|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niezły, ale z D&G to tylko Light Blue. Zapach wymiata... Widzę, że mamy podobne gusta  Aktualnie używał między innymi tego zapachu  Mi się akurat skończył, na razie chanel allure + platinum egoiste, ale jak tylko wpadnę na bezcłówkę, to uzupełnię braki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzę że może tu mogę zadać to pytanie. Tylko proszę się nie śmiać, ja niekumaty w tych sprawach, używam tego co mi się podoba, a nie co jest zgodne z zasadami podobno obowiązującymi. Proszę o wypisanie jakich perfum używa się latem, a jakich zimą. Jakich na codzień, a jakich na wyjścia wieczorne. Może być po kilka typów  Dziękuje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pomocy:)
dobra kiedys miałęm takie perfumy dior cromazore czy chromazore jakos tak kojarzy ktos, bo teraz znalesc niemoge. b./b.wdzięczny za pomoc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wycofali moze z produkcji  ja bardzo chcialbym miec D&G By Man [tzw. zebra] super zapach pozdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wycofali moze z produkcji  ja bardzo chcialbym miec D&G By Man [tzw. zebra] super zapach pozdr no właśnie D&G zeberke wycofali ? bo skończy mi się perfumki i nie mogę nigdzie dostać. a zapach super
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Te perfumy kupujecie w sklepach naziemnych czy zamawiacie przez internet? Jak to drugie to podajcie jakieś adresy gdzie będę miał pewność że dostane to co zamówiłem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Te perfumy kupujecie w sklepach naziemnych czy zamawiacie przez internet? Jak to drugie to podajcie jakieś adresy gdzie będę miał pewność że dostane to co zamówiłem  ja kiedyś coś zamówiłem z www.iperfumy.pl [ iperfumy.pl] i nie zawiodłem się
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
www.perfumeria.pl [ perfumeria.pl] raz bylem osobiscie, maja papiery na towar ktory sprzedaja, zamiawialem wielokrotnie - moge poreczyc. Na allegro nigdy nie kupujcie perfum, nawet jak cena jest wysoka, teraz to juz nawet nie warto ryzykwac, przy tych podrobach dostepnych na rynku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Buczy, tak.. z tego co sie zorientowalem, zreszta nigdzie nie mozna dostac wiec to pewne. Jakis czas temu trafilem na allegor 50ml za 200zl czy troszke ponad, ale to nie byl moj przedzial cenowy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Te perfumy kupujecie w sklepach naziemnych czy zamawiacie przez internet? Jak to drugie to podajcie jakieś adresy gdzie będę miał pewność że dostane to co zamówiłem  ja kiedyś coś zamówiłem z www.iperfumy.pl [ iperfumy.pl] i nie zawiodłem się rowniez polecam ten sklep internetowy. Zamawialem kilkakrotnie i takze sie nie zawiodlem. Poza tym polecam rowniez: www.kokai.pl [ kokai.pl] 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
http://www.ceneo.pl/Perfumy_meskieWątpie żeby jakiś sklep internetowy sprzedawał podróbki. Na Allegro też handlują uznane perfumerie. Od podróbek są najczęściej ludzie z zerową liczbą komentarzy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.ceneo.pl/Perfumy_meskieWątpie żeby jakiś sklep internetowy sprzedawał podróbki. Na Allegro też handlują uznane perfumerie. Od podróbek są najczęściej ludzie z zerową liczbą komentarzy. Uznane perfumerie? np jakie? Nacialem sie 2 razy, fakt bylo to troche dawno, ale cena nie byla w zadnym razie atrakcyjna, taka jak w sklepie, ale ze wszystko wtedy kupowalem na allegro bo latwo szybko i przyjemnie to kupilem i to od goscia co byl 'SS' i sama pozytywne komentarze, nie wiem jak ludzie kupuja perfumy chyba tylko z nazwy a nawet czasami nie wiedza jak pachna, moze kieruja sie opiniami innych, i wystawiaja komentarze juz jak zobacza pudelko... W kazdym razie ja odradzam, skoro sie ma wybor kupic w sklepie a na allegro za ta sama cene to po co ryzykowac ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W kazdym razie ja odradzam, skoro sie ma wybor kupic w sklepie a na allegro za ta sama cene to po co ryzykowac ?  Tu oczywiscie 100% popieram. Jezeli ta sama cena to nie ma co ryzykowac z Allegro. Ale jezeli moge zamowic perfum w sklepach internetowych, ktore sa przez wielu sprawdzone, docenione i polecane, a w dodatku mam ten sam perfum, co w Sephorze, Douglasie, itp, sporo kilkadziesiat zlotych taniej - to wybieram oczywiscie sklep internetowy. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na allegro moglbym zaufac jedynie ludziom ktorzy sa w stanie wystawic paragon/fakture.. najwiekszy przekret to chyba testery... co za problem pojsc do drukarni i zamowic 500sztuk nalepki z napisem 'tester' ?;-)
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Chodziło mi o sprzedawców, którzy oprócz konta na Allegro posiadają też własny sklep internetowy i tak jak lelu wspomniał, są w stanie wystawić paragon za zakupiony towar.
Osobiście jak mam do wyboru zakup jakiegoś produktu w sklepie internetowym (w tym przypadku w perfumerii) albo na Allegro (od tego samego sprzedawcy) to wybieram Allegro. Jak coś nie będzie grało to później łatwiej wyjaśnić sprawę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie przyszla przesylka z perfumami, nie wiem czy byc delikatnie mowiac zly czy nie ale zamowilem perfumy na ebay i nie wszystkie przyszly takie jakie zamowilem, zamiast CKIN2U dostalem CK Obsession, cena niby ta sama ale pojemnosc wieksza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
CKIN2U owszem ładny zapach, ale wg mnie zbyt intensywny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakie zapachy mozecie polecic, ktore dlugo utrzymuja sie na skorze i sa dosc intensywne  pozdr
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
Jakie zapachy mozecie polecic, ktore dlugo utrzymuja sie na skorze i sa dosc intensywne  pozdr Davidoff Cool Water Man 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|