Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 4 1 2 3 4
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
No i pewnie znowu wyląduje w Mielnie.A rok temu powiedziałem że już tam nie pojade wink

Bonus: Unibet
Exp Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ze znajomymi wybieramy sie w tym roku do Łeby. BYlem juz w Ustce 2 razy, Ustroniu Morskim, w Miedzyzdrojach, Kolobrzegu... W tym roku chcilismy poczatkowo uderzyc gdzies zagranice, np. Chorwacja lub Wegry, z tego powodu tez ze wczesniej nie rezerwowalismy domku nad naszym morzem, a znalezienie teraz w lipcu wolnego domku przez internet jest naprawde bardzo ciezkie, ale udalo sie bo wczoraj dodzwonilismy sie i zarezerwowalismy ostatni wolny termin w Lebie, domek 8 osobowy, bardzo ladny, i ciesze sie bo podobno jest tam bardzo sympatycznie smile

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Exp mógłbyś na priva jakieś kontakty podrzucić? Może w Łebie będą mieli jeszcze jeden wolny domek dla podobnej ilości osób..

Exp Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dextereq znalazlem domek przez witryne: www.fajnewczasy.pl [fajnewczasy.pl]

wydawalo mi sie to nie mozliwe, ale byl akurat jeden wolny termin, probuj moze cos znajdziesz, moze ktos zrezygnowal...

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Niechorze Niechorze Niechorze.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
a powiedzcie po ile chodzi LPG nad morzem??/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mielno 2-11 sierpnia. kto chce jechac ze mna i gnacikiem? bo rybek odpadl a juz wszystko jest zaklepane.

;/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dobra. nieaktualne.

!
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
! Offline
ja polecam Władysławowo. jest miło, niedrogo, nie tylko piach, klubu i drozyzna. piach, drozyna, kluby - to charakteryzuje mielno. naprawde nie polecam jechac do mielna. bardzo drogo, z roku na rok coraz gorzej z ludzmi. zabijaja, zakopują, drogo w klubach, kultury zero. tylko sie mozna zajebac, spac, zajebac, spac - chyba ze ktos tak lubi smile

!
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
! Offline
Originally Posted by Skorpion BB
No i pewnie znowu wyląduje w Mielnie.A rok temu powiedziałem że już tam nie pojade wink
obys nie zlądowal laugh heheeh, jedz gdzie indziej, mega korki i szału nie ma smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jadę w tym roku pewno po raz ostatni wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Najpierw się nasłuchałem, że tam raj na ziemi, jeżeli chodzi o panienki, a teraz się dowiaduje, że lipa.... ehhh

GRILL MASTER
GRILL MASTER
!zari jadę do Władysławowa w sobotę i mam prośbę, napisz tu lub na priv co tam ciekawego można robić, chciałem w tenisa pograć w centrum olimpjskim niedaleko ale za 25 zł/h to mnie jeszcze nie porąbało

!
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
! Offline
Originally Posted by gnacik
Najpierw się nasłuchałem, że tam raj na ziemi, jeżeli chodzi o panienki, a teraz się dowiaduje, że lipa.... ehhh
moze i raj, zalezy co sie uwaza za raj:) jak 17stka z nieskordynowanymi ruchami, niczym urodzony przed chwila źrebak, z gaciami na wierzchu, z tapetą grubsza niż 3cm i najebana, to tego jest mnostwo smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by !zari
moze i raj, zalezy co sie uwaza za raj:) jak 17stka z nieskordynowanymi ruchami, niczym urodzony przed chwila źrebak, z gaciami na wierzchu, z tapetą grubsza niż 3cm i najebana, to tego jest mnostwo smile

Nie przesadzajmy już. Nie tylko w Mielnie sytuacja wygląda w ten sposób pod względem osób bawiących się na imprezach.

!
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
! Offline
Originally Posted by ArtekPotito
!zari jadę do Władysławowa w sobotę i mam prośbę, napisz tu lub na priv co tam ciekawego można robić, chciałem w tenisa pograć w centrum olimpjskim niedaleko ale za 25 zł/h to mnie jeszcze nie porąbało
centrum olimpijskie musisz zwiedzic. jak bedziesz mial szczescie to trafisz na jakas gwiazde sportu. rok temu był lubanski z tego co pamietam, ale nie zdazyłem. za to trafilem na mistrzostwa judo smile smiesznie bylo popatrzec jak walcza laska powyzej 80kg wink polecam port, jest na co popatrzec. aleja gwiazd sportu. jest wieza widokowa. latarnia w rozewiu. a co do klubow polecam 'czarnego konia' kultura jakich mało!

!
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
! Offline
Originally Posted by _Korver_

Nie przesadzajmy już. Nie tylko w Mielnie sytuacja wygląda w ten sposób pod względem osób bawiących się na imprezach.
studiuje w koszaline 5lat i widze roznice, co bylo 5 lat temu a teraz. i nie tylko ja widze roznice.sporo osob ktore sa z koszalina to widza i do mielna nie jezdza.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by _Korver_

studiuje w koszaline 5lat i widze roznice, co bylo 5 lat temu a teraz. i nie tylko ja widze roznice.sporo osob ktore sa z koszalina to widza i do mielna nie jezdza.

Też jestem z Koszalina i ja nie widzę różnicy choćby między tym co jest teraz, a 2-3 lata temu. No tyle, że drożej. Ale to jak na miejscowość nadmorską normalna tendencja. Buractwo było, jest i będzie. Wszędzie, gdzie jest tylko coś, co takich ludzi przyciąga. W innych kurortach może tak tego nie widać, bo nie ma tylu klubów i lokali co w Mielnie.

Ja dalej będę się upierał, że młodym ludziom, lubiącym zabawę, warto polecić Mielno.

Profesor
Profesor
Originally Posted by ArtekPotito
chciałem w tenisa pograć w centrum olimpjskim niedaleko ale za 25 zł/h to mnie jeszcze nie porąbało

laugh

a za ile chciałeś pograć w "centrum olimpijskim" ? za 5 zł ?

Przecież tyle kosztuje wszędzie gdzie sie nie ruszysz w Gdyni 20 to minimum a kortach Prokomu bodajże over 30 ... a Ty w centrum olimpijskim za 25 i kręcisz nosem .... zejdz na ziemie wink

GRILL MASTER
GRILL MASTER
jeśli ja ogrzewaną halę w Kielcach mam za 40zł/h to za zwykly kort na mączce mam płacić 25 ? U mnie w miescie jest do 16 wink

Strona 2 z 4 1 2 3 4

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, Sensei, Szuman), 2,550 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,325
Posty5,842,902
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026