Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 22 z 30 1 2 20 21 22 23 24 29 30
P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Originally Posted by lupus
Kto to jest Maria Peszek?

Wszyscy w Ustroniu tak macie?

Jak swojemu wspollokatorowi z Ustronia powiedzialem kawal o Wonderze i jego nieumiejetnosci czytania, w zamian dostalem pytanie: "a kto to Stevie Wonder?"

Bonus: Unibet
S
spN Offline
member
member
S Offline
Wole słuchać twórczości Marii Peszek i oceniać czy jest ona wybitna czy, też po prostu przereklamowana, niż nic nie wnoszących wywodów Szymona Hołowni owładniętego religią.

kierownik zamieszania
kierownik zamieszania
Originally Posted by polskignom

Jak swojemu wspollokatorowi z Ustronia powiedzialem kawal o Wonderze i jego nieumiejetnosci czytania, w zamian dostalem pytanie: "a kto to Stevie Wonder?"

laugh laugh laugh

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
AKurat Stevie Wonder to muzyka mojej mlodosci, wiec tu nie ma problemu.

Ale Szymona Hołowna nie kojarze

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
AKurat Stevie Wonder to muzyka mojej mlodosci, wiec tu nie ma problemu.

Ale Szymona Hołowna nie kojarze

Stevie tworzyl juz jak jeszcze na gowienko mowiles papu tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

O k...a laugh laugh laugh

pokakulka
pokakulka
Originally Posted by JuN
Originally Posted by Ða Bartek
Stricte to chyba jest tekst piosenki a nie piosenka. Oceniasz piosenke jedynie po slowach? Gratuluje. Zreszta biorac pod uwage ostatnie "hity" to ten tekst sam w sobie nie jest zly, a najnowsza plyta Peszek "Maria awaria" całkiem niezla. Mozna sie przy niej zrelaksowac.

To sie relaksuj dalej, i nie staraj sie mnie przekonywac do JEJ WYBITNEJ TWORCZOSCI,

mam swoje zdanie i tyle, tekst takiej piosenki mozna napisac w godzine, 12 kolejnych kawalkow w 12 godzin, czyli kazdy czlowiek moze wydac plyte i mowic o sobie "jestem artystą"

Chyba koledze sie cos w glowce poprzestawialo. Ja sie nie staram Cie przekonac do czegokolwiek. Chcialem Ci tylko powiedziec ze bledem jest ocenianie piosenki tylko i wylacznie po tekscie. Nie jestem fanem Marii Peszek. Posluchalem tylko troche jej ostatniej plyty i wyrazilem swoje zdanie. Cos nie pasuje?

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
Originally Posted by JuN
Stricte to chyba jest tekst piosenki a nie piosenka. Oceniasz piosenke jedynie po slowach? Gratuluje. Zreszta biorac pod uwage ostatnie "hity" to ten tekst sam w sobie nie jest zly, a najnowsza plyta Peszek "Maria awaria" całkiem niezla. Mozna sie przy niej zrelaksowac.

To sie relaksuj dalej, i nie staraj sie mnie przekonywac do JEJ WYBITNEJ TWORCZOSCI,

mam swoje zdanie i tyle, tekst takiej piosenki mozna napisac w godzine, 12 kolejnych kawalkow w 12 godzin, czyli kazdy czlowiek moze wydac plyte i mowic o sobie "jestem artystą"

Chyba koledze sie cos w glowce poprzestawialo. Ja sie nie staram Cie przekonac do czegokolwiek. Chcialem Ci tylko powiedziec ze bledem jest ocenianie piosenki tylko i wylacznie po tekscie. Nie jestem fanem Marii Peszek. Posluchalem tylko troche jej ostatniej plyty i wyrazilem swoje zdanie. Cos nie pasuje?

pasuje, masz swoje zdanie, ja mam swoje i tyle,

w moich wiadomosciach nie neguje Twojego zdania, masz do niego prawo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Z kim Ty mieszkasz confused
Złóż mu wypowiedzenie. Termin natychmiastowy cop

old hand
old hand
nienawidzę się pakować i przeprowadzać, a to mnie właśnie w tym momencie czeka i nie mogę się za to zabrać...

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
wybor mebli do pokoju, za duzo fajnych, za malo miejsca w pokoju, chcialbym miec to i to i to ale takich zestawow niestety nie ma ze maja wszystko tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
zyletki w gardle:/ jakis psoob oprocz cholinexu???:/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Strepsils intensive. Ostatnio pomogła mi 1 (!) tabletka.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Dobija mnie jak ktoś nie mający pojęcia o danym temacie X, wypowiada się mimo wszystko na ten temat X, podczas gdy ignorancja aż bije po oczach ...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by arus1
a ty chcesz ich zamknac ze swiadomymi mordercami,gwalcicielami, pedofilami i zlodziejami a oni nie robia nic zlego tylko sprzedaja nielegalnie substancje ktore tak naprawde sa mniejszym zagrozeniem dla spoleczenstwa niz alkohol wiec pomysl a potem wysylaj za kraty

laugh

[Linked Image]

Trzymajcie mnie laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z punktu widzenia po grze "maxdila" to moze i tak " zostałes obrobiony przez doliniarzy " hehe i jeszcze biednego dilera zmayakc:p0

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ale nuda dzisiaj na sklepie blush Zero do roboty, zero ludzi. Istny środek tygodnia.

Nie mam czasu, żeby napisać zapowiedź meczu inaugurującego koszykarski sezon w Bydgoszczy :MAD:

Nie mam czasu poczytać o PLK :MAD:

A teraz najgorsze. 11 października gramy z Piasecznem u siebie, czyli kandydatem do awansu. Dzisiaj laski na sklepie mi wyświetliły, że wszystkie muszą być na uczelni i muszę być w pracy laugh laugh laugh

Chyba je głowa boli jeśli myślą, że mecz opuszczę smile

Nie opuściłem meczu domowego od X lat. Nawet na mecz w garniturze poszedłem jak miałem po meczu od razu studniówkę laugh

F
Fab Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
kurfa, moja profesorka się zareczyla, why kurfa? for money..:| do czerwca mam czas odbić laugh

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
jestem chory a nie moge nie chodzic do pracy bo 2 osoby maja urlopy i nie ma kto byc w razie czego na zastepstwie. Teoretycznie jak bym sie uparl: zwolnienie i do domu, ale za krotko pracuje zeby takie rzeczy odwalac :/ no i jutro znowu bede zdychal przez 8 godzin.

F
Fab Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Originally Posted by Adammm
jestem chory a nie moge nie chodzic do pracy bo 2 osoby maja urlopy i nie ma kto byc w razie czego na zastepstwie. Teoretycznie jak bym sie uparl: zwolnienie i do domu, ale za krotko pracuje zeby takie rzeczy odwalac :/ no i jutro znowu bede zdychal przez 8 godzin.

Fervex czy jak to się piszę, dobry jest, mi przynajmniej pomógł szybko, 2 dni i człowiek jak nowy.

Strona 22 z 30 1 2 20 21 22 23 24 29 30

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, aker, Sensei, rymoholik, 11kera11, alfa, Emilio), 2,859 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,315
Posty5,842,403
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026