|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
w soboty,niedzielę wypłacają?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
wypłacają po godzine pieniądze na MB
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nawet w soboty, niedziele w nocy zlecona wypłata do 2h max. na MB.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a czy przy kwocie 15k tez tak szybko wyplaca na MB ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poszukaj w poprzednim temacie. Wkleiłem kiedyś rozmowę z czatem na ten temat.
Niedługo będą pytania czy 1500000000€ da się wypłacić w 5 minut...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja czekam juz tydzien zeby mi przeslali kase na karte kreduytowa, a na czacie mi jakas siksa mowi zeby jeszcze poczekac bo mimo iz maja napisane ze kasa na karte idzie od 3-5 dni to dla niej to nic dziwnego ze minelo juz 7 i kasy nie widac. a reklamacje to oni moga przyjac po 10 dniach, potem pewnie ze 2 tygodnie rozpatrzenie i moja kasa bedzie u kogos lezec prawie miesiac. ciekawe ilu ludzi tak waluja. a po za tym poziom wiedzy i checi do pomocy na tym czacie zerowy. kiedys uwazalem ich za dobrego buka ale teraz czekam na swoja kase i nigdy wiecej bet 365.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Załważyłem pewną prawidłowość. Jeśli w jakimś bukmacherze pojawia się polski support , to obsługa polaków zaczyna być wręcz dramatyczna.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja czekam juz tydzien zeby mi przeslali kase na karte kreduytowa, a na czacie mi jakas siksa mowi zeby jeszcze poczekac bo mimo iz maja napisane ze kasa na karte idzie od 3-5 dni to dla niej to nic dziwnego ze minelo juz 7 i kasy nie widac. a reklamacje to oni moga przyjac po 10 dniach, potem pewnie ze 2 tygodnie rozpatrzenie i moja kasa bedzie u kogos lezec prawie miesiac. ciekawe ilu ludzi tak waluja. a po za tym poziom wiedzy i checi do pomocy na tym czacie zerowy. kiedys uwazalem ich za dobrego buka ale teraz czekam na swoja kase i nigdy wiecej bet 365. U mnie dwie wypłaty jako zwrot na kartę wręcz ekspresowe. Ostatnia w czwartek o 22:00 zlecona, w piątek rano od nich wyszła.... Dziś już na koncie Inteligo. pozdro 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
A ja czekam juz tydzien zeby mi przeslali kase na karte kreduytowa, a na czacie mi jakas siksa mowi zeby jeszcze poczekac bo mimo iz maja napisane ze kasa na karte idzie od 3-5 dni to dla niej to nic dziwnego ze minelo juz 7 i kasy nie widac. a reklamacje to oni moga przyjac po 10 dniach, potem pewnie ze 2 tygodnie rozpatrzenie i moja kasa bedzie u kogos lezec prawie miesiac. ciekawe ilu ludzi tak waluja. a po za tym poziom wiedzy i checi do pomocy na tym czacie zerowy. kiedys uwazalem ich za dobrego buka ale teraz czekam na swoja kase i nigdy wiecej bet 365. U mnie dwie wypłaty jako zwrot na kartę wręcz ekspresowe. Ostatnia w czwartek o 22:00 zlecona, w piątek rano od nich wyszła.... Dziś już na koncie Inteligo. pozdro  U mnie ten sam problem, walkuje to z nimi od 21 lipca, czekam na kase zaledwie 100f, codziennie ich atakuje a CI wkółko to samo, ze kasa powinna sie znajdowac na koncie, az wkoncu kazali w baku sprawdzic, a tam ani widu ani slychu o mojej kasie, dzisiaj znow kazali poczekac 3-5dni i sprawe oddali do Dzialu zaginionych przelewow. Norlmalnie porazka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na jakie konta zwroty idą? Chodzi mi o to w jakich bankach te karty macie na które idą zwroty? Może to problem po stronie banku?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Lloyds TSB 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na jakie konta zwroty idą? Chodzi mi o to w jakich bankach te karty macie na które idą zwroty? Może to problem po stronie banku? JA mam mbank, ale jesli juz to mysle ze wina po stronie visy a nie banku, tak naprawde to bank prawie wogole w tym nie uczestniczy tylko od visy dostaje rozliczenie. ale co to za suuport, dzis mi powiedzieli ze reklamacje to oni moga po 10 dniach rozpoczac. ciekawe ile potem beda jej szukac. widze ze nie jest to odosobniony problem. ktos pisal ze kaska mu szybko przyszla. co z tego ja wczesniej tez nie mialem z tym problemow, ale teraz juz za zadne bonusy do nich kasy nie wplace. zenada zeby sie tak palowac o zwrot wlasnej kasy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sprawdź czy możesz wybrać anulowanie wypłaty, bo jeśli ona jeszcze wisi i jest możliwa do anulowania to masz odpowiedź..... Ja zawsze miałem tak, że jak już zniknęła definitywnie z bet365 to maks 2 dni czekałem na kasę.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wiecie jak długo idzie list weryfikacyjny od bet365? Z góry dzieki za odpowiedz
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jestem w szoku, ten bukmacher nie obsługuje Neteller'a.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiecie jak długo idzie list weryfikacyjny od bet365? Z góry dzieki za odpowiedz no tak do 5 dni
|
|
|
|
|
member
|
|
member
3 dni 14 godzin 23 minuty i 52 sekundy
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nowa promocja 100euro, ale nie dla nas. Jestesmy traktowani na rowni z Chinami i Taiwanem. Chociaz uczciwie nas o tym informują. Chyba poprzednie promocje nie przyniosly u nas sukcesu. Aczkolwiek dla mnie jest to czolowy buk. Bogata oferta, duzo zakladow live, czasem fajne kursy na livie. Mozna sobie popykać za średnie stawki.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|