|
|
member
|
|
member
i jeszcze jedno... jad długo idą wypłaty na mBank?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1. wszystko w dziale Help - Cashier, to nie ma sensu sie rozpisywac na ten temat, bo wszystko jest na tacy na stronie... 2. plusem jest to, ze nie ma indywidualnych limitow, kazdy ma takie same...a z ich wysokoscia bywa roznie, np. na dzisiaj: Liga Światowa siatkarzy: 1020 zeta, finaly w tenisa: 8160 zeta, kwale do olimpiady w kosza: 1020 zeta, pilka nozna liga fińska: 2040 zeta, jak zagrasz za max stawke to kurs spada i po minucie mozesz jeszcze raz zagrac za max i tak caly czasy  najlepiej to zaloguj sie i sprawdz jak wygladaja limity na ligi, ktore Cie interesuja 3. zalezy od ligi, tenis rozliczaja po 30 sekundach, sporty amerykanskie tez, kosza roznie, czasem po minucie, czasem po godzinie, zalezy od ligi, pilke nozna nie wiem, bo nie gram, ale pewnie spokojnie do 5-10 minut 4. szybko i dobry kontakt 5. wszystko w Helpie w dziale cashier co do wyplat na mbank nie mam pojecia, ja wyplacam tylko na mb i kase mam max do 30 minut, najczesciej w 10 minut
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na mBank 2 razy wyplacalem - raz 3, raz 4 dni robocze 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Schodzi ten buk na psy... Od prawie dwóch dni rynek Poland 1.Liga jest oznaczony jako "to be available soon". Do meczów zostały 4 minuty i nic. Support jak zwykle ściema, że "forwarded to soccer department" i co? I nic  Jak kursów nie było, tak nie ma 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Hehehe - dostałem "odpowiedź" - "Our Soccer Department has informed us that this time we will not offer lines for Poland 1. Liga."
To pytam się po co w takim razie oznaczenie, że niedługo będą linie? Mogłem grać rano Łęczną po 2.00, teraz zostało mi tylko 1.90 bo "professionals" z Pinnacle nie wiedzą co, kiedy i czy w ogóle wystawią???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pewnie nie wiedzieli czy ta nasza "pierwsza" liga wogole wystartuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Schodzi ten buk na psy... Od prawie dwóch dni rynek Poland 1.Liga jest oznaczony jako "to be available soon". Do meczów zostały 4 minuty i nic. Support jak zwykle ściema, że "forwarded to soccer department" i co? I nic  Jak kursów nie było, tak nie ma  domi, przecież nie od dziś wiadomo, że to nie jest buk na piłkę  sporty amerykanskie + tenis i + akurat dzisiaj siatkowka byla do grania - wyjatkowo limit byl 6000 zł, co skrzętnie wykorzystałem  pozdr,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dali taki limit na siatkę żeby ludzie mogli spokojnie mocniej przyłożyć na peFke Brazylię z Usa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zapomniales o koszu...tam tez to mozna czasem ladnie pograc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak jeszcze mi się przypomniało. Pierwszą kolejkę LŚ można było grać za max. 32€...  Ale z czasem się rozkręcili.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zapomniales o koszu...tam tez to mozna czasem ladnie pograc  możliwe, akurat kosza gram tak często jak wyciskam pryszcze więc nie wiem  Tak jeszcze mi się przypomniało. Pierwszą kolejkę LŚ można było grać za max. 32€...  Ale z czasem się rozkręcili. z tą siatką to dziwnie mają, gdyż jak sam mówisz 1 kolejka straszne limity, druga kolejka już można było grać za 1500 zł, a w trzeciej znowu limity, jak to mówią "strange" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hehehe - dostałem "odpowiedź" - "Our Soccer Department has informed us that this time we will not offer lines for Poland 1. Liga."
To pytam się po co w takim razie oznaczenie, że niedługo będą linie? Mogłem grać rano Łęczną po 2.00, teraz zostało mi tylko 1.90 bo "professionals" z Pinnacle nie wiedzą co, kiedy i czy w ogóle wystawią??? pewnie nie wiedzieli czy ta nasza "pierwsza" liga wogole wystartuje  Tak mi się skojarzyło teraz... widać pinnacle maił lepsze info niż wszyscy tu w Polsce, że liga nie ruszy  Po co dawać kursy, ludzie zagrają, zamrożą niepotrzebnie kasę. Pinnacle porządna, przewidująca przyszłość firma 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
To pytam się po co w takim razie oznaczenie, że niedługo będą linie? Mogłem grać rano Łęczną po 2.00, teraz zostało mi tylko 1.90 bo "professionals" z Pinnacle nie wiedzą co, kiedy i czy w ogóle wystawią??? pewnie nie wiedzieli czy ta nasza "pierwsza" liga wogole wystartuje  Tak mi się skojarzyło teraz... widać pinnacle maił lepsze info niż wszyscy tu w Polsce, że liga nie ruszy  Po co dawać kursy, ludzie zagrają, zamrożą niepotrzebnie kasę. Pinnacle porządna, przewidująca przyszłość firma  Wszystko ok, tyle że I. Liga ,jakby nie było, jednak ruszyła i poza meczami Zagłębia i Korony odbyła się bez przeszkód...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
z tą siatką to dziwnie mają, gdyż jak sam mówisz 1 kolejka straszne limity, druga kolejka już można było grać za 1500 zł, a w trzeciej znowu limity, jak to mówią "strange"  Oni czasem maja tak, ze na poczatku jest smiesznie maly limit a potem jak ktos zagra to sie zwieksza. Czasem mozna kilka razy zagrac limit bez zmiany kursu (4x nieraz mi sie udawalo). Na siatke czasem mialem tak, ze na jeden mecz limit byl 44 euro a na inny juz 90 czy wiecej. WojtekK
|
|
|
|
|
member
|
|
member
W jaki sposób mozna zmienic walute ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W jaki sposób mozna zmienic walute ? trzeba napisac do nich e-mail, oni utworza ci nowe konto z nowa waluta i przeniosa srodki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przeogromnym mankamentem i niedorobka jest brak mozliwosci wyplaty na karte ale to chyba prawo lokalne im zabrania albo klotnie z ?Visa czy Mastercardem? Jesli tak to po co wypelniac 'card authorisation' form jesli kartami debe czy kredytowymi to sobie mozna wg nich sciezke zrobic 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy działa wam strona Pinnacle?? bo u mnie cały czas wyskakuje komunikat, że przekroczono limit czasu połączenia i d... Nie mogę od wczoraj wejść na stronkę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|