|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
tęskni do ciebie  ehę a opisiki gg do swojego nowego cowboya  Myslisz ze to do niego? Mimo ze nie wiem jakie to smiem watpic;-) wku.rwia Cie i tyle, taka gierka: Testowanie wytrzymalosci. Napisz jej sms: nikt, nigdy nie bedzie Cie kochal tak jak ja, nawet ja. I zlew na jakis czas, zagraj w jej gre ale na swoich zasadach, teraz niech ona glowkuje a Ty milcz jak grob i nie waz sie odezwac przez najblizsze 2 tygodnie:D Jak nie zmieknie to na drzewo, a jak zmieknie to badz twardy i Ty ja przetrzymaj, pamietaj, najlepsze ciasto to dobrze urobione ciasto, z kazdego innego wyjdzie zakalec.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gvizdek tak z ciekawości to ile ona ma lat? 20
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tęskni do ciebie  ehę a opisiki gg do swojego nowego cowboya  Myslisz ze to do niego? Mimo ze nie wiem jakie to smiem watpic;-) wku.rwia Cie i tyle, taka gierka: Testowanie wytrzymalosci. Napisz jej sms: nikt, nigdy nie bedzie Cie kochal tak jak ja, nawet ja. I zlew na jakis czas, zagraj w jej gre ale na swoich zasadach, teraz niech ona glowkuje a Ty milcz jak grob i nie waz sie odezwac przez najblizsze 2 tygodnie:D Jak nie zmieknie to na drzewo, a jak zmieknie to badz twardy i Ty ja przetrzymaj, pamietaj, najlepsze ciasto to dobrze urobione ciasto, z kazdego innego wyjdzie zakalec. gram w jej gre ;] jedna strona sie produkuje druga milczy ;]
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
a ty ile masz ? ona jest jeszcze bardzo mloda...
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
cobra czemu dajesz mu takie rady ktore w przyszlosci moga mu tylko zaszkodzic? przeciez on juz za nia latal i widac tego efekty chcesz zeby potem znow zrobila go w jajo?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ty ile masz ? ona jest jeszcze bardzo mloda... no i co z tego? tak sie zachowuje ktoś po 4 latach bycia z kimś? ...22
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
ja ci mówie, jesli ja kochasz to nie rezygnuj, jesli uczucie ci wygasło ( w co nie wierze ) to ja odpusc, sam sobie odpowiedz szczerze jak jest.
|
|
|
|
|
?
|
|
?
a ty ile masz ? ona jest jeszcze bardzo mloda... no i co z tego? tak sie zachowuje ktoś po 4 latach bycia z kimś? ...22 Jeśli można to ja coś chciałbym dopisać  Najważniejsza sprawa to czy byliście ze sobą z racji tego ze było między Wami żywe uczucie czy dlatego że po prostu przyzwyczailiście się do siebie, do tego że fajnie jest... Nie chce Gvizdek obrażać Twojej byłej i mam na dzieje, że ona sie nie zaliczy do tej grupy ale teraz to z 85% dziewczyn w wielu 20 lat na fiu bździu albo jeszcze mniej w głowie i jedyne o czym myślą to tony kosmetyków i nowych ciuchów, oraz o tym jakby tu sie pobawić za frajer... niestety takie czasy ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Prośba o fotke już była?  Nie? :> Gvizdek daj jej fotke :] Miej wyjebane a będzie Ci dane.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[...] oraz o tym jakby tu sie pobawić za frajer... niestety takie czasy ... Jak mi ostatnio koleżanki (20 lat) mówiły jak złapały frajera w barze  Kasy wydał na nie wpizdu, ale oczywiście oszedł się smakiem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale tu nie chodzi o kwestie finansowe :/
poszła na studia i odjebało :]
niech się dziewczyna bawi z frajerem może inna kiedyś skorzysta z tego co miałem do zaoferowania :]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pewnie byłeś jej pierwszym i jedynym chłopakiem i chciała zobaczyć jak to jest z innymi...głupie te baby.Chociaż mężczyźni też tak czasem mają 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gvizdek prawidlowe podejscie. Chyba zaczyna powoli rozumiec, ze spieprzyla.. jeszcze troche i peknie (tak mi sie wydaje) a co Ty wtedy zrobiszteraz to juz tylko i wylacznie Twoja wola powinna byc, nikt tutaj juz za Ciebie decydowac nie moze  Jak to mi mamuska powiedziala kiedys : "nie ufaj kobietom Bartek" i "tego kwiatu jest pol swiatu" I niech mi nikt nigdy nie mowi, ze mama racji nie ma ;-)
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
?
|
|
?
ale tu nie chodzi o kwestie finansowe :/
poszła na studia i odjebało :]
niech się dziewczyna bawi z frajerem może inna kiedyś skorzysta z tego co miałem do zaoferowania :] Co do kwestii finansowych to nie miałem na myśli "Twojego" przypadku, to było uogólnienie powszechnej sytuacji z jaką o zgrozo mamy do czynienia prawie każdego  Mówisz, że wszystko zmieniło się po tym jak poszła na studia, widać że dziewczę sobie pomyślało, że skoro Ciebie nie ma tu na co dzień, to nic złego sie nie stanie, jak sie z kim innym pobawi :/ Znam taki przypadek ze studiów. Panna miała 23 lata, 2 lata była już zaręczona z typem od niej z miasta. Kolo siedział na Cyprze i zarabiał na ślub, dom itp itd. A panna... co impreze z innym sie puszczała :/ aż do pewnego momentu gdy guma pękła i kolo zalał foremkę... No i cóż, kolo wrócił tylko po to by jej wyp..... z liścia przy znajomych, zabrać pierścionek i na odchodne porządnie zbluzgać ( niestety nie przytoczę epitetów bo zaraz wiadomość utnie  )... Nie mów, że miałeś coś komuś do zaoferowania  zapewne jest tak nadal, w końcu nie można sie zmieniać przez babola  ale pedalsko to zabrzmiało  Pewnie byłeś jej pierwszym i jedynym chłopakiem i chciała zobaczyć jak to jest z innymi... w sumie bym sie nie zdziwił jakby tak było, w końcu zaczęli być ze sobą jak miała 16 lat, chociaż jak teraz 14 rodzą  to nigdy nic nie wiadomo ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moim kumplom tez sie pokończyły związki jak ich dziewczę poszły na studia.. jedna sie puściła "w Aucie" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kobiety nie lubią jak się im nie odpisuje nie odpowiada na pytania.Tracą panowanie nad soba i to jest w tym najlepsze wiec Gvizdek nie odzywaj sie do Niej.To będzie odpowiednia kara 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
[...] oraz o tym jakby tu sie pobawić za frajer... niestety takie czasy ... Jak mi ostatnio koleżanki (20 lat) mówiły jak złapały frajera w barze  Kasy wydał na nie wpizdu, ale oczywiście oszedł się smakiem. "oszedł się smakiem"? jak chciał zaliczyć mógł iść na dziwki. Pretensje może mieć tylko do siebie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O cholera, ale postów do poczytania z rana 
|
|