Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 18 z 30 1 2 16 17 18 19 20 29 30
C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by shane
Czuję, że choroba zbliża się wielkimi krokami...

:SMIRK:

Jest coraz bliżej... :MAD:

wyjeb jej boks

Bonus: Unibet
Porucznik
Porucznik
To bym musiał wypad dwudniowy zrobić smile

Może przy okazji meczyk Znicza Jarosław w DBE? smile
Moze być i dwudniowy wypad tongue

Ale jeśli mecz Znicza jeszcze to chyba by musiał być 3-4 dniowy grin

K
old hand
old hand
K Offline
po 12 h roboty zmęczony wsiadłem i pojechałem po jakąś pierdołe do sklepu i mało nie potrąciłem gościa na przejściu shocked i w tym momencie odechciało mi sie jeździć samochodem... do jutra bedzi mi musiało przejść bo mi sie wyjazd szykuje mad

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by czubek
Originally Posted by podstawek87
czarna mafia

oto historia z sąsiedniej parafii :
Był sobie stary ksiądz proboszcz, który odprawiał msze w starym kościele. Tam robił różne remonty i inne rzeczy wokół kościoła. Nagle wpadł na pomysł, żeby wymienić stary tron na nowy. Więc poszedł do stolarza (już z mojej miejscowości) i pyta się ile takie krzesło może kosztować. Okazało się, że 2tys. Ale ksiądz powiedział mu, że jak ktoś będzie się pytać ile kosztowało to niech mówi, że 3tys. Wiadomo, że ten się zgodził.
Później ksiądz zaczął chodzić po większych firmach w parafii i prosił o wsparcie go w wymianie tronu, czyli oczywiście, żeby mu zasponsorować. W końcu kobieta - właścicielka piekarni zgodziła się.
Stolarz przygotował krzesło i wtedy ona razem z księdzem pojechali po odbiór. Kobieta po spytaniu się stolarza, ile ma zapłacić, wyłożyła z własnej kieszeni 3tys. i razem zapakowali krzesło do samochodu (oczywiście jej samochodu, bo on nie miałby czym przewieźć i tutaj był jej kolejny wydatek). Już byli gotowi do odjazdu, ale ksiądz powiedział kobiecie, że pójdzie do stolarza i jeszcze raz mu podziękuje. Wysiadł z samochodu, wszedł do domu stolarza, wyciąga rękę i mówi, że różnica mu się należy. Czyli ch*uj je**ny wyciągnął od kobiety 2tys na krzesło i jeszcze zarobił na niej tysiaka. Kurva i to jest ksiądz. Jak by mi tak zrobił to chyba poszedłbym do niego i połamał nogi tym krzesłem.

musiałem to z siebie wykrzyczeć

co za pojebana baba. powinien ja opierdolic na duzo wiecej...
hahaha piwo

buahaah dobre smile

jeszcze jedno piwo

bana pojebana, batman 2x

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
baba* smirk

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Moim skromnym zdaniem jedyna patologia w tej historyjce jest klecha.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Damianoon
Jak taki robot? shocked

Nie robot tylko cyborg.

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
Mokotowska prokuratura zawiesiła na czas nieokreślony śledztwo w sprawie wypadku samochodowego Macieja Zientarskiego - dowiedział się serwis internetowy tvp.info.
Powodem decyzji śledczych jest brak możliwości przesłuchania Zientarskiego, który nie pamięta okoliczności tragicznego wypadku i w związku z tym, zdaniem biegłych, nie może być przesłuchany.

- Potwierdzam, że prokurator prowadzący śledztwo podjął dzisiaj decyzję o zawieszeniu postępowania. Zostanie ono podjęte kiedy biegli uznają, że przesłuchanie jest możliwe - mówi serwisowi Katarzyna Dobrzańska, szefowa Prokuratury Rejonowej Warszawa Mokotów. Do wypadku doszło w nocy z 27 na 28 lutego na ul. Puławskiej w Warszawie. Ferrari, którym jechał Maciej Zientarski oraz dziennikarz Superexpressu Jarosław Zabiega podskoczyło na muldzie i z ogromną prędkością uderzyło w filar wiaduktu. Zientarski w stanie ciężkim trafił do szpitala. Jarosław Zabiega zginął na miejscu. Podczas prowadzonego postępowania świadkowie zeznali, że za kierownicą samochodu widzieli Zientarskiego.

co za ch....... frown kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

wiadomo, że udaje, morderca żyje dzięki Bogu a pzu za to płaci

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Pamiętajcie że istnieje coś takiego jak "niepamięć wsteczna", wystarczy czasem nawet niewielki uraz, lekkie wstrząśnienie mózgu i może nastąpić.
Nie bronię Zientarskiego, dopuścił się złego występku, jest winny śmierci człowieka, to fakty.
Tylko jego przypadłość z wielkim prawdopodobieństwem nie jest wymysłem prawników i lekarzy tylko faktem.

Nasze prawo jest jakie jest, a wygląda to tak jakby świadka nie było...wiec nie można go przesłuchać.

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
Ja tego nie neguje, ale zabił człowieka, swojego przyjeciela!!!

jezeli on niby nie pamieta, to wie to doskonale rodzina, a jego ojciec wciska na antenie TVN ze z jego zdrowiem wszystko juz lepiej, walcza, jest dobrze itp, zamiast miec jaja i sie przyznac i przeprosic rodzine to NIC O TYM NIE MOWIA !!!!!!!!!!!!!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

i w tym tkwi siła bzdurnych paragrafów, bo za nim stoją litery prawa, a prawda jest taka że powinien siedzieć teraz w pierdlu, bezapelacyjnie

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
to jest Polska i wszysto jest mozliwe

dodam ze w tym miejscu w ktorym zientarski lecia ferrari naprawili ten wyskok, dopiero musial miec wypadek ktos znany aby podzialalo

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Originally Posted by mura
wiadomo, że udaje, morderca żyje dzięki Bogu a pzu za to płaci

jesli udaje, to ja sie dziwie czemu przed wypadkiem nie dostal jeszcze Oscara. Dla mnie Zientarski jest kompletnym warzywkiem i tylko cud moze sprawic, zeby wrocil do jako tako normalnego zycia...

PS. Widzialem go na wlasne oczy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Experto
dodam ze w tym miejscu w ktorym zientarski lecia ferrari naprawili ten wyskok, dopiero musial miec wypadek ktos znany aby podzialalo

od tamtej pory nie byłem w Wawie ale wcześniej zdarzyło mi się nie raz jechać tamtędy, do dziś nie mogę pojąć jak ktoś miejscowy mógł tam tak grzać

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by JuN

Otylia takze i zostala skazana na smieszne roboty spoleczne, w ilosci takiej, ze jak Ty bedziesz mial problemy z Policja dostaniesz wiecej niz ta idiotka.

Originally Posted by JuN

jezeli on niby nie pamieta, to wie to doskonale rodzina, a jego ojciec wciska na antenie TVN ze z jego zdrowiem wszystko juz lepiej, walcza, jest dobrze itp, zamiast miec jaja i sie przyznac i przeprosic rodzine to NIC O TYM NIE MOWIA !!!!!!!!!!!!!

JuN, nie jestem lekarzem więc nie potrafię tego dokładnie wytłumaczyć ale polega to na tym że najzwyczajniej w świecie nie pamiętasz nic przed wypadkiem, raz nie pamiętasz 10 minut przed innym razem nawet kilku dni, zapewne kwestia siły, rodzaju obrażeń itp.
Nie bronię go bo oczywiście że wina jest bezsprzeczna, po prostu daleki jestem od osądzania że udaje.
50% osób pozostających w śpiączce powyżej dwóch tygodni może już nigdy nie wrócić do pełnej sprawności, a gdzie tu mówić o jego przypadku gdzie obrażenia były tak wielkie.

mura, o to mi właśnie chodzi, on zawinił, to fakt, ale nie jego wina że prawo jest takie, a nie inne, myślę że nawet nie ma potrzeby kombinowania do niego tak naprawdę dopiero dociera co się stało.

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Originally Posted by lupus
Otylia takze i zostala skazana na smieszne roboty spoleczne, w ilosci takiej, ze jak Ty bedziesz mial problemy z Policja dostaniesz wiecej niz ta idiotka.

Postaw sie na jej miejscu, postaw sie na miejscu rodzicow...to moze przestaniesz w koncu pieprzyc wink

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
W dupie ja mam i jej rodzicow
Tak jak w dupie ma to Dudka, ktory tez zabil przechodnia i to po popijaku wink

Wiec jak masz gadac takie farmazony gnomie to lepiej zamilcz.

Originally Posted by lupus
W dupie ja mam i jej rodzicow
Tak jak w dupie ma to Dudka, ktory tez zabil przechodnia i to po popijaku wink

Wiec jak masz gadac takie farmazony gnomie to lepiej zamilcz.

Ale Lupek pierd.olisz od rzeczy grin
Nie chcętu wyjść na obrońce kretynów ale akurat Otylia już zapłaciła najwyższącenę za swoją głupotę,
Zientarski, Dudka to jednak troche inna kwestia mimo że w każdej znich jest najgorsze czyli śmierć drugiego człowieka.

Strona 18 z 30 1 2 16 17 18 19 20 29 30

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, aker, Sensei, rymoholik, 11kera11, alfa, Emilio), 2,859 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,315
Posty5,842,403
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026