Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 17 1 2 3 4 5 6 7 16 17
T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Nie używałem tego programu, ale sprawdź czy da się gdzieś tam przestawiać CD/DVD. Może także nie nagrywa DVD?

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a moze plytka jakas zepsuta jest

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Witam smile mam taki problem. Moja dziewczyna zakupila laptopa w USA z wgranym systemem MS VISTA HOME PREMIUM ale nie dostala plyty z tym systemem. Rozumiem ze za drobna doplata dorzuciliby te plytke. I tu jest problem. Czy jest mozliwosc zeby w innym sklepie dokupic taka plyte z systemem? Z tego co wiem, to takie systemy OEM sa dedykowane do sprzetu i nie ma najmniejszej mozliwosci zeby wgrac jakis inny system. Czy bez tej plyty aktualizacje systemu beda mozliwe? Od razu mowie ze nigdy nie dzialalem na Viście wcześniej. Komputer byl zakupiony w sieci BestBuy w USA. Z góry dzieki za pomoc! Pozdrawiam smile

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
a jak tak zainstalujesz z pirackiego i podasz klucz ktory pewnie jest przyklejony do obudowy laptopa ?;)
nie to ze ja do zlego namawiam, tak tylko pytam czy sie da smile

ps. z tego co wiem, da sie zainstalowac np XP ale to powazna sprawa, trzeba jakies sterowniki czy cos... po jednym udanym zainstalowanym XP da sie juz normalnie instalowac, tak mi tlumaczyli koledzy ale moglby ktos potwierdzic smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Ale chodzi mi o to wlasnie, ze jak juz ta orygnialna Vista zostala zainstalowana, to nie chce bawic sie w piraty. Ciekaw jestem po prostu czy jest taka mozliwosc aby w innym sklepie BESTBUY (np. w Kandzie, gdzie teraz ten komputer sie znajduje) dokupic to oprogramowanie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie wiem o jakich piratach mówisz. Legalność systemu polega na unikatowym numerze seryjnym. Jak ściągniesz i nagrasz tą samą amerykańską wersję systemu to wystarczy paragon do udowodnienia legalności. Najważniejszy jest serial. lelu ma rację.

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Jak laptop to trzeba wypalić płytę recovery(musi być narzędzie do nagrania płyty, jakiś program poszukaj w pasku startowym), teraz już nie dodaje się raczej płyt, co uważam za duży minus.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
http://www.tvchannelsfree.com/watch/4477/Eurosport-2.html

tutaj mozna ogladac min. Eurosport 2 za darmo.Glownie ten kanal mnie interesuje bo inne kanaly dzialaja a ten nie.Nie moge za cholere dojsc co moze byc przyczyna.Mam zainstalowanego Flash Playera + Plugin do Windows Media Playera pod Mozille, Windows Media Playera wersje 11,Real Playera,Quick Time-a oraz VLC Media Playera.Lacze internetowe 2Mbit czyli wystarczajaca szybkosc do ogladania.Jezeli jest ktos w stanie pomoc bede wdzieczny wink

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
moglibyscie polecic jakiegos laptopa tak za 2500PLN, zeby mozna bylo i pograc w cos i szybko chodził... musi miec procka core duo, to chyba podstawa teraz no i jakas karte w miare dobrą... dysk to w pc mi 160gb starcza 2gb ramu pchają wszedzie ... bylbym wdzieczny za sugestie

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
hmm za 2,5 spokojnie kupisz juz lapka ktorego kumpel ma do grania w gry na max detalach (albo baaaardz baaaardzo wysokich) typucod4, moh:airborne, assasin creed. Kupil go juz jakis czas temu dal za niego 3k teraz podejrzewam ze stoi troche ponizej 2,5k. Ja bym tylko dokupil troche wiecej ramu i ew pokusil sie o lepsza karte graf
tylko przydalby Ci sie ktos kto zna sie na czesciach, kompa mozesz zlozyc w http://www.return.com.pl/ wiec bez problemu sam go odbierzesz;)

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
z Lublina jestes? :> bo wlasnie myslalem o tym też ale chcialbym firmowe produkty tez porownac

veteran
veteran
Witam,

panowie ma taki kłopot z moim lapkiem. Wczoraj próbowałem pisac maila,ale lapek zwariował, gdy ja pisałem literkę z,to pojawiała y, gdy ja znak małpki to wyskakiwał jakiś apostrof itp. Wkurzyłem sie zacząłem "jeździć" rękami po klawiaturze myślać,ze coś co musiałem wcisnąć, to teraz wycisnę. Ni to nie dało, a dodatkowo nie mam teraz połączenia z internetem. Mam neostradę z starą bez liveboxa i router.Telefon w domu działa a lapek pokazuje,ze nie widzi żadnej sieci. Czy to możliwe,ze ja coś powciskałem? No i jak, co zrobić,aby wrócić to stanu poprzedniego z internetem? (teraz piszę z pracy). Z góry dzięki za pomoc.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
ctrl+shift na poprzestawiane literki

veteran
veteran
Originally Posted by Anfalast
ctrl+shift na poprzestawiane literki

Dzięki piwo , a ktoś coś poradzi na ten internet, bo na dole w stacjonarnym działa, musiałem ja coś poprzestawiać ;/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Czym kierowac sie przy wyborze plyty glownej?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zależy

Primo po intela czy pod AMD?
Chcesz kręcić czy to co fabryka dała?

Generalnie polecam pclab.pl

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
pod intela, bez krecenia

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Anfalast, nie, Lubartow wink

True02, byc moze wylaczyles obsluge WiFi poprzez wcisniecie jakiegos skroty klawiszowego badz funkcyjnych

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Logan
pod intela, bez krecenia
To dalej sprawdź ile ma portów, z których korzystasz, rodzaj karty dźwiękowej. Zależy czego potrzebujesz...

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by lelu
Anfalast, nie, Lubartow wink

True02, byc moze wylaczyles obsluge WiFi poprzez wcisniecie jakiegos skroty klawiszowego badz funkcyjnych

juz sie zgadałem z kumplem hakerem wink nie ma sensu z retunu tego zestawu brac bo potem jest problem z gwarancją.. kazda czesc gdzie indziej... z hurtowni bede zawijał. dzieki za pomoc piwo

Strona 5 z 17 1 2 3 4 5 6 7 16 17

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (alfa, rafal08, ElNinho[mmdea], aker), 2,961 gości, oraz 24 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,880
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025