|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Nawet taka nie małpa jak ELDO puszcza kupona  Tak naprawde to tu chodzi o ogromne pieniadze, taka kumulacja to okres zniw dla organizatora i im wisi czy ktos to wygra bo i tak przynajmniej drugie tyle do nich wroci przed samym losowaniem, nawet ELDO puszcza, ja gram raz kiedys jak mi sie na stacji przypomni, takich jest cala masa zwlaszcza przy kumulacji, ja zagram za "dyche" inny za "dwojke", a przyjdzie taki ktory pusci za 2 klocki, myslicie ze ich jest tak malo?? gruby blad niespelna 40 milionowe panstwo, teoretycznie niech kazdy zagra za 2 zlote, razy 40 milionow... Spokojnie do ukrecenia, a mysle ze przy okazji takich kumulacji moze byc wiecej, nie znam zadnych oficjalnych danych na ten temat, poprostu strzelam ale mysle ze wiele sie nie myle, a juz na pewno taka kumulacja to zaden strach dla Totalizatora, a wrecz przeciwnie. A co tam, zeby nie bylo ze sie nasmiewam, sam puscilem za dyszke i juz ogladam skromne domki ale z basenem, oczywiscie nie w naszym pieknym kraju, jak macie cos na oku dajcie znac bo ja to wyciagam jutro jak peffke od Gienka 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
I znalazłem takie jeszcze wypowiedzi: "jako b.pracownik punktu lotto mam takie refleksje : -kumulacje zdarzają się periodycznie najcześniej przed terminami wypłat , -punkty lotto połączone są /on line /z Centralą w w-wie , której MEGA komputer po zakończeniu zakładów rejestruje , potem maszyna wybiera takie liczby /np. 6 w totka/ których suma wypłat jest najmniejsza , a reszta to już technika , no może się zdarzyć się i 6 ale to nie ma nic wspólnego z rachnkiem prawdopodobieństwa -są odpowiednie algorytmy matematyczne by tak zaprogramowany system funkcjonował , -są tam jakieś rady nadzorcze i różne emeryty ale to pic grajcie może trójka się trafi frajerzy !"
"odbyło się losowanie dużego lotka i o dziwo padło 80 szóstek,z punktu widzenia statystyki trafienie szóstki przez 80 osób na raz jest praktycznie niemożliwe (nieprawdopodobne).Zapewnie dostał im sie jakiś błąd do systemu komputerowego i dobrali nieodpowiednie kulki z numerami.Dlaczego zrezygnowali z bębna losującego z mieszadłem na poczet maszyny "zasysającej",gdzie waga kuli ma tak istotne znaczenie?"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
WYNIKI FINANSOWE TOTALIZATORA SPORTOWEGO ZA 2007 ROK ORAZ PIERWSZY KWARTAŁ 2008 ROKU. (oczywiście to dane rzecznika prasowego  ) 12.06.200818:06 Rok 2007 oraz pierwszy kwartał 2008 roku. 1. WYNIKI FINANSOWE TOTALIZATORA SPORTOWEGO ZA 2007 ROK W 2007 roku Totalizator Sportowy zwiększył przychody o 22,6 proc. Przychody z działalności podstawowej Totalizatora Sportowego w tym okresie wyniosły 2 780,8 mln zł, przy ogólnej wartości przychodów 2 903,1 mln. Łącznie z innymi wpłatami do budżetu państwa, w tym m.in. dopłatami do funduszy celowych, sięgnęły ok. 3,6 mld zł. Zysk netto spółki wyniósł w 2007 r. 261,3 mln zł, tj. wzrósł o 39,1% w stosunku do roku 2006 (zysk brutto wyniósł 356,1 mln zł, czyli był wyższy o 24% w porównaniu z rokiem 2006). Totalizator Sportowy osiągnął w minionym roku rentowność działalności brutto na poziomie 12,3 %, wyższą o 0,2 punktu procentowego w porównaniu z 2006 rokiem. Rentowność netto działalności Spółki w 2007 r. wyniosła 9,0 %, a zatem jest wyższa o 1,1 punktu procentowego w porównaniu z rokiem 2006. w mln zł przychody z działalności podstawowej 2.780,8 pozostałe przychody operacyjnej 46,8 wynik na działalności finansowej 75,4 Gry liczbowe W porównaniu z rokiem 2006, nastąpił wzrost wartości sprzedaży gier liczbowych oraz loterii pieniężnych o 20,5%. Przychody ze sprzedaży gier liczbowych wyniosły 2.645,1 mln zł i były wyższe o 17,5 % w porównaniu z 2006 r. Loteryjny boom W segmencie loterii TS rok 2007 zamknął wynikiem ponad 135,7 mln zł. Dla porównania w 2006 roku było to blisko 56 mln zł, co daje wzrost o 142,3%. Warto zaznaczyć, że dynamika wzrostu loterii pieniężnych znacznie przewyższyła dynamikę wzrostu jakiegokolwiek innego segmentu rynku hazardu w 2007 roku. Podatki i dopłaty Aby w pełni ocenić sytuację finansową Totalizatora Sportowego, trzeba zwrócić uwagę na wyjątkowe miejsce spółki w budżecie państwa. Spółka płaci ponad 50 proc. całości podatku od gier losowych, wpływającego do kasy państwa. Licząc razem z dopłatami do funduszy celowych, to prawie 70 proc. (TS jest praktycznie jedyną spółką, która realizuje takie dopłaty). Oznacza to, że z tytułu dywidend, podatków i dopłat, spółka przekaże do budżetu państwa za 2007 r. 1,3 mld zł (w porównaniu - 1,1 mld za 2006 r.). Obciążenia podatkowe TS od gier liczbowych są najwyższe na rynku hazardu, tj. blisko osiem razy wyższe niż w przypadku gier na automatach o niskich wygranych i blisko cztery razy wyższe niż w kasynach gry. Reszta tutaj Wyniki finansowe Totalizatora sportowego [ serwis5.lotto.pl]
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
To zabawa dla małp , ale tym razem kupon puszczę  A wyniki sprawdzisz w gazecie [ Linked Image] eee , jestem nowoczesną małpą , wolę wyniki sprawdzic , w komputerze [ Linked Image] 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I znalazłem takie jeszcze wypowiedzi: "jako b.pracownik punktu lotto mam takie refleksje : -kumulacje zdarzają się periodycznie najcześniej przed terminami wypłat , -punkty lotto połączone są /on line /z Centralą w w-wie , której MEGA komputer po zakończeniu zakładów rejestruje , potem maszyna wybiera takie liczby /np. 6 w totka/ których suma wypłat jest najmniejsza , a reszta to już technika , no może się zdarzyć się i 6 ale to nie ma nic wspólnego z rachnkiem prawdopodobieństwa -są odpowiednie algorytmy matematyczne by tak zaprogramowany system funkcjonował , -są tam jakieś rady nadzorcze i różne emeryty ale to pic grajcie może trójka się trafi frajerzy !"
"odbyło się losowanie dużego lotka i o dziwo padło 80 szóstek,z punktu widzenia statystyki trafienie szóstki przez 80 osób na raz jest praktycznie niemożliwe (nieprawdopodobne).Zapewnie dostał im sie jakiś błąd do systemu komputerowego i dobrali nieodpowiednie kulki z numerami.Dlaczego zrezygnowali z bębna losującego z mieszadłem na poczet maszyny "zasysającej",gdzie waga kuli ma tak istotne znaczenie?" Przy obecnej technic a wszegolnosci przy zawansowanym stanie tech. kompoterow i systemow jestem niemal pewnien ze na 99% lotto jest ustawiane. jak juz Jun przytoczyl wypowiedz .. wszsytkie punkty sa polaczone Online z bazaw w wawie. po zamknieciu zakladow kompterek analizuje zaklady,wybiera kombinacje ktorych jest najmniej i gra gitara . pozniej pozostaje zaprogramowac maszynke do losowania odpowiednio odciazyc kulki ktore maja nie byc wylosowane :E :E i mamy wyniki lotka 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Poszedłby all in na Federera Połowę na Australię w następnym World Cup w Krykieta, drugą połowę na Indie. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przy obecnej technic a wszegolnosci przy zawansowanym stanie tech. kompoterow i systemow jestem niemal pewnien ze na 99% lotto jest ustawiane. jak juz Jun przytoczyl wypowiedz .. wszsytkie punkty sa polaczone Online z bazaw w wawie. po zamknieciu zakladow kompterek analizuje zaklady,wybiera kombinacje ktorych jest najmniej i gra gitara . pozniej pozostaje zaprogramowac maszynke do losowania odpowiednio odciazyc kulki ktore maja nie byc wylosowane :E :E i mamy wyniki lotka  To dlaczego nie padają liczby typu 1.2.3.4.5.i np 40?? Przeciez tego nikt nie gra.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak z nudów sobie obliczyłem ze jezeli piłbym codziennie 20 piw po 2.50 zł to przez 50 lat wydał bym 912500 zł  czyli niecały milion 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Ja bym swoim staruszkom zakupił dom w Hiszpanii blisko plaży :P, a sam poleciał z kobietą do Australii, o podróży do której marzymy. Jakaś większa kasa by poszła na dzieci, fundacje, zakup sprzętu dla tych bidulek itp. W końcu dzieciaki to największy skarb na świecie 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Gracie swoimi liczbami czy na chybi-trafił ? chybił trafił  bez sensu grac na chybil trafil. nie lepiej grac tylko na trafil 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przy obecnej technic a wszegolnosci przy zawansowanym stanie tech. kompoterow i systemow jestem niemal pewnien ze na 99% lotto jest ustawiane. jak juz Jun przytoczyl wypowiedz .. wszsytkie punkty sa polaczone Online z bazaw w wawie. po zamknieciu zakladow kompterek analizuje zaklady,wybiera kombinacje ktorych jest najmniej i gra gitara . pozniej pozostaje zaprogramowac maszynke do losowania odpowiednio odciazyc kulki ktore maja nie byc wylosowane :E :E i mamy wyniki lotka  To dlaczego nie padają liczby typu 1.2.3.4.5.i np 40?? Przeciez tego nikt nie gra. W ekstremalnych przypadkach dają takie kombinacje jak 22,23, 41, 42 na pierwszy rzut oka nie widać nic dziwnego...  a rzadko się zdarzy żeby ktoś w jednej linijce zaznaczył dwukrotnie dwie liczby obok siebie
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Przy obecnej technic a wszegolnosci przy zawansowanym stanie tech. kompoterow i systemow jestem niemal pewnien ze na 99% lotto jest ustawiane. jak juz Jun przytoczyl wypowiedz .. wszsytkie punkty sa polaczone Online z bazaw w wawie. po zamknieciu zakladow kompterek analizuje zaklady,wybiera kombinacje ktorych jest najmniej i gra gitara . pozniej pozostaje zaprogramowac maszynke do losowania odpowiednio odciazyc kulki ktore maja nie byc wylosowane :E :E i mamy wyniki lotka  To dlaczego nie padają liczby typu 1.2.3.4.5.i np 40?? Przeciez tego nikt nie gra.Zdziwiłbyś się.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale te baby w pkt. lotto muszą mieć wkurwa, jak co chwile ktoś im mówi: proszę na chybił- trafił, z przewaga na trafił 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale te baby w pkt. lotto muszą mieć wkvrwa, jak co chwile ktoś im mówi: proszę na chybił- trafił, z przewaga na trafił 
|
|
|
|
|
|
|
Tak zupelnie na powaznie, dalbym cala tą kasę temu który wymysli lekarstwo na raka, no moze mala czesc bym zostawil zebym mogl to pozniej kupic jak juz jakis koncern rozpocznie produkcje.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Wiem juz co bym zrobił  .zapłacilbym naszej obecnej reprezenttacji zeby ich wiecej nie ogladać .No oczywiscie Boruc by nic nie dostal  .On niech gra jak najdluzej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zrobiłbym taki zlot mecz.pl, jakiego Świat jeszcze nie widział.
:OOO:
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bez sensu grac na chybil trafil. nie lepiej grac tylko na trafil  Moja mama ZAWSZE tak mówi jak puszcza totka  Ci "sprzedawcy" to chyba głusi są jak puszczają te kupony 
|
|
|
|
|
?
|
|
?
jednak pójdę to kolektury i puszcze za 2 PLN  jak wygram to kupie miejsce w "Ekstraklasie" klubowi z mojej pipidówy  niech chłopaki mają coś od życia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zrobiłbym taki zlot mecz.pl, jakiego Świat jeszcze nie widział.
:OOO: By się kilka "Ślicznotek i Cichodajek :D" ściągnęło 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|