Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 11 z 15 1 2 9 10 11 12 13 14 15
Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Jak usunąć dźwięk wydobywający się przy robieniu zdjęć z Nokii 6300?

Bonus: Unibet
L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Czy ktos uzywa moze telefonu komorkowego jako nawigacji satelitarnej ? Moglby powiedziec kilka slow na ten temat. Poczawszy od tego jakiego telefonu uzywa

Porucznik
Porucznik
Patrze na swój rachunek w Erze i zobaczyłem coś takiego:
[Linked Image]

Czyli ile juz mam do zapłaty? ;>
Tyle zer po przecinku rzadko spotykane tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Era już jest tak straszna ze wysłałem do niej pisemko z prośbą o obniżenie kosztów abonamentu o 50% lub wcześniejsze rozwiązanie umowy za porozumieniem stron. Już kilku znajomych z mojej miejscowości wysłało o obniżenie o 25% i uznali bez problemów. Od mniej więcej pół roku zasię drastycznie spadł. Podobno przyczyną jest ustawienie masztu Plusa w pobliżu ale zauważyłem, że i w mieście zasięg jest z dupy.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Ciesz, sie, ze to nie jest liczba przed przecinkiem grin

Porucznik
Porucznik
Ciesze się i to bardzo grin

Ale niemożliwością byłoby wydzwonienie takiej kwoty czy wykorzystanie neta wink

Choć rózne rzeczy się zdarzają, ostatnio w lokalnej gazecie widziałem jak facetowi gazownia na rachunku pomyliła się o ..
173 tysia zł ..

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Sprawdzilem mam to samo wink

[Linked Image]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Co to za topic? Bo nie jestem w temacie. Wklejamy tutaj swoje rachunki za koma? laugh
Pamiętam że był na forum temat co się wklejało screeny wypłat z programów partnerskich ale ktoś szybko zamknął... mad

-
veteran
veteran
Originally Posted by siwy212
Era już jest tak straszna ze wysłałem do niej pisemko z prośbą o obniżenie kosztów abonamentu o 50% lub wcześniejsze rozwiązanie umowy za porozumieniem stron. Już kilku znajomych z mojej miejscowości wysłało o obniżenie o 25% i uznali bez problemów. Od mniej więcej pół roku zasię drastycznie spadł. Podobno przyczyną jest ustawienie masztu Plusa w pobliżu ale zauważyłem, że i w mieście zasięg jest z dupy.

Witam. Twoi znajomi jak długo byli abonentami i ile wynosił ich abonament ?? Chyba powinienem zainteresować się tematem, jako że sam jestem abonentem ERY smile

L
Pooh-Bah
Pooh-Bah
L Offline
Mam pytanie, czy ktos z Was posiada juz slynnego iphona 3 g?
a jesli tak czy jest mozliwosc otworzenia przegladarki internetowej, nastepnie wykonanie polaczenia i potem powrotu do wyswietlanej uprzednio strony? chodzi mi o to czy aplikacja internetowa nie zamyka sie automatycznie w momencie przejscia do innej czynnosci...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Czy ktos moze ma jakies doswiadczenia z HTC Touch Dual / HTC Diamond? Jakies opinie cos gdzies jakos? smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by muppet
Czy ktos moze ma jakies doswiadczenia z HTC Touch Dual / HTC Diamond? Jakies opinie cos gdzies jakos? smile

Ja uzywam Raphaela (to jest nastepca Diamonda z dodatkowo wysuwana klawiatura). Na czystym sofcie WM dziala bardzo dobrze, ale jesli wrzuce nakladke HTC Touch Flo (a tym bajerem a'la iPhone sie glownie szczyci ten telefon) to robi sie kupa. Bardzo zre to RAM, wiec niezbyt plynnie to chodzi, a otworzenie dodatkowo Opery wpieprza tyle pamieci, ze wszystkie pozostale aplikacje sa ubijane.
Wiem, ze byly wypuszczane jakies patche zeby poprawic dzialanie tego Touch Flo, ale nie wiem jaki jest tego efekt. Jesli nie chcesz uzywac Touch Flo to polecam Diamonda.

Tutaj mozesz poczytac wiecej:
http://forum.xda-developers.com/index.php

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Sprawdz sobie jeszcze Samsunga i900.

Nie wyglada on tak "cool" jak Diamond, ale ma lepsza kamere, procka, wiekszy storage i stabilniej dziala imho. Jest minimalnie drozszy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by -Adrian-
Originally Posted by siwy212

Witam. Twoi znajomi jak długo byli abonentami i ile wynosił ich abonament ?? Chyba powinienem zainteresować się tematem, jako że sam jestem abonentem ERY smile

Napisałem, że chcę obniżenia kosztów abonamentu o 50% lub rozwiązania umowy za pororumieniem stron. Odpisali, że to nie ich wina ale obniżaja na 12 miesięcy abonament o 25%. Dobre i to. Jestem w erze od 5 lat abonament yyy 60 kilka złotych.

old hand
old hand
Czy bedzie mi dzialac 8gb karta pamieci w Nokii 5310?? Na stronie SanDiska w Compatibility listu sa tylko do 4gb.... Dzieki

old hand
old hand
do wybory mam Nokie e66 albo SE K850i...ma ktos te telefony i moze cos powiedziec o nich wink ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
e66 bym wzial tylko ten slide :/

Zysk Daje Ryzyko
Zysk Daje Ryzyko
witam,
otóż posiadam(posiadalem)karte sim w orange ale nie uzepenialem
jej z pół roku już(pobyt za granica) i dzisiaj chciałem z niej skorzystać i przy okazji uzepelnic konto lecz po wpisaniu pinu wyskakuje napis rejestracja sim karty nie powiodła(karta straciła ważność prawdopodobnie) ukrywam ze bardzo mi zależy na tym numerze czy w salonie przywroca mi ten numer??moze mial ktos
podobna sytuacje?? z gory dzieki za pomoc

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Wychowany_Na_Nalewce
Obiektywnie patrzac iPhone jest lepszym telefonem (o ile nie najlepszym obecnie na swiecie).

Plusy:
- zajebisty performance
- kilka GB pamieci
- obsluguje WiFi, w przeciwienstwie do LG

Minusy:
- slaby aparat 2 megapixele frown (LG ma 5MP)
- nie obsluguje microSD
- za pare miechow wszyscy beda latac z iPhonami, wiec zamiast lansu bedzie przypal wink

Do najlepszego telefonu na świecie tak mu daleko, jak Wiśle do finału Ligi Mistrzów...
Polecam przeczytanie krótkiego artykułu na GSMonline, który oddaje całą prawdę o tym "cacku". Bajer dla gówniarzy co chodzą z włączoną muzyką na maksa po osiedlu i chwalą się jaki to super mają telefon...
Każdy z nowych biznesowych telefonów Nokii zjada iPhone'a na śniadanie.
Link do artykułu [gsmonline.pl]

Originally Posted by rivex
Przereklamowany shit. Apple zrobiło całemu światu sieczkę w mózgu. Media jeszcze nakręcają to.
Do czego to doszło, że wejście jakiegoś telefonu do oferty operatora jest oznajmiane na pierwszych stronach portali.

Co ten iPhone ma takiego wspanialego, że aż tyle kosztuje?

Otóż to, 3/4 ceny to nakręcona przez Apple marketingowa papka...

Strona 11 z 15 1 2 9 10 11 12 13 14 15

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, latajaca_holenderka, rafal08, burbon, forty, kamel), 1,929 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,738
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025