|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Kto to jest Maria Peszek? Wszyscy w Ustroniu tak macie? Jak swojemu wspollokatorowi z Ustronia powiedzialem kawal o Wonderze i jego nieumiejetnosci czytania, w zamian dostalem pytanie: "a kto to Stevie Wonder?"
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Wole słuchać twórczości Marii Peszek i oceniać czy jest ona wybitna czy, też po prostu przereklamowana, niż nic nie wnoszących wywodów Szymona Hołowni owładniętego religią.
|
|
|
|
|
kierownik zamieszania
|
|
kierownik zamieszania
Kto to jest Maria Peszek? Wszyscy w Ustroniu tak macie? Jak swojemu wspollokatorowi z Ustronia powiedzialem kawal o Wonderze i jego nieumiejetnosci czytania, w zamian dostalem pytanie: "a kto to Stevie Wonder?" 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
AKurat Stevie Wonder to muzyka mojej mlodosci, wiec tu nie ma problemu.
Ale Szymona Hołowna nie kojarze
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
AKurat Stevie Wonder to muzyka mojej mlodosci, wiec tu nie ma problemu.
Ale Szymona Hołowna nie kojarze Stevie tworzyl juz jak jeszcze na gowienko mowiles papu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto to jest Maria Peszek? Wszyscy w Ustroniu tak macie? Jak swojemu wspollokatorowi z Ustronia powiedzialem kawal o Wonderze i jego nieumiejetnosci czytania, w zamian dostalem pytanie: "a kto to Stevie Wonder?" O k...a 
|
|
|
|
|
pokakulka
|
|
pokakulka
Stricte to chyba jest tekst piosenki a nie piosenka. Oceniasz piosenke jedynie po slowach? Gratuluje. Zreszta biorac pod uwage ostatnie "hity" to ten tekst sam w sobie nie jest zly, a najnowsza plyta Peszek "Maria awaria" całkiem niezla. Mozna sie przy niej zrelaksowac. To sie relaksuj dalej, i nie staraj sie mnie przekonywac do JEJ WYBITNEJ TWORCZOSCI, mam swoje zdanie i tyle, tekst takiej piosenki mozna napisac w godzine, 12 kolejnych kawalkow w 12 godzin, czyli kazdy czlowiek moze wydac plyte i mowic o sobie "jestem artystą" Chyba koledze sie cos w glowce poprzestawialo. Ja sie nie staram Cie przekonac do czegokolwiek. Chcialem Ci tylko powiedziec ze bledem jest ocenianie piosenki tylko i wylacznie po tekscie. Nie jestem fanem Marii Peszek. Posluchalem tylko troche jej ostatniej plyty i wyrazilem swoje zdanie. Cos nie pasuje?
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Stricte to chyba jest tekst piosenki a nie piosenka. Oceniasz piosenke jedynie po slowach? Gratuluje. Zreszta biorac pod uwage ostatnie "hity" to ten tekst sam w sobie nie jest zly, a najnowsza plyta Peszek "Maria awaria" całkiem niezla. Mozna sie przy niej zrelaksowac. To sie relaksuj dalej, i nie staraj sie mnie przekonywac do JEJ WYBITNEJ TWORCZOSCI, mam swoje zdanie i tyle, tekst takiej piosenki mozna napisac w godzine, 12 kolejnych kawalkow w 12 godzin, czyli kazdy czlowiek moze wydac plyte i mowic o sobie "jestem artystą" Chyba koledze sie cos w glowce poprzestawialo. Ja sie nie staram Cie przekonac do czegokolwiek. Chcialem Ci tylko powiedziec ze bledem jest ocenianie piosenki tylko i wylacznie po tekscie. Nie jestem fanem Marii Peszek. Posluchalem tylko troche jej ostatniej plyty i wyrazilem swoje zdanie. Cos nie pasuje? pasuje, masz swoje zdanie, ja mam swoje i tyle, w moich wiadomosciach nie neguje Twojego zdania, masz do niego prawo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto to jest Maria Peszek? Wszyscy w Ustroniu tak macie? Jak swojemu wspollokatorowi z Ustronia powiedzialem kawal o Wonderze i jego nieumiejetnosci czytania, w zamian dostalem pytanie: "a kto to Stevie Wonder?" Z kim Ty mieszkasz  Złóż mu wypowiedzenie. Termin natychmiastowy 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nienawidzę się pakować i przeprowadzać, a to mnie właśnie w tym momencie czeka i nie mogę się za to zabrać...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wybor mebli do pokoju, za duzo fajnych, za malo miejsca w pokoju, chcialbym miec to i to i to ale takich zestawow niestety nie ma ze maja wszystko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zyletki w gardle:/ jakis psoob oprocz cholinexu???:/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Strepsils intensive. Ostatnio pomogła mi 1 (!) tabletka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobija mnie jak ktoś nie mający pojęcia o danym temacie X, wypowiada się mimo wszystko na ten temat X, podczas gdy ignorancja aż bije po oczach ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ty chcesz ich zamknac ze swiadomymi mordercami,gwalcicielami, pedofilami i zlodziejami a oni nie robia nic zlego tylko sprzedaja nielegalnie substancje ktore tak naprawde sa mniejszym zagrozeniem dla spoleczenstwa niz alkohol wiec pomysl a potem wysylaj za kraty  [ Linked Image] Trzymajcie mnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z punktu widzenia po grze "maxdila" to moze i tak " zostałes obrobiony przez doliniarzy " hehe i jeszcze biednego dilera zmayakc:p0
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale nuda dzisiaj na sklepie  Zero do roboty, zero ludzi. Istny środek tygodnia. Nie mam czasu, żeby napisać zapowiedź meczu inaugurującego koszykarski sezon w Bydgoszczy :MAD: Nie mam czasu poczytać o PLK :MAD: A teraz najgorsze. 11 października gramy z Piasecznem u siebie, czyli kandydatem do awansu. Dzisiaj laski na sklepie mi wyświetliły, że wszystkie muszą być na uczelni i muszę być w pracy  Chyba je głowa boli jeśli myślą, że mecz opuszczę Nie opuściłem meczu domowego od X lat. Nawet na mecz w garniturze poszedłem jak miałem po meczu od razu studniówkę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurfa, moja profesorka się zareczyla, why kurfa? for money..:| do czerwca mam czas odbić 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jestem chory a nie moge nie chodzic do pracy bo 2 osoby maja urlopy i nie ma kto byc w razie czego na zastepstwie. Teoretycznie jak bym sie uparl: zwolnienie i do domu, ale za krotko pracuje zeby takie rzeczy odwalac :/ no i jutro znowu bede zdychal przez 8 godzin.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jestem chory a nie moge nie chodzic do pracy bo 2 osoby maja urlopy i nie ma kto byc w razie czego na zastepstwie. Teoretycznie jak bym sie uparl: zwolnienie i do domu, ale za krotko pracuje zeby takie rzeczy odwalac :/ no i jutro znowu bede zdychal przez 8 godzin. Fervex czy jak to się piszę, dobry jest, mi przynajmniej pomógł szybko, 2 dni i człowiek jak nowy.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|