|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ten lotek, to jakieś oszukaństwo. Kiedyś zagrałem i nie wygrałem  jutro raczej tez nie wygrasz jakis walek   ale pomarzyc zawsze mozna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lupus za mały hotelik aby tam robić impreze  sądze ze w pracy bym się już nie pojawił.A zlot zrobiłbym na majorce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ee tam, żeby mieć REALNE szanse to trzeba by wydać miliony. Przecież wiadomo od początku do końca, że szansa na trafienie szóstka jest mniej więcej taka jak na to, że Conrad zagłosuje na PiS. nie przesadzaj, szansa ta jest odrobine wieksza  A i troche smieszne jest to szukanie ustawiania wynikow, biorac pod uwage ze jutro zaklady sa przyjmowane do 21:53  nie powiecie mi ze w 2 minuty zdaza wstawic odpowiednio obciazone kulku  P.S. Jutro lece pusic tak z 10 na chybil trafil  ale nie podam wam numerkow jakie bede mial na kuponie bo je puscicie i stracicie 2zl. Nie podam i zamiast tych zakladow wypijcie za te 20zl za moje zdrowie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja uważam, że największe szanse na samodzielną wygraną są jeśli skorzystamy z "chybił trafił". Większość zwycięzców tak właśnie robiła. A ja właśnie słyszałem, że częściej wygrywają ludzie, którzy sami skreślają...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja też nie rozumiem czemu mają ustawiać. Przecież i tak zarobią 10 razy więcej niż te 35 mln 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko połowę dochodu przeznaczają na wygrane (tak było jak były jeszcze dwa losowania w tygodniu).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja też nie rozumiem czemu mają ustawiać. Przecież i tak zarobią 10 razy więcej niż te 35 mln  I właśnie to są ustawki  Bo jak jest tam 3,4 mln do wygrania to nie gania do kolektur 'cała Polska', a jak kilka razy ustawią wynik tak zeby nikt nie wygral i robią największe w historii kumulacje to wtedy jest to bardzo głośne i mnóstwo ludzi gra - a oni sie cieszą, bo mają z tego dużo większą kasiore niż ta wygrana 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko połowę dochodu przeznaczają na wygrane (tak było jak były jeszcze dwa losowania w tygodniu). Dochodu pewnie tak. Odliczając podatki to z tego co pamiętam było to chyba 30 lub 40% tego co ludzie wpłacają.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyli łatwiej trafić kurs 17,5 mln za 2 zl niz wygrac 35 mln w totka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gwoli ścisłości: Jaki procent sumy pieniędzy wpłaconych na zakłady DL idzie na wypłatę wygranych stopni I, II, III ? Zgodnie z Regulaminem Gry Duży Lotek na wygrane pieniężne przeznacza się co najmniej 51% łącznej kwoty stawek wpłaconych za udział w grze. W DL są cztery stopnie wygranych. Kwotę przeznaczoną na wygrane dzieli się następująco: na I stopień – 36% na II stopień – 10% Natomiast kwotę przeznaczoną na wygrane III stopnia ustala się poprzez odjęcie od całkowitej puli na wygrane, na dane losowanie, kwot przypadających na wygrane I, II i IV stopnia, przy czym jednostkowa wygrana IV stopnia ma gwarantowaną wysokość, która równa się dziesięciokrotności stawki za zakład prosty. A 35 melonów bym od razu rozdał coby się za bardzo nie narażać... Niestety, takie życie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gwoli ścisłości: [quote]Jaki procent sumy pieniędzy wpłaconych na zakłady DL idzie na wypłatę wygranych stopni I, II, III ? Zgodnie z Regulaminem Gry Duży Lotek na wygrane pieniężne przeznacza się co najmniej 51% łącznej kwoty stawek wpłaconych za udział w grze. W DL są cztery stopnie wygranych. Kwotę przeznaczoną na wygrane dzieli się następująco: na I stopień – 36% na II stopień – 10% Natomiast kwotę przeznaczoną na wygrane III stopnia ustala się poprzez odjęcie od całkowitej puli na wygrane, na dane losowanie, kwot przypadających na wygrane I, II i IV stopnia, przy czym jednostkowa wygrana IV stopnia ma gwarantowaną wysokość, która równa się dziesięciokrotności stawki za zakład prosty. Jest jeszcze coś takiego jak dopłata do stawki. Z każdego zakładu za 2 zł bodajże tylko 1,60 zł wchodzi do gry - nie wygląda mi na to aby było to tu uwzględnione. Cały czas utrzymuję, że netto wyjdzie gdzieś 30-40%.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z zapłaconych przez graczy pieniędzy 80% idzie do gry - pozostałe to dopłata na rozwój kultury fizycznej oraz wspieranie kultury narodowej. Z tej kwoty 50% przeznacza się na wygrane czyli de facto 40% całości przeznaczane jest na wygrane. Część z tych 40% ląduje jeszcze w budżecie państwa bo gracz płaci podatek od wygranej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pieknie podziekuje i za 20%
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurde, ja jeszcze nie zagrałem ale już sobie lukam jakie auto kupować. 2 zakłady puszczę. Chybił-trafił ze wskazaniem na ten drugi człon 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A zastanawialo was kiedys dlaczego zdecydowana wiekszosc wygranych pada w stolicy albo w wiekszych miastach?
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
bo tam jest więcej punktów lotto  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bo jest więcej mieszkanców ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bo tam jest więcej punktów lotto  ? i tylko dlatego? 
|
|
|
|
|
Kania gostyń
|
|
Kania gostyń
Gdybym wygral te 35 baniek kupilbym rodzicom dom, nie musieliby sie tez martwic o emeryture, wzialbym urlop w robocie (moge szefowi nawet za to placic  ) i zwiedzilbym troche swiata. Mialbym rozwiazany prolem ze sponsoringiem konkursu  Czesc bym zainwestowal np w neiruchosci, kupilym se jakas kamienice  Jakbym 390 mln dolarow to wole nie mowic  lupus wzialbys urlop  ,rozbawiles mnie 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Lubie moja prace 
|
|