napij sie Coli, ale lekko ja wygazuj przed wypiciem, pomoze od razu
żeby to było po przepiciu to już dawno bym to zrobił, niestety to cholerstwo przyszło ni stąd ni zowąd i z tego co sie zorientowałem 40 taka grypa żołądkowa trwa 4-5 dni
napij sie Coli, ale lekko ja wygazuj przed wypiciem, pomoze od razu
żeby to było po przepiciu to już dawno bym to zrobił, niestety to cholerstwo przyszło ni stąd ni zowąd i z tego co sie zorientowałem 40 taka grypa żołądkowa trwa 4-5 dni
rok temu przechodzilem, wiem co to znaczy... nic nie moglem jesc, tylko pilem wode. czwartego dnia wreszcze nie po zjedzeniu wiec zaczalem ostroznie jesc. Ale jak ktos ma nadwage to choroba ma plusy, ja schudlem w 5 dni 5 kilo chociaz jestem chudy
jadę autobusem i co? i znowu to samo. wchodzi paru dresików pajacyków i muszą te swoje wiksy puszczać z komórki? po co? słuchawek nie mają? nie mogą zrozumieć, że nie każdego podróżującego jara taka muzyka? plebs kurna.
jadę autobusem i co? i znowu to samo. wchodzi paru dresików pajacyków i muszą te swoje wiksy puszczać z komórki? po co? słuchawek nie mają? nie mogą zrozumieć, że nie każdego podróżującego jara taka muzyka? plebs kurna.
Widzę, po całej Polsce to się rozprzestrzenia W Gd to samo. Mama kupiła telefon za złotówkę i chłopaki szpanują