Siedzi w lesie wilk i chce zapalić jointa. Nagle szybko wbiega zając i mówi: -Wilku nie bądź głupi, marycha to świństwo, lepiej chodź pobiegamy. -Dobra Zając z wilkiem biegają sobie po lesie i widzą jak lis chce wciągnąć setkę koki. Zajączek zaczął go przekonywać: -Lisie koka to gówno, lepiej chodź pobiegamy -Dobra Biega zając, wilk i lis po lesie i widzą niedźwiedzia, który chce dać here po kablach. Zajączek widząc to powiedział: -Niedźwiedź nie rób tego, hera cię zabije, lepiej chodź z nami pobiegaj Niedźwiedź wstał i pizdnął zającem na drugi koniec lasu. -Dlaczego to zrobiłeś ? - spytali się zdziwieni lis z wilkiem. -Bo mam już go dosyć. W tamtym tygodniu zając też jebnął sobie extazę i biegałem z nim cały dzień!!
Mecz MLS pomiędzy Realem Salt Lake a Los Angeles Galaxy. Szósta minuta. Fabian Espindola pokonuje bramkarza drużyny z LA. Wielka radość, backflip, upadek, złamana noga. Bramki nie uznano, bo Argentyńczyk był na spalonym. Ta kontuzja musiała boleć...
Policja sporzadziła portret pamieciowy osoby która w zeszły wtorek dała znak do brutalnego ataku na Warszawska Policje jesli ktos zna miejsce pobytu tego pana proszony jest o zgłoszenie sie do najblzszego komisariatu lub zgłośc to telefonicznie pod numer 997
Przychodzi biały do baru. Zamawia u czarnego barmana kolejne drinki. W końcu prosi o rachunek. Barman mówi: 50zł Biały wyciąga stóweczke i mówi: - reszta dla Pana Czarny szeroko się uśmiecha i chowa stówę do kieszeni. Biały wystawia rękę i mówi: -dla Pana powiedziałem...
## Pewnego faceta zaczęły strasznie boleć jądra. Ten zaniepokojony idzie do lekarza i mówi: -panie doktorze od tygodnia bolą mnie bimbole, dzień i noc... Doktor: noo trudny przypadek ale najpierw aby sprawdzić co panu jest musimy zrobić szczegółowe badania krwi. Facet poszedł, wraca z wynikiem i spotyka kumpla. Ten pyta sie gdzie był. -a byłem na badaniu krwi bo bolą mnie strasznie bimbole i ide do lekarza żeby coś wiecej powiedział - Kolega: Ty pokaż mi ten wynik, ja sie troche na tym znam, kiedyś troche czytałem na ten temat. -Wziął do ręki czyta czyta... o kur... AB - Amputacja bimboli O ja pierd... RH+ razem z hu..em:D
Zajączek z niedźwiedziem razem idą na imprezę. - Niedżwiedziu mam prośbe, nie bij mnie jak na imprezie się ochleję, bo szybko mi się urywa film i nie wiem co robię... Na to niedzwiedź: - Dobra, ale jak mnie bardzo wkurwisz to się policzymy. Na drugi dzień zajączek przegląda się w lustrze i widzi, że jest pobity. - Niedwiedź! Czemu mnie pobiłeś? - Wytrzymałem jak wyzywałeś mnie od ciulów, wytrzymałem jak wyzywałeś moją matkę od dziwek i jak wyzywałeś mojego ojca od pedałów. Ale nie wytrzymałem jak nasrałeś na środku pokoju, powsadzałeś patyczki i powiedziałeś, że jeżyk śpi z nami!!
Zajączek z niedźwiedziem razem idą na imprezę. - Niedżwiedziu mam prośbe, nie bij mnie jak na imprezie się ochleję, bo szybko mi się urywa film i nie wiem co robię... Na to niedzwiedź: - Dobra, ale jak mnie bardzo wkurzysz to się policzymy. Na drugi dzień zajączek przegląda się w lustrze i widzi, że jest pobity. - Niedwiedź! Czemu mnie pobiłeś? - Wytrzymałem jak wyzywałeś mnie od ciulów, wytrzymałem jak wyzywałeś moją matkę od dziwek i jak wyzywałeś mojego ojca od pedałów. Ale nie wytrzymałem jak nasrałeś na środku pokoju, powsadzałeś patyczki i powiedziałeś, że jeżyk śpi z nami!!
Na łące pasie się wielki byk. Odgania ogonem muchy i szczypie zieloną trawkę. W pewnym momencie zauważa kątem oka wychodzącego zza pagórka białego królika, który coś krzyczy. Byk wraca do jedzenia a zbliżający się królik wrzeszczy: • Z drogi bo idzie królik król zwierząt. Byk dalej zajada trawę i macha ogonem. Królik stanął za nim i mówi: • Jak zaraz nie odejdziesz to gorzko tego pożałujesz. Liczę do trzech: razzzzz......, dwaaaaaa.................. W tej chwili byk (tak jak to byki robią często), walnął wielkiego placka i to tak, że trafił prosto w królika, po czym wrócił do jedzenia. Po kilku minutach z kupy "wynurza" się brązowy królik i pyta: • Co, zesrałeś się ze strachu cwaniaczku ?