|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ooo pokasowała wszystkie moje komentarze z jej profilu na n-k.pl no tak trzeba było bo nowy MEN jej dodał to tak głupio by wyglądało obok mojego żenada... mam wyjebane na stałe związki 4 lata psu w dupe.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
miej wyjebane na nia nie na zwiazki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiem, że to 4 lata, ale człowieku daj już sobie z nią spokój.Usuń ją całkowicie ze swojego życia, bo będziesz się tylko coraz bardziej zadręczał tym wszystkim...A najlepiej to znajdź sobie jakąś fajną pannę i niech Cię ona z nią zobaczy.Albo ruchaj wszystko co się rusza i jakoś tam wygląda 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
momentami myślę ze ok przeszło mi.. ale jak widzę takie pojebane opis to ch*uj trafia człowieka ze dla kogoś 4 lata są w dupie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gvizdek daj sobie spokoj, po co robisz nadzieje jak ona ma innego fagaasa. Moja dzwoni "jade nad morze i czy sie nie gniewam" a ja na spontatie ze nie, jaki klient ze wszytsko ok cala dojedzie. Ale ja tutaj inna sytuacje z "dziewczyna" mam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gvizdek zastanów się w jakim celu ustawia sobie ta panna takie właśnie opisy? tylko i wyłącznie po to, abyś się wkurzył. Proponuję Ci ustawić podobny, a co niech także się wkurzy siksa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gvizdek zero stresu, moja kiedys tez robila wszytsko dla mnie i tylko dla mnie. Ale wrocily jej stare rozrywkowe czasy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gvizdek zastanów się w jakim celu ustawia sobie ta panna takie właśnie opisy? tylko i wyłącznie po to, abyś się wkurzył. Proponuję Ci ustawić podobny, a co niech także się wkurzy siksa  nie ten opis ma ten pedał krzywy ona ma "you're so fabulous, yor're so good to me.. :* :* :*" 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
lol masz gg tego kolesia??
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
"Prysznic? mmm.. tylko my to wiemy"  jak ja tak bardzo kochasz to ciesz sie jej szczesciem  poza tym jak widac dba o higiene, gdyby wrocila do Ciebie bedziesz ja mial prawie jak nowa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lol masz gg tego kolesia?? mam dluzszy czas ;] odkad zaczela mi wkrecac texty o jakiejs przerwie ze to nam pomoze i ze to tylko "kolega"  potem sie zaczelo i dzieki jebanym opisom dowiedziałem sie nieco wiecej o niej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Prysznic? mmm.. tylko my to wiemy"  jak ja tak bardzo kochasz to ciesz sie jej szczesciem  poza tym jak widac dba o higiene, gdyby wrocila do Ciebie bedziesz ja mial prawie jak nowa  smieszne w ch*uj  jak bedzie chciala wrocic to Tobie ja posle 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
 skasuje jej i jego gg ze swojej listy, nie bedziesz sie tak wkurzal.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lol masz gg tego kolesia?? mam dluzszy czas ;] odkad zaczela mi wkrecac texty o jakiejs przerwie ze to nam pomoze i ze to tylko "kolega"  potem sie zaczelo i dzieki jebanym opisom dowiedziałem sie nieco wiecej o niej  zawsze to tylko "kolega" a pozniej cos wiecej 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
kazdemu z takimi problemami radze obejrzec http://fdb.pl/f147,Bli%C5%BCej,(2004I).html
...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lol masz gg tego kolesia?? mam dluzszy czas ;] odkad zaczela mi wkrecac texty o jakiejs przerwie ze to nam pomoze i ze to tylko "kolega"  potem sie zaczelo i dzieki jebanym opisom dowiedziałem sie nieco wiecej o niej  zawsze to tylko "kolega" a pozniej cos wiecej  szkoda ze nie umiala powiedziec wprost tylko jakies wkretki ze musi sie wyszalec ze ta przerwa nam pomoze i bedzie jak dawniej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja nawet jakby chciała wrócić to bym ją kopnął w dupsko.
|
|
|
|
|
|
|
"Wszystko co mężczyźni wiedzą o kobietach" - Alan Francis Polecam  "Theory Of Poker" Jak sadzisz, zostane po jej przeczytaniu mistrzem swiata w pokerze ? Pozdrawiam ! izi  Gvizdek pobawi sie z nim pod prysznicem i nie tylko, w koncu sie jej znudzi i wroci do Ciebie, bedziesz ja mial prawie jak nowa... dlatego dobra rada, Biszop juz o tym pisal, nie mozesz zardzewiec w tym czasie gdy Twoja luba jezdzi na maxa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Wszystko co mężczyźni wiedzą o kobietach" - Alan Francis Polecam  "Theory Of Poker" Jak sadzisz, zostane po jej przeczytaniu mistrzem swiata w pokerze ? Pozdrawiam ! izi  Gvizdek pobawi sie z nim pod prysznicem i nie tylko, w koncu sie jej znudzi i wroci do Ciebie, bedziesz ja mial prawie jak nowa... dlatego dobra rada, Biszop juz o tym pisal, nie mozesz zardzewiec w tym czasie gdy Twoja luba jezdzi na maxa. no no qrwa leze 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|