga ustalił warunki indywidualnego kontraktu z Legią Warszawa - pisze serwis legia.com
31-letni obrońca prawdopodobnie we wtorek stanie się zawodnikiem wicemistrza Polski - poinformował dyrektor sportowy Legii, Mirosław Trzeciak.

- Uważam, że w Hiszpanii osiągnąłem wiele. Grałem już przeciwko najlepszym i najbardziej znanym piłkarzom świata, a swój ostatni występ zanotowałem na Estadio Santiago Bernabeu. Takie nazwiska nie robią na mnie większego wrażenia. Uznałem, że nadszedł czas, aby zmienić klimat i otoczenie. Levante nigdy nie należało do czołówki Primera Division, a w Legii mam szansę walczyć o mistrzostwo i puchar w kraju oraz grać w europejskich rozgrywkach - powiedział Descarga.
Levante w poprzednim sezonie spadło z najwyższej klasy rozgrywek. Klub z Walencji ma olbrzymie kłopoty finansowe i ogłoszone zostało bankructwo. Strona internetowa Levante potwierdziła rozwiązanie umowy i podziękowała zawodnikowi za lata gry.

Descarga to wychowanek Osasuny Pampeluna. W Levante grał od 2000 roku i w tym czasie 215 razy zakładał trykot ekipy z Walencji.

31-letni zawodnik występuje na prawej obronie. W sezonie 2007/08 zagrał w 30 spotkaniach w Primera Division.

jeżeli transfer dojdzie do skutku to będzie ogromne wzmocnienie

The Famous McD
The Famous McD
Descarga nowym piłkarzem Legii !!!!!!!!!!!

Inaki Descarga będzie nowym zawodnikiem Legii Warszawa - poinformował oficjalny serwis klubu. Kapitan Levante ustalił dziś na Łazienkowskiej warunki kontraktu indywidualnego z Legią, a jutro gdy wpłynie do Legii ostatni dokument Hiszpan formalnie zostanie piłkarzem stołecznego klubu.

jeszcze jakiś solidny środkowy obrońca by się przydał

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by shiva
"Już wiadomo. Związkowy Trybunał Piłkarski podtrzymał swoją decyzję i zdegradował Koronę Kielce do pierwszej ligi. Informację taką przekazał Adam Żak. Cofnięta za to została kara siedmiu ujemnych punktów. Utrzymana została natomiast kara 70 tysięcy złotych."

Dobra informacja smile

Bardzo dobra piwo

Nie tylko dlatego, że punkty anulowali ... ale również dlatego, że podtrzymano decyzję o degradacji. Wszystko jasno i przejrzyście. Teraz nic tylko walczyć o powrót do ekstraklasy smile

BYŁA BĘDZIE JEST KORONA MKS!

The Famous McD
The Famous McD
http://www.legialive.pl/news/26799_Descarga_nowym_pilkarzem_Legii.html

tak o to nowy nabytek będzie bronił Legię przed utratą bramki... laugh laugh laugh

Strona 19 z 19 1 2 17 18 19

Moderatorzy  Akhu, Biszop, Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, Sensei, alfa, burbon, 11kera11, bukma), 3,755 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,306
Posty5,841,138
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026