|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i pewnie znowu wyląduje w Mielnie.A rok temu powiedziałem że już tam nie pojade 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ze znajomymi wybieramy sie w tym roku do Łeby. BYlem juz w Ustce 2 razy, Ustroniu Morskim, w Miedzyzdrojach, Kolobrzegu... W tym roku chcilismy poczatkowo uderzyc gdzies zagranice, np. Chorwacja lub Wegry, z tego powodu tez ze wczesniej nie rezerwowalismy domku nad naszym morzem, a znalezienie teraz w lipcu wolnego domku przez internet jest naprawde bardzo ciezkie, ale udalo sie bo wczoraj dodzwonilismy sie i zarezerwowalismy ostatni wolny termin w Lebie, domek 8 osobowy, bardzo ladny, i ciesze sie bo podobno jest tam bardzo sympatycznie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Exp mógłbyś na priva jakieś kontakty podrzucić? Może w Łebie będą mieli jeszcze jeden wolny domek dla podobnej ilości osób..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dextereq znalazlem domek przez witryne: www.fajnewczasy.pl [ fajnewczasy.pl] wydawalo mi sie to nie mozliwe, ale byl akurat jeden wolny termin, probuj moze cos znajdziesz, moze ktos zrezygnowal...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niechorze Niechorze Niechorze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a powiedzcie po ile chodzi LPG nad morzem??/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mielno 2-11 sierpnia. kto chce jechac ze mna i gnacikiem? bo rybek odpadl a juz wszystko jest zaklepane.
;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja polecam Władysławowo. jest miło, niedrogo, nie tylko piach, klubu i drozyzna. piach, drozyna, kluby - to charakteryzuje mielno. naprawde nie polecam jechac do mielna. bardzo drogo, z roku na rok coraz gorzej z ludzmi. zabijaja, zakopują, drogo w klubach, kultury zero. tylko sie mozna zajebac, spac, zajebac, spac - chyba ze ktos tak lubi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i pewnie znowu wyląduje w Mielnie.A rok temu powiedziałem że już tam nie pojade  obys nie zlądowal  heheeh, jedz gdzie indziej, mega korki i szału nie ma 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jadę w tym roku pewno po raz ostatni 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najpierw się nasłuchałem, że tam raj na ziemi, jeżeli chodzi o panienki, a teraz się dowiaduje, że lipa.... ehhh
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
!zari jadę do Władysławowa w sobotę i mam prośbę, napisz tu lub na priv co tam ciekawego można robić, chciałem w tenisa pograć w centrum olimpjskim niedaleko ale za 25 zł/h to mnie jeszcze nie porąbało
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najpierw się nasłuchałem, że tam raj na ziemi, jeżeli chodzi o panienki, a teraz się dowiaduje, że lipa.... ehhh moze i raj, zalezy co sie uwaza za raj:) jak 17stka z nieskordynowanymi ruchami, niczym urodzony przed chwila źrebak, z gaciami na wierzchu, z tapetą grubsza niż 3cm i najebana, to tego jest mnostwo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najpierw się nasłuchałem, że tam raj na ziemi, jeżeli chodzi o panienki, a teraz się dowiaduje, że lipa.... ehhh moze i raj, zalezy co sie uwaza za raj:) jak 17stka z nieskordynowanymi ruchami, niczym urodzony przed chwila źrebak, z gaciami na wierzchu, z tapetą grubsza niż 3cm i najebana, to tego jest mnostwo  Nie przesadzajmy już. Nie tylko w Mielnie sytuacja wygląda w ten sposób pod względem osób bawiących się na imprezach.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
!zari jadę do Władysławowa w sobotę i mam prośbę, napisz tu lub na priv co tam ciekawego można robić, chciałem w tenisa pograć w centrum olimpjskim niedaleko ale za 25 zł/h to mnie jeszcze nie porąbało centrum olimpijskie musisz zwiedzic. jak bedziesz mial szczescie to trafisz na jakas gwiazde sportu. rok temu był lubanski z tego co pamietam, ale nie zdazyłem. za to trafilem na mistrzostwa judo  smiesznie bylo popatrzec jak walcza laska powyzej 80kg  polecam port, jest na co popatrzec. aleja gwiazd sportu. jest wieza widokowa. latarnia w rozewiu. a co do klubow polecam 'czarnego konia' kultura jakich mało!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najpierw się nasłuchałem, że tam raj na ziemi, jeżeli chodzi o panienki, a teraz się dowiaduje, że lipa.... ehhh moze i raj, zalezy co sie uwaza za raj:) jak 17stka z nieskordynowanymi ruchami, niczym urodzony przed chwila źrebak, z gaciami na wierzchu, z tapetą grubsza niż 3cm i najebana, to tego jest mnostwo  Nie przesadzajmy już. Nie tylko w Mielnie sytuacja wygląda w ten sposób pod względem osób bawiących się na imprezach. studiuje w koszaline 5lat i widze roznice, co bylo 5 lat temu a teraz. i nie tylko ja widze roznice.sporo osob ktore sa z koszalina to widza i do mielna nie jezdza.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najpierw się nasłuchałem, że tam raj na ziemi, jeżeli chodzi o panienki, a teraz się dowiaduje, że lipa.... ehhh moze i raj, zalezy co sie uwaza za raj:) jak 17stka z nieskordynowanymi ruchami, niczym urodzony przed chwila źrebak, z gaciami na wierzchu, z tapetą grubsza niż 3cm i najebana, to tego jest mnostwo  Nie przesadzajmy już. Nie tylko w Mielnie sytuacja wygląda w ten sposób pod względem osób bawiących się na imprezach. studiuje w koszaline 5lat i widze roznice, co bylo 5 lat temu a teraz. i nie tylko ja widze roznice.sporo osob ktore sa z koszalina to widza i do mielna nie jezdza. Też jestem z Koszalina i ja nie widzę różnicy choćby między tym co jest teraz, a 2-3 lata temu. No tyle, że drożej. Ale to jak na miejscowość nadmorską normalna tendencja. Buractwo było, jest i będzie. Wszędzie, gdzie jest tylko coś, co takich ludzi przyciąga. W innych kurortach może tak tego nie widać, bo nie ma tylu klubów i lokali co w Mielnie. Ja dalej będę się upierał, że młodym ludziom, lubiącym zabawę, warto polecić Mielno.
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
chciałem w tenisa pograć w centrum olimpjskim niedaleko ale za 25 zł/h to mnie jeszcze nie porąbało a za ile chciałeś pograć w "centrum olimpijskim" ? za 5 zł ? Przecież tyle kosztuje wszędzie gdzie sie nie ruszysz w Gdyni 20 to minimum a kortach Prokomu bodajże over 30 ... a Ty w centrum olimpijskim za 25 i kręcisz nosem .... zejdz na ziemie 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
jeśli ja ogrzewaną halę w Kielcach mam za 40zł/h to za zwykly kort na mączce mam płacić 25 ? U mnie w miescie jest do 16 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|