Moim zdaniem dziś Ludwiki 1. Po pierwsze wlasna hala i gra szybkim atakiem. Dobra zbiorka na wlasnym koszu i dobra transmisja do ataku bedzie kluczowa w tym meczu. Alba ma dobrych zawodnikow obwodowych ale nie tak szybkich jak u gospodarzy. Żywioł vs wyrachowanie. W tym meczu stawiam na żywioł. Seria 4-2 dla ALBY
@2.70 Ludwiki
witam brokstar...
Nie chcialbym sie wtrącać...w końcu to Ty jestes specem od kosza naszych zachodnich sąsiadów ale Ludviki(takie jest moje odczucie)straciły animusz z pierwszej fazy sezonu zasadniczego...
widziałem w akcji w zeszłym sezonie w naszej lidze gajka o nazwisku Green i twierdze ,że on nie gra szybkiej koszykówki...jest b.przecietny,jak idzie gra zespołowi to on tez cos gra ale potrafi też zagrać b.słabe zawody a w Czarnych zdarzało mu sie to dość czesto...
co innego Giedraitis...wspaniały koszykarz i ciesze sie ,ze może znowu pokazywać to co grał w naszym kraju...
Ale obrońcy Alby potrafią zając sie nim...tylko ,że 1.5 na AW to mało i traktuję mecz jako no bet...bardzo wątpie by udało sie Ludvikom wygrać cokolwiek...
dla mnie dzis zdecydowany no bet...
za 1.5 Alby nie zagram chocby dlatego bo potrafiła przegrać w tym sezonie nie tylko w Ludwigsbourgu...