|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O ile nie obracasz bonusem to możesz. Przynajmniej mnie się nie czepiali, jak grałem w ten sposób na livie i robiłem surebety 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
co to jest kontra ,bo na czatach mowia czesto ze zagrali np kontre
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Contra - to był taki piłkarz reprezentacji Rumunii na którymś z Mundiali
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Contra - to był taki piłkarz reprezentacji Rumunii na którymś z Mundiali heh dobre  ale tak serio, kontra to jest zagranie na przeciwny wynik niż zakład początkowy. Przykładowo grasz mecz Federer - Nadal przed meczem na 1, a w trakcie meczu kontrujesz na 2, bo kurs jest na tyle wysoki, że w obu sytuacjach jesteś 'na plus', bądź chcesz zniwelować do minimum straty.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy moge zagrac 1 mecz 2 razy na ten sam wynik ,lub drugi raz na inny wynik -czyli raz tak raz odwrotnie Teścia ojca brata matki corki syn... Gosciu ale masz pytania 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Bonus promocyjny / Birthday Bonus 2008 COM
ktoś wie jaki obowiązuję obrót na tym bonusie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pewnie standardowo 1xdepozyt 5xbonus po dowolnych kursach, termin na obrót 2 miesiące
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Bwin źle rozliczył mi zakład w meczu Paul-Henri Mathieu (FRA) - Marin Cilic (CRO) Ile piłek setowych będzie potrzebował zwycięzca 2. seta, aby go wygrać? TYP:Drugą lub trzecią piłkę setową, rozliczyli jako: Pierwszą piłkę setową, czyli wg mnie źle bo z tego co widziałem to Cilic wygrał po drugiej meczowej. Zadzwoniłem do nich i niby maja się odezwać na maila, ale wolałbym być pewnym tego czy mam racje, no ale przeciez widziałem że przy stanie 5-3 dla cilica i serwisie PHM było 30-40 więc jakby nie było to był pierwszy MP. Czy jest możliwość sprawdzenia gdzieś tego spotkania piłka po piłce? Możecie w jakiś sposób pomóc?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wypłaciłem tydzień temu pieniądze o dopiero teraz dowiedziałem sie o wysłaniu skana ,czy jak wyśle teraz skana to otrzymam swoją wypłate? Pomoże ktoś?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Bwin źle rozliczył mi zakład w meczu Paul-Henri Mathieu (FRA) - Marin Cilic (CRO) Ile piłek setowych będzie potrzebował zwycięzca 2. seta, aby go wygrać? TYP:Drugą lub trzecią piłkę setową, rozliczyli jako: Pierwszą piłkę setową, czyli wg mnie źle bo z tego co widziałem to Cilic wygrał po drugiej meczowej. Zadzwoniłem do nich i niby maja się odezwać na maila, ale wolałbym być pewnym tego czy mam racje, no ale przeciez widziałem że przy stanie 5-3 dla cilica i serwisie PHM było 30-40 więc jakby nie było to był pierwszy MP. Czy jest możliwość sprawdzenia gdzieś tego spotkania piłka po piłce? Możecie w jakiś sposób pomóc? Mi też źle rozliczylidzisiaj zakład FBK Kaunas - Suduva. Było 1-0 (sprawdzałem oficjalnej UEFA) a oni rozliczyli jako X. Coś od wczoraj im wyniki na smsm tez szwankują. Oddawać kasę!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bwin dalej ma Isnera rozliczonego jako wygrany 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Bwin dalej ma Isnera rozliczonego jako wygrany  No tak, to jest już kpina tylko nie złodzieje oddają kase zamiast ją mrozi Czas to pieniądz!
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
a ja mam pytanie: Kiedys za mlodu  zalozylem chyba ze 2konta na Bwin ,ale juz tam sie nie bawie. Teraz chcialbym wrocic tam (glownie ze wzgledu na szeroka oferte na lajfie  ). Do tamtych kont juz nie pamietam nickow/haseł i czy jest mozliwosc ,aby wykasowali ze swojej bazy tamte konta ,a ja sobie zaloze nowe? (nie wiem po IP czy po czyms innym odszukac je) 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pisz do supportu...pewnie da radę ale oczywiście bez bonusu dla nowych graczy bo...nowy to ty nie będziesz 
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
pisz do supportu...pewnie da radę ale oczywiście bez bonusu dla nowych graczy bo...nowy to ty nie będziesz  no tak, glownie mi chodzi o gre na live w czasie IO  Dzieki , pozdrawiam
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
wczoraj zleciłem wypłatę dzis na MB, szok Bwin się wyrabia
|
|
|
|
|
member
|
|
member
dostalem maila:TY IMPREZUJESZ-MY PLACIMY-bonus urodzinowy 5 euro, wiec przeprowadzam sie do austrii,bo tam 5euro to kupa kasy i mozna za to impreze zrobic, a tu w Polsce nikt ze znajomkow nie chce wpasc jak mowie jaki dostalem budzet na balangę
|
|
|
|
|
The worm
|
|
The worm
tydzien temu zlecilem wyplate doszla na 2 dzien teraz zlecilem w poniedzialek i do dzisiaj nie mam na koncie, nie wyslali potwierdzenia na maila ze wyplata w trakcie tak jak poprzednio, support nie odpowiada  ile trwa to u was?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jak dlugo ten smieszny buk wyplaca kase? Zlecilem w nocy z czwartku na piatek i nadal nie wyplacili.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nie dodalem jaka metoda wyplacam, moneybookers i takie opoznienia 
|
|