Najwyższy czas podać ostateczne typy.
IND - MIN over 182,5
IND - MIN over 92,5 HT
Ogladałem ich pierwszy mecz w tym sezonie,wtedy Indiana wykorzystała gościnność Wolves i wygrała 102-101.
Wynik nie odzwierciedla przebiegu meczu,po prostu Pacers pokpili sprawe w końcówce i zrobił sie "styk".
Mecz wygrał Jermaine O'Neal,który był tego dnia nie do zatrzymania (chyba zagrał jeden z najlepszych meczów w karierze).
Dziś Indiana jest słabsza(to oczywiste) i IMO nie moze podjąć walki w defensywie.
Tak więc ich jedyna nadzieja jest to,że rzut bedzie siedział.
Minnesota,jeżeli będzie miała wynik na styku,to pewnie sie dostosuje:-),przynajmniej w pierwszych 2 kwartach.
Jeżeli choć w jednej ćwiartce 1 połowy wpadnie 55pts(a na to własnie liczę) to powinno byc dobrze.
Stawke dzielę po 50%.
LAC - NJ 2 (+9,5)
LAC - NJ 2 (+5,5) HT
Bardzo osłabione,ale to nadal New Jersey :-) i nie wierzę,by zostali outsiderami.
Co do Clippers,to w tym sezonie miało byc duzo lepiej niz w poprzednim,mówiło sie w presezonie o PO,no i o przejeciu berła LA

Lakers bez Shaqa sprowadzili sasiadów na ziemię w sposób brutalny.
LAC pozostanie nadal średniakiem z niskiej strefy stanów średnich,tego zespołu nie stać na nic wiecej,a z Nets moze byc juz tylko lepiej i jeżeli chca jeszcze marzyć o walce o PO,to zanim wróci Kidd,muszą coś ugrać,a przynajmniej walczyć o wygrane z drużynami klasy sredniej.
Mam przeczucie,ze dziś Clippersi ich nie rozjadą.
Stawka podzielona po 50%.
Tyle gram na dziś.
Dlaczego nie gram +hc Indiany ?
Z prostej przyczyny.
Pacers kojarzą mi sie (na dziś)ze spodniami zszytymi fastryga.
Jeszcze sie trzymają,ale w każdej chwili prowizoryczne szwy moga puścić i ukarze sie goły tyłek.
Ciekawe czy ze śladami wilczych zebów ? :-)
Gdyby mnie Ktos zmuszał do stawiania spreadu,to prędzej dałbym -hc na Wolves.
Wyspijcie sie na jutro (Fozzie ma racje),bo dziś trudne,ale nudne mecze:-)
Pozdrawiam
amkwish