|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak nie ma na napiprojekt czy na napisy24.pl to z dupy ci ich nikt nie wyciągnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Napisy do Heroes 3x00 są już na napisy24.pl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przyznac sie  kto wyciagnol z dupy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przyznac sie  kto wyciagnol z dupy  podejrzewam, ze nikt sie nie przyzna, ze wyciagn ol ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
już mogli dać ładniejszą tą Ruby w 4 sezonie :D, ale i tak Panny  Talbot nie pobije 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Babylon AD z vinem Dieslem miałem nadzieję na solidny film akcji z mordobiciem i strzelaniną a wyszło im siakoś tako nijako 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ten serial Fringe to calkiem niezla wspolczesna wersja X-Files. Serial zrobiony przez tworce Lost JJ Abramsa. Po pierwszym podwojnym odcinku sciagam nastepne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co do Fringe mam podobne odczucia do Logana, jednak mały minus widzę w odtwórcy Petera-gwiazdka Jeziora Marzeń to wszystko na co było stać producentów. Dwa pierwsze odcinki Herosównie zachęciły mnie zbytnio do śledzenia ich losów. To co dzieje się z serialem przypomina mi sytuacje Prison Break, który to po 2 sezonie zaprzestałem oglądać widząc tylko kalkę poprzednich sezonów i kręcenie "na siłę"(czy też aby zbić kasę). Chealeaderka dalej jęczy swoje(nie wie kim jest  ), Syler będzie ginął kolejny i kolejny i kolejny i kolejny raz, ulubione postacie(pod względem fanów telewizyjnych) będą nadal w tym show. Czekam na jakiś powiew nowego, jakiś ciekawy motyw, zryw akcji cokolwiek-bo inaczej powiem PASS. Natomiast pojawił się serial na którego następny odcinek czeka się z niecierpliwością TRUE BLOOD. Choć 3 odcinek był trochę słabszy od pierwszych dwóch-to uważam że jest dobrze zapowiadający się mini serial.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przypominam o Supernatural sezon 4 odcinek 2, juz sie ukazal 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Cos na temat TAKEN, bo niektorzy tu sie zachwycali. Jesli ktos chce zobaczyc jedna z najgorzej zagranych postaci w tym wieku to polecam, corka glownego bohatera jest gorzej niz tragiczna(wspaniale biega  ). Ogolnie film przecietny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak to jest jak 25 letnia kobieta gra 17sto latke 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cos na temat TAKEN, bo niektorzy tu sie zachwycali. Jesli ktos chce zobaczyc jedna z najgorzej zagranych postaci w tym wieku to polecam, corka glownego bohatera jest gorzej niz tragiczna(wspaniale biega  ). Ogolnie film przecietny. To jak ona zagrala wogule nie wpadlo mi w oko..bardziej skupilem sie na glownym bohaterze bo przez wiekszosc czasu film byl skupiony na tym co on robi..Jak dla mnie jeden z lepszych filmow ktore ostatnio ogladalem!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ogladal ktos Flashpoint albo nowego Knight Ridera? Warte to to sciagania?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
są już polskie napisy do SuperNatural 4x02 ? na Hataku jeszcze nie wrzucili np..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
do snatural widziałem na napisy24
obejrzałem sobie dzisiaj Chocolate tajlandzkie kino kopane, z ambicjami i nawet mi się podobał, przyzwoita "nawalanka" natomiast najlepsze w filmie są scenki z kręcenia filmu (po napisach), normalnie masakra jak kręcą takie sceny w Tajlandii, i jak sobie człowiek popatrzy jak się naprawdę ludzie zachowują po "muśnięciach" ręką czy nogą. warto obejrzeć jako ciekawostkę, przyzwoite, "skośne" kino.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zmarł Paul Newman, legenda kina. Miał 83 lata. Zmarł na raka  Ale zostawił po sobie wiele wspaniałych filmów i doskonałych ról do których myśle każdy fan kina będzie wracał z przyjemnością
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Ogladal ktos Flashpoint albo nowego Knight Ridera? Warte to to sciagania? Knight za mną , dużo szmerów bajerów , nie prawdopodobne akcje , jednym słowem dobra bajka fatasy , ja pomimo tych śmiesznych nie których akcji będę oglądać dalej , najlepiej obejrzyj sam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak tam ocena Linc po SN 4x02?  Troche pozamiatali z Castielem, a po drugim odcinku człowiek już czeka na next 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
4 sezon trzyma poziom aczkolwiek oczekiwałem troche innego rozwoju fabuły, raczej w kierunku konfrontacji Sama z Deanem.
Mogę polecić serial Mentalist główny bohater detektyw/konsultant, pomagający grupie do spraw zabójstw, znów mało oryginalnie, czyli ekscentryczna postać, posiłkująca sie bardzo nieszablonowymi metodami (taki trochę Raines, trochę Charlie Crews - z Life) ale pierwszy odcinek (pilot) spodobał mi się. Serial ma potencjał, zobaczymy jak pójdzie dalej
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|