|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Azzaro, jak odbiorca nie ma własnego serwera pocztowego, to przecież do czasu jak nie odbierze, to załącznik będzie leżał na publicznym serwerze. Sytuacja taka sama.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Przepraszam ze w tym tamcie . Wiadomość od Zulus :
Witam mam pytanko dlaczego nie działa forum?Wcale mi się nie otwiera stronka główna tylko zamiast tego przeglądarka wysyła do googli.Z tego co się dowiedziałem to dużo osób ma problem z wejściem na forum.Zulus
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie dlaczego mi nie działa USB... w biosie wszystko spoko.. sterowniki zainstalowane oczywiście... a w menedżerze urządzeń mam wykrzykniki przy : główny koncentrator USB... nie wiem co jest grane
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Zapewne problemy z wejsciem na furum maja uzytkownicy neoshitu. Ja wszedlem dzieki uzyciu jakiegos obcego proxy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
thx za ardy,ale wyglada to tak babka dzowni ze plik neiprzechdozi ,ide 4 maski sie patrza co robie,a tu serwer blokuje, a zadne wyslij to, speedshary itp nie maja prawa bytu, duza firma serwery polaczone 2 miastach i to oni blokuja exe, a chca zbey im wysalc, glupota,niby proste itp, ale blokuje exe, nawet wtkrywa jaki plik jest spakowany w winrarze, probowałem nawet zmienaic rozszezenie na inne i potem odbior,ale program sie jeb... potem:/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Goget speed,wyslijto sendit sa zakazane w tej firmie poprzez regulamin:/ i taka zabawa z nimi:/
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
To może przez jakiś komunikator spróbuj wysłać. Gadu-gadu czy inny wynalazek.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Goget speed,wyslijto sendit sa zakazane w tej firmie poprzez regulamin:/ i taka zabawa z nimi:/ To może niech oni Ci napiszą jak masz to wysłać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Używam kis-a i kilka razy dziennie mam taki komunikat: "Atak sieciowy Intrusion.Win.MSSQL.worm.Helkern: od .... na ...Zablokowano. Atakujący komputer nie został zablokowany, ponieważ jego adres jest sfałszowany." Z tego co wyczytałem dopóki kis to blokuje to nie ma powodów do zmartwień, ale jeżeli ktoś coś więcej na ten temat wie, to niech da znać, proszę 
|
|
|
|
|
?
|
|
?
Co może być przyczyna tego, że XP nie widzi mi drugiego dysku (SATA) a jest on widoczny w biosie?? Na tym drugim dysku są już poustawiane partycje.
|
|
|
|
|
?
|
|
?
Troszke to dziwne, że jak chodzi o jakąś "głupotę" to dziesiątki user'ów walą poradami, a gdy już coś poważniejszego się dzieje to cisza  W każdym bądź razie poradziłem sobie, po prostu mapa partycji się posypała.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akurat coś poważniejszego to już tutaj dawno nie było. A Tobie polecam nowsze sterowniki do płyty głównej.
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
gdzie w kompie znaleźć nazwę podłączonej karty telewizyjnej ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Menadzer urzadzeń, w panelu sterowania (system)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam Mam mały problem nie moge wejsc od 2 dni na strone mecz.pl:( od siebie z domu(teraz siedze u dziewczyny), na wszystkie inne strony wchodzi .Jaki moze byc problem?Wyskakuje komunikat IE nie może znaleść strony.. Na mozzila tez nie wchodzi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam Mam mały problem nie moge wejsc od 2 dni na strone mecz.pl:( od siebie z domu(teraz siedze u dziewczyny), na wszystkie inne strony wchodzi .Jaki moze byc problem?Wyskakuje komunikat IE nie może znaleść strony.. Na mozzila tez nie wchodzi. Jakiego masz dostawce neta? Bo ja czasem mialem takie problemy gdy korzystalem z GTS Energis. I jeszcze byly jakies inne stronki, ktore czasami nie chodzily. Nie sprawdzalem ale slyszalem, ze to czasami zalezy od dostawcy neta. Ew. firewall czy antywir i jego ustawienia ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
da sie na neostradzie podlaczyc 2 kompy w jednym pokoju??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam Mam mały problem nie moge wejsc od 2 dni na strone mecz.pl:( od siebie z domu(teraz siedze u dziewczyny), na wszystkie inne strony wchodzi .Jaki moze byc problem?Wyskakuje komunikat IE nie może znaleść strony.. Na mozzila tez nie wchodzi. Jakiego masz dostawce neta? Bo ja czasem mialem takie problemy gdy korzystalem z GTS Energis. I jeszcze byly jakies inne stronki, ktore czasami nie chodzily. Nie sprawdzalem ale slyszalem, ze to czasami zalezy od dostawcy neta. Ew. firewall czy antywir i jego ustawienia ... Własnie mam neta osiedlowego(dostawca TP), i antywirus AVAST nic nie zmieniałem w ustawieniach od miesiaca i nagle strona nie chce sie załadowac, i nie wiem co jest grane.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hej Chcialbym kupic laptopa tego rodzaju: http://www.ceneo.pl/;004c58+n2000;017P2-8904-5452.htm Czyli przekatna 7/9 cali itd. Pytanie za 100 pkt - czy wszedzie jest linux, czy nie. Czy na linuxie laik komputerowy sobie poradzi czy nie. Czy warto cos takiego nabyc do mobilnego korzystania z netu, czy nie Dzieki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam Po ostatniej reinstalce systemu miałem problem z kartą dźwiękową. Ostatecznie udało się to załatwić jakoś poprzez kreatora znajdowania nowego sprzętu w windzie. Tylko, że teraz ten kreator mnie wkurza, bo ciągle się włącza przy starcie systemu i znajduje niby klawiaturę itd. itp.  Czy ktoś wie jak go unieszkodliwić  nie powodując jednocześnie jakichś problemów z działaniem czegokolwiek?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|