|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w granicach 12:30 telefon od szefa: "a Ty gdzie jesteś, dlaczego nie w pracy?" niezła jazda była, delikatna zjeba u szefa ale jakoś żyję, aby dotrwać do 20:30, kac niesamowity 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Ja na szczescie juz po pracy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja na szczęście też hhrhr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Znów w pore sobie przypomniałem, żeby zagrać USO 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ze sie nie ucze a w poniedziałek poprawka.. i to przez "nią" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja na mega kacu siedze 12 godzine w pracy i jutro znowu 9-21 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja na mega kacu siedze 12 godzine w pracy i jutro znowu 9-21  pij dalej ale zmien prace 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Eurosport  Przerwali tenisa i puścili cudowne dzieci dwóch pedałów i to jeszcze jazdę drużynową na czas 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Artek Wichniarek i Irek Jeleń strzelają po brameczce w świetnych ligach, a nie zagrają w eliminacjach ;/ to mnie doprowadza do szału.. zamiast Wichniarka taki Lewandowski. Szanuje go, podobnie jak wszystkich lechitów, ale Artur jest lepszy. Gra w słabym zespole w dobrej lidze, a mimo to strzela i strzela. Leo błądzi niestety. Gracze z ekstraklasy moga mieć problem z San Marino jak trener pomija graczy z dobrych lig ;| Napisze wprost- mam dość już Holendra. Jeszcze się będzie chwalił jak pokonamy San Marino jakich to on nie powolal asów.. Tyle, że na mecz z Czechami taka kadra to nawet nie powalczymy ;/
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
z wczorajszej imprezy nie pamietam praktycznie nic ;| pomoze mi ktos zlozyc film?;/
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
z wczorajszej imprezy nie pamietam praktycznie nic ;| pomoze mi ktos zlozyc film?;/ Po co w ogóle iść na taką imprezę? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bo, może była super impreza. A to, że nie pamięta, to nie problem. Ktoś mu opowie i będą jeszcze większe jaja. 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Bzdura  To tak jakby iść do kina na super film i usnąć, a potem na forum prosić by ktoś opowiedział  Pić to trzeba umić ! PS. No i takiemu łatwo sprzedać kit co to on nie nawywijał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja nawet jak się ostro nadupcę, to później i tak praktycznie wszystko pamiętam. W życiu może raz mi się urwał film, ale to jeszcze za gówniarza, jak człowiek pierwszy raz na oczy wódkę zobaczył. Później już było z górki 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Widocznie masz więcej RAMu niż on 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja nawet jak się ostro nadupcę, to później i tak praktycznie wszystko pamiętam. W życiu może raz mi się urwał film, ale to jeszcze za gówniarza, jak człowiek pierwszy raz na oczy wódkę zobaczył. Później już było z górki  Czyli jeszcze tak naprawdę nigdy się porządnie nie napiłeś 
|
|
|
|
|
kierownik zamieszania
|
|
kierownik zamieszania
A ja nawet jak się ostro nadupcę, to później i tak praktycznie wszystko pamiętam. W życiu może raz mi się urwał film, ale to jeszcze za gówniarza, jak człowiek pierwszy raz na oczy wódkę zobaczył. Później już było z górki  Czyli jeszcze tak naprawdę nigdy się porządnie nie napiłeś  tez o tym pomyslalem, ze Szewa slabo tanczy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja nawet jak się ostro nadupcę, to później i tak praktycznie wszystko pamiętam. W życiu może raz mi się urwał film, ale to jeszcze za gówniarza, jak człowiek pierwszy raz na oczy wódkę zobaczył. Później już było z górki  Czyli jeszcze tak naprawdę nigdy się porządnie nie napiłeś  dokladnie, co to za picie jak film sie nie urwie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak to napisał [T]-error, pić to trzeba umić  Powiedzcie mi, co jest fajnego w urwanym filmie ?  Miałem sporo do czynienia w życiu z osobami, które lubiły tą formę nadupcenia się. Patrząc na ich wyczyny w czasie upojenia powiedziałem sobie, że nigdy nie doprowadzę się do takiego stanu. Poza tym, jak już wspomniałem wcześniej, nawet gdy wypiję bardzo dużo, jak na swoje możliwości, to ciągle jakąś świadomość posiadam. Chociażby na tyle żeby zamówić taxi albo wsiąść do nocnego autobusu i trafić do domu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po pierwsze, mialem na mysli, tak jak powiedzial gnacik, ze jeszcze nigdy sie tak naprawde nie upiles, ze Ci sie film nie urwal ale z kolei same urwanie filmu nie jest ciekawa, ze tak powiem sytuacja ... po drugie, jak zaczynam pic to najpierwe zamawiam taxi, powiedzmy za 5 h ma przyjechac lub spie tam gdzie pilem i wracam tylko na kacu do domu  po trzecie umic to trzeba nie pic a sie zachowac bedac pijanym 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|