Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 5 1 2 3 4 5
L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
o co kamą z Phelpsem ? bo nie w temacie jestem ;]

Bonus: Unibet
Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by lelu
o co kamą z Phelpsem ? bo nie w temacie jestem ;]
ósmy post w tym temacie

Blade Runner
Blade Runner
W klasyfikacji medalowej wyprzedziliśmy: Zimbabwe, Kirgizję i Kazachstan hura
I dogoniliśmy Mongolię shocked

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by Bzyku
W klasyfikacji medalowej wyprzedziliśmy: Zimbabwe, Kirgizję i Kazachstan hura
I dogoniliśmy Mongolię shocked

Życie jest piękne. smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jak tak narzekacie na wszystko i wszystkich to proponuje samemu zabrać się daną dyscyplinę sportową i zdobyć złoto dla swojego kraju,
tyle.

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Originally Posted by Dziadek69
Jak tak narzekacie na wszystko i wszystkich to proponuje samemu zabrać się daną dyscyplinę sportową i zdobyć złoto dla swojego kraju,
tyle.

Takie słowa to ty kieruj do moich rodziców- w tej chwili to właśnie rodzice decydują, w jakiej dyscyplinie i czy kiedykolwiek ktoś zdobędzie medal.

P.S.no chyba, że ten post był kierowny do 10-latków którzy nagminnie rzygaja na QC (zresztą, 10 lat, to już ostatni dzwonek)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by _Way_
Originally Posted by Dziadek69
tyle.

Takie słowa to ty kieruj do moich rodziców- w tej chwili to właśnie rodzice decydują, w jakiej dyscyplinie i czy kiedykolwiek ktoś zdobędzie medal.

P.S.no chyba, że ten post był kierowny do 10-latków którzy nagminnie rzygaja na QC (zresztą, 10 lat, to już ostatni dzwonek)

to niech te wysmiewiska a raczej zale kieruja CI wszyscy eKSperci do swoich rodziców,

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Dzaidek69 ma rację, bo to same cwaniaczki siedzą. Codziennie żłopią piwo i brzuszyska im rosną...a na samą myśl o siłowni czy joggingu im sie gorzej robi. Ale wymagania to mają...co Wy se kur.wa myślicie, ze oni nie chcą zdobyć medalu? Który z Was potrafiłby żyć takim samym stylem życia jak oni? Zero czasu dla rodziny, dieta, ciągłe treningi, presja. Ale jeden z drugim zarzuci nogę na stół rozpi.erdoli się na kanapie, pizza na stole, piwo w ręce i teksty: "ale z nich cioty". W igrzyskach startuje wiele krajów i kibice każdego kraju mają takie same oczekiwania medalowe. Każdy chce żeby ich sportowcy stawali na podium. Ale cóż tu jest Polska, tu sie pije i kozaczy.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
I lachony wyrywa.

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Originally Posted by lupus
I lachony wyrywa.

jak się nie ma argumentów to się ironie stosuje? respect.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Powiedzial Pierniczek, miszcz dzialu to i owo.

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Powiedzial Pierniczek, miszcz dzialu to i owo.

Robię w życiu to co lubię, nie będę sie do niczego zmuszał. Tyle tylko, ze ja nie szydzę z Polaków na igrzyskach tylko dlatego, ze zdobywają mało medali. Doceniam ich ciężką pracę. Ty się opier.dalasz jako moderator, a sportowcy wstają z rana żeby iść na trening. Wstań sobie kiedys o 6 rano i pójdź pobiegać...zobaczymy ile dni tak wytrzymasz...a sportowcy robią tak prawie przez cały rok. Może kiedys to zrozumiesz...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Pierniczek
Dzaidek69 ma rację, bo to same cwaniaczki siedzą. Codziennie żłopią piwo i brzuszyska im rosną...a na samą myśl o siłowni czy joggingu im sie gorzej robi. Ale wymagania to mają...co Wy se kur.wa myślicie, ze oni nie chcą zdobyć medalu? Który z Was potrafiłby żyć takim samym stylem życia jak oni? Zero czasu dla rodziny, dieta, ciągłe treningi, presja. Ale jeden z drugim zarzuci nogę na stół rozpi.erdoli się na kanapie, pizza na stole, piwo w ręce i teksty: "ale z nich cioty". W igrzyskach startuje wiele krajów i kibice każdego kraju mają takie same oczekiwania medalowe. Każdy chce żeby ich sportowcy stawali na podium. Ale cóż tu jest Polska, tu sie pije i kozaczy.
racja ale, no wlasnie ale ... kazdy robi to na co sie zdecydowal i za to mu placa, ja w pracy jak cieniuje, nie wyrabiam normy itp. to mnie zwolnia lub zabiora premie a taki jeden z druga gwiazdeczka albo obrazi sie na krytyke albo rozbierze sie w playboyu, nie jestesmy jakims trzecim swiatem, tu jest Polska, tu sie wymaga honoru i ambicji, tu sie wymaga wynikow wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
zgadza sie, ale... no wlasnie ale, czy w Polsce wszedzie sie wymaga? czy nasz naród dojrzał do solidnej pracy? rzetelnej ? patrz Poczta Polska(oddział w moim miescie... zal), jaki kraj, jacy ludzie ,tacy sportowcy.

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Originally Posted by Linc
Originally Posted by Pierniczek
racja ale, no wlasnie ale ... kazdy robi to na co sie zdecydowal i za to mu placa, ja w pracy jak cieniuje, nie wyrabiam normy itp. to mnie zwolnia lub zabiora premie a taki jeden z druga gwiazdeczka albo obrazi sie na krytyke albo rozbierze sie w playboyu, nie jestesmy jakims trzecim swiatem, tu jest Polska, tu sie wymaga honoru i ambicji, tu sie wymaga wynikow wink

Wymagać to sobie można loda od dziwki jak się jej zapłaci...co najwyżej nam kibicom wolno oczekiwać medali. Ja też bym chciał żeby Polska była na szczycie tabeli medalowej. Ale tak nie jest i to toleruję. Wiem, że na pewno dali z siebie wszystko. Bardzo sie dzisiaj ucieszyłem dwom medalami. Ale to nie znaczy, ze można opluwać np pływaków tylko dlatego, ze im się nie powiodło...

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Pierniczek ostrzezenie za wulgaryzmy

A jak chcesz sie ze mna sprawdzic w konkurencjach sportowych to ok , moze bedzie kiedys okazja.
Oczywiscie na łucznictwo itp sie nie pisze wink

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Pierniczek ostrzezenie za wulgaryzmy

A jak chcesz sie ze mna sprawdzic w konkurencjach sportowych to ok , moze bedzie kiedys okazja.
Oczywiscie na łucznictwo itp sie nie pisze wink

laugh laugh laugh

Wykorzystujesz swój status moderatora żeby dochodzić swoich racji? no cóż...moim zdaniem na QC jest dużo więcej wulgaryzmów niż ja napisałem w 3 postach i wątpię żeby kogoś karało się za wulgaryzmy ale cóż...nie mój cyrk, nie moje małpy. Jak chcesz to możesz mi od razu dać jeszcze dwa ostrzeżenia jeżeli Ci to poprawi nastrój. Serio.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Istnieje opcja Powiadom Moderatora, wystarczy z niej skorzystac :-)

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Istnieje opcja Powiadom Moderatora, wystarczy z niej skorzystac :-)

A ile kasy dostaniesz jak mnie zbanujesz? Bo jeden moderator mówił mi, ze dostajecie kasę za bany. Jak sobie na mnie zarobisz to czemu nie laugh

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Ja juz jestem po wyplacie frown

Strona 3 z 5 1 2 3 4 5

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (aker, latajaca_holenderka, rafal08, JelineK, rymoholik, Sensei, betowiec, burbon, alfa, 11kera11), 1,726 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,509
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025