|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po elim. za bardzo nie ma co wnioskowac...nasza czworeczka eliminacje tez olala, a potem piekny medal wywalczyli...elim. na wodzie, a w lekkiej to 2 rozne sprawy. swoje widziałem - poczekamy - zobaczymy .
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
polskignom, onda - co sądzicie o tej nieszczęsnej lini na medale dla Chorwatów? Kontrować czy też poczekać. W ręczną ciężko cokolwiek wywnioskować, o formie Danii możemy niewiele powiedzieć, być może się rozkręcają, być może są zupełnie nieprzygotowani. O wodnej nie mam pojęcia. Kursy ładne do kontry, a i wejście do półfinałów w obu dyscyplinach nie jest gwarancją medalu...
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
wiesz...ja bym nic nie ruszal...wg mnie over nie do przeskoczenia dla Chorwatow...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wodni z Czarnogórą będą mieli ciężka przeprawę - Duńczycy w rękę ...hm...mam nadzieję , że sklepią .... Jeszcze nie patrzyłem dokładnie na cyferki w żeglarstwie....żeby sie nie wqrwić czasem..... Ale fakt jest faktem - jak jutro - ODPUKAć ! Wygrają drużyny w 1/4 to zrobi się ciepło w gaciach ......
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No jestem w lekkim szoku - Lozano z całym szacunkiem dał nam Swiderskiego i Plińskiego od początku i skonczyło sie tragicznie - trza wierzyć w ręcznych - mimo stanu 11-15 - obaczym
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
przy 14-14 czy tam 15-15 nie mozna psuc zagrywki i oddawac punktu za darmo jak to Winiarski zrobil ;/
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
mielismy juz piekna niedziele w Pekinie, kiedy zdobylismy 4 medale, mamy tez i czarny dzien...
siatkarze zawalili w dwoch pierwszych setach. praktycznie w kazdym byla kilkupunktowa przewaga, ktora tracimy i przegrywamy partie.
pilkarze reczni - fatalny poczatek. Islandia bardzo dobrze bronila i niestety w drugiej polowie nie udalo sie nadrobic strat, a mecz byl bardzo wyrownany z wyjatiem pierwszych 10 minut.
Mateusz "białe ząbki" Kusznierewicz razem z Życkim totalnie zawalili sprawe. 2 ostatnie slabiutkie wyscigi i medal juz jest praktycznie nierealny.
Brzozowski... no coz, sedzia mocno kontrowersyjna decyzje wydal w 2. rundzie, ale nie zmienia to faktu, ze to kolejna frajerska porazka, tak jak bylo w przypadku Michalik. jak kurna sedzia kaze zapiac klamre to sie ja zapina, wykorzystujac szczesliwe wylosowanie kuleczki. a nie drugi raz w tych igrzyskach Polak (lub Polka) traci runde przez ostrzezenie...
Pozostaje dziś trzymać kciuki za Anie Jesień, może się uda na brązik załapac, choc będzie ciezko.
... i jeszcze jakies skurwysyny mi w nocy z ogrodka 4 krzesla drewniane i parasol podpieprzyli... no po prostu czarny dzien...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to zrobił się dramat ,
druzyny do domu i Kusznierewicze skwasili potwornie ........ Hm - robi sie nerwowo ..............
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
druzyny do domu i Kusznierewicze skwasili potwornie ........ Hm - robi sie nerwowo .............. spoko będzie w kajakach wyłowimy medale a i Kusznierewicz ma ostatni wyścig podwójnie punktowany dadzą radę
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
no i co z tego ze podwojnie punktowany, jak straty juz sa potezne, a do tego tylko 10 lodek w finale
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no i co z tego ze podwojnie punktowany, jak straty juz sa potezne, a do tego tylko 10 lodek w finale mistrzostwo świata do czegoś zobowiązuje nic więcej poza brązem nie można liczyć ale własnie licze na ten krązek
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Problem ejst tego typu, ze w tym wyscigu startuje tylko 10 lodek, wiec mozna max. 18 pkt. odrobic...dalej w takich warunkach Brazylijczycy zegluja fantastycznie, to jest w ogole swietna osada, Scheidt to bodajze wielokrotny MŚ w Laserze...bedzie bardzo ciezko.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
druzyny do domu i Kusznierewicze skwasili potwornie ........ Hm - robi sie nerwowo .............. spoko będzie w kajakach wyłowimy medale a i Kusznierewicz ma ostatni wyścig podwójnie punktowany dadzą radę licze na jeszcze jeden w lekkiej i jeden w kajakach - trza wierzyć
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Onda Chorwacja bye bye :PIWO:
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nawet gdyby Kusznierewicz wygral wyscig (czego w tych regatach jeszcze nie zrobil), to Brazylijczycy musieliby byc poza pierwsza piątką (w jest tylko 10 łódek), a Francuzi poza pierwsza trojka.jak dla mnie nierealne (i to raczej przynajmniej 2 warunki z powyzszych 3 sa nierealne - wygrana Polaków i dalekie miejsce Brazylii).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To zmienia postać rzeczy w takim razie trzeba gdzie indziej liczyć na medale
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Onda Chorwacja bye bye :PIWO: lejesz miód na me poranne rany ...... jeszcze jutro będę potwornie ściskał kciuki za spotakovą ( ale niemry cholery nieobliczalne.... ) teraz trzeba panowie wyfasować cholewki i iść dać namszę w intencji 10 medali......... Chyba ,że w tym tragicznym dniu z ptasiego gniazda cosik nam się wykluje................
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Problem ejst tego typu, ze w tym wyscigu startuje tylko 10 lodek, wiec mozna max. 18 pkt. odrobic...dalej w takich warunkach Brazylijczycy zegluja fantastycznie, to jest w ogole swietna osada, Scheidt to bodajze wielokrotny MŚ w Laserze...bedzie bardzo ciezko. Protestów qrwa tam nikt nie złożył po ostatnim wyścigu ???
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|