Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 13 z 13 1 2 11 12 13
H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by herkules
Coz nie wiedzial . Typ do kibla :/

[Linked Image]

tak na usprawiedliwienie . Chcialem być za pazerny . Mozna bylo brac z expekta 2.15 frown

Ale zasady to zasady . piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja bym chcial ustalic jak sie na to zapatrujecie, jak wiekszosc bedzie chciala podawac typy z Bf to nie ma sprawy.

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Coz nie wiedzial . Typ do kibla :/

[Linked Image]

tak na usprawiedliwienie . Chcialem być za pazerny . Mozna bylo brac z expekta 2.15 frown

Ale zasady to zasady . piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Herkules, jesli o mnie chodzi to typ jest wazny bo w regulaminie rankingu nie ma listy bukow, chcialbym ustalic to na przyszlosc

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by Logan
Herkules, jesli o mnie chodzi to typ jest wazny bo w regulaminie rankingu nie ma listy bukow, chcialbym ustalic to na przyszlosc
spoko co bedzie postanowione to bedzie. Tez jestem za tym wpisem o BF cool

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Ja bym chcial ustalic jak sie na to zapatrujecie, jak wiekszosc bedzie chciala podawac typy z Bf to nie ma sprawy.
Ja jestem za tym aby nie korzystac z BF.
zbyt duze mozliwosci manipulowania, a lepiej to ograniczyc na poczatku niz pozniej sie sprzeczac.

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
jestm przeciw BF . Typ mi wszedl jestem za tym aby albo mi policzy go po kursie 2.15 średnia z rynku albo typ nie ważny cóż zasady to zasady. Ale jeśli nie bylo mowy no to typ ok a od nowej kolejki już stop BF wink

(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Uwazam ze powinien byc zakaz podawania kursow z Betfair. Tak bylo chyba we wczesniejszych edycjach. Bez printscreenow nie da rady udowodnic czy taki kurs byl rzeczywiscie. Ba, mozna nawet samemu wystawic zawyzony kurs.

zgadzam się z zakazem podawania typów z Betfair

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ladnie z 1 dnia AKO @34 smile

Jak cos to tez jestem za stop BF

Proponuję zakończyć ranking,
śmiechu warte, zgłosiło się 9 osób, były 3 właty plus moja, na priv zgłosiło się 5 kolejnych osób.
Grać zaczęło 5, w tym wymiarze, dalsza gra nie ma sensu,
jak widać siedzenie na czacie i wpisywanie wyimaginowanych wygranych jest bardziej cool niż normalna zdrowa rywalizacja, zresztą widać że wśród forumowych krezusów wcale nie tak łatwo o 100 złotych.
Jeśli do końca tygodnia nic sie nie zmieni odsyłamy pieniążki i kończymy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Biszop, może spróbuj podkleić jakiś temat w TiO z linkiem tutaj, to się więcej osób zgłosi. Jak nie to trudno.

Ale masz racje na QC to co chwile widzę wpis: "A taka taśma, puszcze dla zabawy za jakąś stówkę", a nikt nie chce grac, co jest?

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
nie cierpię rankingów, nie potrafię się w nich odnaleźć i wiem, że umoczę tę stówkę, ale jeśli zajdzie taka potrzeba to mogę się przyłączyć, żeby uzupełnić pulę...

--
pzdr.bcn1899 *no hay explicacion para esta loca pasion*

veteran
veteran
Skoro bcn się przyłącza do rankingu, to znaczy,ze warto przegrac tą stówę smile W razie "W" melduje gotowość przystąpienia do rankingu...

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Dzieki chlopaki za odzew. Najwidoczniej pozostali sa tak zajeci klejeniem kuponow codziennie ze , szkoda czasu na podanie jednego typu . A te 100zł najwidoczniej można lepiej zainwestować niż udowodnic sobie i innym ,że można wyjść lekko na plus w dlugim okresie czasu a nie podniecać sie niezdrowo na QC jak Barcelona przegra z Wisła szukając jednego wielkiego spisku bukmacherów.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Musi byc z 10 osob co najmniej, zeby byl jakis sens takiej rywalizacji

veteran
veteran
Może trzeba to jakoś rozreklamować wśród userów, nie wierzę, ze wśród tylu krezusów bywających na na QC nie znajdzie się 7-8,których stać na postawienie stówy i sprawdzenie swoich umiejętności w dłuższym okresie czasu.

Na szybko i z pamieci,
na ta chwile grali:
Dreju, Herkules, chris, Logan, (J), Biszop, doszli bcn i True,
jest osmiu, mysle ze jeszcze kilku sie dolaczy, proponuje, grac i sie nie ogladac na innych i jak sie sytuacja wyklaruje, reszta bedzie wplacac kase,

mysle ze to jedyne rozwiazanie, a i faktycznie trzeba krezusow na czacie przycisnac bo jak pomysle ze sie kiwaja ze stowka to az mi sie nie chce wierzyc;-)

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Jak pisałem Biszopowi na PM tak i tu powtórzę, że jestem poważnie zainteresowany konkursem, ale niestety z przyczyn życiowo - uczelnianych muszę poświęcić się teraz innej sprawie. Gdzieś w okolicach października powinienem zakończyć to i wtedy mogę grać, tak więc proszę o dopisanie mnie do listy wink
Pozdro

Strona 13 z 13 1 2 11 12 13

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (forty, latajaca_holenderka, Sensei, betowiec, $-man), 2,388 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,293
Posty5,837,584
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025