|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panie, Panowie do startu naszych ukochanych rozgrywek zostały już tylko dwa tygodnie. Dlatego chciałem was zapytać czy macie też ochotę w tej rundzie spotkać podjąć rękawice i walczyć o miano najlepszego "eksperta od polskich lig". Wpisowe oczywiście bez zmian: 30 złoty, pula nagród zależy od was. Jeśli chodzi o typowanie to również bez zmian Ekstraklasa, I liga i II liga. Czekam na wasze propozycje i zgłoszenia.
Wielka prośba aby Piecia odezwał się do mnie. Mam nadzieję, że pomożesz mi przy organizacji tej rywalizacji. Także mile widziana pomóc jeszcze jednej duszy.
Lista zgłoszeń: 1. Ignorator.
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobrze, ale pamiętaj podstawek, że ty i mam nadzieję Piecia będziecie mi pomagać w podsumowaniach kolejnych kolejke. Przykładowo ja robię 1 to drugą ty a trzecią Piecia a czwartą znowu ja itd.
Lista zgłoszonych: 1. Ignorator 2. podstawek87
Oczywiście numer konta na priv. Z resztą się nie zmienił więc jak macie poprzednie dane to tylko dajcie potwierdzenie, że 30 złoty poszło.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gram i mogę pomóc bardzo chętnie w organizacji 
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
spoko, bez problemu dam radę podliczać co trzecią kolejkę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chętnie się zapiszę, chcialem sie tylko zapytać, czy jest możliwość iż nie oddam typu na dają kolejkę ? czasem wyjeżdzam i raczej nie bede w stanie pdoawać typów na wszystkie kolejki.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jeśli można oczywiście zagram:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rowniez chcialbym zagrac  w zeszlej edycji nie moglem brac udzialu - matura, te sprawy, ale teraz juz jako pelnoprawny student z wiekszoscia wolnego czasu i jeszcze spora dawka wakacji, moge zagrac  i dolaczam sie do pytania Baqu, jak to z nie typowaniem? Bo rowniez planuje wyjazd w sierpniu i wrzesniu...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jestem, jak zawsze. Podsumowanie jakieś też mogę zrobić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gram , grzechem byloby nie zagrac moj debiut wiec czekam na nr konta
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
w poprzednich edycjach ustaliliśmy, że można nie podawać typów w dwóch kolejkach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zapisuję się jeśli można i proszę o podesłanie nr konta na priv 
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
ja także zagram oczywiście 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
dawno mnie tu nie widzieli jeśli można to tez weżnę udział
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lista zgłoszonych: 1. Ignorator 2. podstawek87 3. Chaoz 4. Baqu 5. Dreju 6. juancarlos 7. kfjatek 8. craax 9. Mindman 10. Piecia 11. kiki1981 12. Maxxey (poprzez gg)
Ilość dobra, ale przypominam, że gwarantem gry w konkursie jest wpłata 30 złoty to puli dla najlepszej trójki. Wszelkie dane konta i do przelewu proszę kierować poprzez prywatną wiadomość na mecz.pl.
Jeśli chodzi o ilość opuszczonych spotkań to na pewno będą dwie kolejki. Możliwe, że trzy, ale musimy znać ostatecznych kształt naszej ligi a także ile kolejek przypada na rundę jesienną.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zapomniałbym dodać, że moim najbliższym attache będzie Piecia. Pod koniec poprzedniej edycji bardzo mi pomógł. Dlatego jest zadowolony, że także w tej edycji będzie moją prawą ręką. Także liczę na pomoc kfjatka też był pomocny w ostatniej edycji. Ostatnią osobą będzie podstawek87, który jest z nami w konkursie już od roku. Cztery osoby do prowadzenia konkursu to wystarczająca liczba. Dzięki Chaoz za propozycję pomocy. Na pewno skorzystam w przyszłości.
Prowadzący konkurs: Ignorator Piecia kfjatek podstawek87
Co do roli to na pewno regulamin się nie zmienia, bo jest dobry i sprawdził się w ostatnich dwóch edycjach. O puli nagród zdecyduje sam a także o jej podziale. Od Piecii, kfjatka i podstawka będą oczekiwał pomocy przy podsumowaniu kolejek a także pomocy w trudnych sytuacjach. Wtedy w czwórkę będziemy główkować co z nie przewidzianym faktem zrobić.
Jeśli chodzi o podsumowanie kolejek to grafik zrobimy. Przykładowo ja pierwszą kolejkę, drugą Piecia, trzecią kfjatek a czwartą podstawek, piątą znowu ja itd. Oczywiście jeśli ktoś z naznaczonych "userów" nie będzie mógł zrobić podsumowania to wtedy musi poinformować resztę kolegów o tym. Wtedy ktoś inny awaryjne zrobi podsumowanie.
Okej myślę, że praktycznie wszystko jasne. Jakby ktoś miał jakieś wątpliwości to zapraszam do ostatniej edycji konkursu lub też niech pyta w temacie.
.::Think Twice::. Igi.
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Oczywiście potwierdzam oficjalnie iż będę pomagać w prowadzeniu konkursu .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ja rowniez zglaszam sie do gry 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Osoby, które wpłaciły pieniądze a tym samym zgłosił się do udziału w Ekstraklasie Typerów - Jesień 2008: 1. Ignorator 2. juancarlos 3. kiki1981 4. kfjatek 5. craax Fantastyczny wynik...a przypomnicie mi ile osób wyraziło zainteresowanie?. A no 15...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|