Mój pobyt w Bydgoszczy, piękne miasto i jeszcze piękniejsze dziewczyny Dziwi mnie, że niektórzy mówią jak bardzo im tam źle, ja najchętniej jeszcze bym tam został
Mój pobyt w Bydgoszczy, piękne miasto i jeszcze piękniejsze dziewczyny Dziwi mnie, że niektórzy mówią jak bardzo im tam źle, ja najchętniej jeszcze bym tam został
pozwole sie zapytac z jakiej to okazji odwiedziles to piekne miasto , czy moze skorzystales z zaproszenia Shane'a ??
@gnacik Tobie to wszędzie się spodoba, byle dziewczyny były
Cieszy mnie, że kumpel wisi mi dwa piwa ;] Szczególnie cieszy to pierwsze, gdy poszedł zakład na plaży jakie piwo pijądziewczyny siedzące kilkadziesiąt metrów dalej. Na szczęście było to Tyskie, a nie Żywiec
Cieszy mnie, że trafiłem dwa dokładne wyniki wczorajszych spotkań Pucharu Uefa Nawet strzelca trafiłem, szkoda że nie obstawiałem
może nie cieszą a wręcz śmieszą znalezione podczas przemeblowania pokoju niewysłane lub "próbne" listy do byłych już panien czego to człowiek nie pisał jak był młody i piękny