|
|
veteran
|
|
veteran
Jak tam było w Post Dali Plaża??
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jak zawsze godnie  foty jakies byly - pstrykala cos dziewoja Majnera takze cierpliwosci 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak tam było w Post Dali Plaża?? odpuściliśmy sobie ten lokal masakryczna cena za wjazd o 3 w nocy mnie rozjebala  wybralismy kebab a potem piwo. Jeszcze tam wrócimy 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jak tam było w Post Dali Plaża?? odpuściliśmy sobie ten lokal masakryczna cena za wjazd o 3 w nocy mnie rozjebala  wybralismy kebab a potem piwo. Jeszcze tam wrócimy  Ile chcieli. Dwie czy trzy dychy??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dwie i pol chyba, wypilbym 2 piwa i zamkneli by lokal... to jakie plany na dzis? ja wlasnie wstalem i podbilbym na tego redbulla chociaz na chwile, a pozniej na zuzelek  chetni?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dwie i pol chyba, wypilbym 2 piwa i zamkneli by lokal... to jakie plany na dzis? ja wlasnie wstalem i podbilbym na tego redbulla chociaz na chwile, a pozniej na zuzelek  chetni? IMHO na red bullu będzie więcej ludzi niż na juwenaliach. dlatego zostanę w domku, a o 16 obejrzę sobie reprę.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
http://pyra.pl/megatyper typowanie wynikow euro2008. Dla poznaniakow dwa kartony warki z dostawa do domu do wygrania  inni moga wygrac inne nagrody...ale liczy sie w sumie zabawa. zapraszam!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Było naprawdę dobrze, na początku drobne problemy ze znalezieniem wolnych miejsc, ale jak już znaleźliśmy(The Brothers Pub) to cała salka nasza Foty oczywiście były robione, jak majner wróci z ekipą to na pewno wrzuci na forum. My jeszcze posiedzieliśmy tam chwilkę, dopiliśmy piwo i do Ali Baby, a stamtąd już na nocny. Podziękowania dla obecnych, myślę że będzie można to powtórzyć za jakiś czas, w większym gronie  Pzdr
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
Podpisuję się pod tym co napisał Fro  Fotki będą prawdopodobnie jutro (czyli dzisiaj) wieczorem, bo zostały w aparacie u Pawła, a dopiero pod wieczór będę się z nim widział. Dziękuję za przywitanie, ugoszczenie i towarzystwo  Atmosfera była fajna, piwo dobre, kebab smaczny  Może uda mi się kiedyś do Was wpaść na replay  A póki co zapraszam w moje rejony  Pozdro dla wszystkich obecnych 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
spoko spotkanko  milo bylo poznac  atmosfera kozak, rowniez licze na czestsze takie wypady 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Majner gdzie te fotki? Bo chętnie bym zobaczył 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Skoro temat już u góry to się podepnę. Jak z okolic Głównego dojechać komunikacją miejską na stację Poznań Garbary, lub Poznań Wschód? I ile mi to mniej więcej czasu zajmie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z Głównego autobusem nr. 51 dojedziesz na Poznań-Garbary. Natomiast na Poznań Wschód - tramwajem nr. 8 z Dw.Zachodniego(Główny i Zach. to praktycznie to samo, tylko w innym miejscu się wchodzi) na Rondo Śródkę. A tam z dworca autobusowego wsiadasz do busów nr.70 lub 85. Wygodniej i lepiej jechać jednak na P-ń Garbary (bliżej, szybciej, lepsza okolica).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Coś się majner ociąga z wrzuceniem fot to ja to zrobię  Zmniejszyłem, bo w orginale jedna fotka waży ponad 2 mb. Wszystkim obecnym na PM wyślę linka do wszystkich fotek z tamtego wieczora. Zmniejszę oczywiście ich rozmiar, bo ściąganie 140 mb nie dla wszystkich może być proste. [Linked Image] [ img201.imagevenue.com] Od lewej : Majner, Rafał(kolega Majnera), Fro [Linked Image] [ img211.imagevenue.com] Fro, Gomes, Majner, Herkules [Linked Image] [ img109.imagevenue.com] Pszek, Cigano, Herkules i tak tak znowu Majner [Linked Image] [ img241.imagevenue.com] Gomez, Pszek, Majnera tym razem nie ma [Linked Image] [ img108.imagevenue.com] Kolega Cigano, sam Cigano i Herkules [Linked Image] [ img37.imagevenue.com] Fotka z cyklu : "Jak dobrze że wszyscy się rozumiemy" - Gomez, zasłonięty Pszek, kolega Cigano i fascynująca konwersacja Herkulesa z Majnerem. [Linked Image] [ img244.imagevenue.com] I cała ekipa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
foty pierwsza klasa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ponawiam swoje pytanie.
Czy będzie ktoś miał od nowego semestru pokój do wynajęcia? Może u jakiegoś znajomego się zwolni miejsce?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sam szukam jakiegos kimania  tylko ze od 1 lipca hehehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
orientuje sie ktos moze, gdzie w Poznaniu moge zakupic zestaw do pokera - zetony, karty, itp? Cos w tym stylu [ allegro.pl] Im blizej centrum, tym lepiej 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Zaczynam studia w Poznaniu (AE) i szukam pokoju 1-osobowego.
Jak wygląda mieszkanie na Dębcu, jest tam niebezpiecznie czy to tylko stereotyp ("każdy z Dębca to przestępca")?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Tak. Trupa mozna znalezc wyrzucajac smieci rano :-) moja kolezanka miala taki przypadek :-). Mieszkalem rok na Debcu i nie bylo zle! ale mieszkalem w tej lepszej czesci :-). Masz odrazu Autobus pod sama uczelnie jeden minus to ze rano jedzie sie 40minut te cholerne korki, ale nocnym z dworca na Debiec dojedziesz 20minut  Prawda jest taka ze wszedzie mozesz dostac po dupie.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|