z seriali przestalem ogladac PB(tragedia ciagnac ten film dalej) oraz Lostow(super serial ale jednak za dlugi i za pogmatwany dla mnie, ale chyba do niego wroce jak juz beda wszystkie sezony)
ogladam na biezaco Herosow, Californication, Dexter
mam zamiar obejrzec Rzym, ktos pisal ze na tvp odcinki sa cenzurowane, to prawda?? ile odcinkow Rzymu jest w sieci??
Trochę jakiś dziwny dla mnie ten serial , aczkolwiek obejrzę i 2 odcinek . Swoją drogą czy główna bohaterka ma taką szparę między zębami czy może tak mi się wydaje
Trochę jakiś dziwny dla mnie ten serial , aczkolwiek obejrzę i 2 odcinek . Swoją drogą czy główna bohaterka ma taką szparę między zębami czy może tak mi się wydaje
Fanom kina akcji polecam film TAKEN (Uprowadzona). Jak dla mnie rewelacja. Nie przepadam za takimi filmami, ale ten ogladalem normalnie z otwartą buzią. Zamieszczam trailer i opis z filmweb.
oglądaliście 4. część Teksańskiej Masakry Piłą Mechaniczną z 1994r ? mam wszystkie części poza tą jedną, a nie chce oglądać kolejnych części nie widząc tej macie to może na cd albo kompie? poratujcie znalazłem jeden torrent, ale jest już nieaktywny...