|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Właśnie jedno w tej grze mi się nie podoba. Zdobywając Legią Puchar UEFA myślałem, że klub zyskał jakąś renomę, a tu klapa. Mimo to chceli odejść Boguski, Garguła, Giza, Demba, Skaba i Rzeźniczak. Tak samo jak chciałem zatrudnić kogoś z wolnego transferu to nie chcieli do mnie przejść, jako że nie chcą grać w tak słabym klubie. A poszli to jakiegoś średniaka we Francji i dostali mniej kasy niż im dawałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jedna jaskolka wiosny nie czyni  ja juz mam w Legii 2018 rok  wartosc klubu juz ok. 90mln, w swiatowym rankingu w pierwszej 20 i juz nie mam problemow z moskami ktorzy chca odejsc do wiekszego klubu  a jeden obronca ktorego sprzedalem za 3mln euro kilka sezonow wstecz, gra teraz w barcelonie i warty jest 25mln 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A nie ma problemu ze sciaganiem gwiazd? W CM 01/02 mozna bylo wygrywac LM, a i tak do Polski nikt nie chcial przyjsc poza zestarzalymi gwiazdami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierwsze sezony to raczej na gwiazdy nie ma szans. Nie wiem jak u xqwzts gdy jest w czołówce światowego rankingu ale na początku do Wisły i Legii przychodzą zawodnicy z Francji i Hiszpanii(ci to do Legii) np. Licata(później przyszedł do mnie i gra świetnie jako AMC), Mandrichi(jak na polskie warunki napastnik bardzo dobry), najbardziej znanym zawodnikiem jakiego widziałem to był Moussilou w Wiśle ale jakoś super nie grał. Gdy sie ma klub patronacki i on ma zawodników z Czech, Serbii czy Ukrainy, którzy są młodzi albo backup to można ich wypożyczyć spokojnie. Ja tak w 8.0 miałem dwa sezony Lafate a teraz Groclin w 2 lidze ma Pekharta z Tottenhamu.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
panowie na cmrev.com można znaleźć najnowszy update do FMa 08 aktualny na 20 lipca
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A czy jest mozliwa opcja: najnowszy update + grywalna 3 liga polska? Mozna takie cudo gdzies znalezc? 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
nie mam pojęcia zapytaj na www.forumcm.net [ forumcm.net] tam powinni wiedziec
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak w to cholerstwo (FM08) sie gra? Jakiej taktyki bym nie wybral i tak przegrywam wszystkie mecze tracac 3-4 gole. Zaraz mnie chyba ch... jasny strzeli 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak w to cholerstwo (FM08) sie gra? Jakiej taktyki bym nie wybral i tak przegrywam wszystkie mecze tracac 3-4 gole. Zaraz mnie chyba ch... jasny strzeli  ja wlasnie po raz drugi wygralem Legia lige mistrzow  cieszylem sie przez chwile ze klub juz ma budzet 105mln euro a tu wyskakuje mi ze klub wyplaca udzialowcom 29mln  . A gra sie bardzo latwo, moze jakis slaby zespol wybierasz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gram Zaglebiem Sosnowiec. Zremisowalem na Widzewie, ogralem Wisle, potem gdzies przegralem i cos sie zacielo - same porazki. Przyjezdza jakas Odra Wodzislaw i wygrywa 6-1 WTF 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
0-5 z Lechem. Pieprzyc ten szit, szkoda moich nerwow 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
0-5 z Lechem. Pieprzyc ten szit, szkoda moich nerwow  napewno wszystko masz dobrze poustawiane...?masz polecenia dla poszczegolnych zawodników poustawiane...? nie grasz bardzo zmeczona druzyna? ...cos musi byc nie tak...ze takie wyniki... ja gram Zabrzem i tez razy idzie raz nie....ale nie mam takich wynikow!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
0-5 z Lechem. Pieprzyc ten szit, szkoda moich nerwow  fm to najbardziej wkurzająca gra jaka może byc  sam to przechodzilem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
0-5 z Lechem. Pieprzyc ten szit, szkoda moich nerwow  fm to najbardziej wkurzająca gra jaka może byc  sam to przechodzilem  ja bardzo ciekawy jestem ...jak slynni menago z mecz.pl wygrywaja np: Legia LM czy PU...  malo realistyczna ta gre zrobili
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a po co mialaby byc realistyczna? nikt by wtedy nie gral... teraz dobra rada jesli ktos zaczyna  wysylac scoutow do np. ameryki pld, sprowadzic kilka talentow, wytrenowac, a za kilka lat sprzedac ich z zyskiem (bo nie beda chcieli zostac  ) Gra jest i tak niedopracowana i sa bledy. Zdobylem drugi raz Legia LM, a gwiazdy przyjsc nie chca  polska liga na zawsze w tej grze pozostanie polska liga i 'krokiem w niewlasciwym kierunku' dla dobrych pilkarzy 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Pochwal sie screenem bo zawsze sie lepiej przyjrzec 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a gdyby naprawdę legia wygrala lige mistrzow to myslicie ze od razu wszyscy by chcieli grac w Polsce??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja myśle, że dopiero jakby u nas były 3 miejsca do LM i 3 do UeFA to by chcieli
|
|