|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Masz racje 1,8 to wydaje sie byc naprawde oplacalny kurs. Scott mega zmotywowany odrodzony mentalnie,Runej po drugiej stronie barykady,jezdzacy bez radosci wiec szanse spore 
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Na tą chwilę zawody są zagrożone. Tor jest zbyt nasiąknięty wodą żeby rozgrywać na nim zawody. Zawodnicy oprotestowali stan toru nie wyjeżdzając na jazdy treningowe. Organizatorzy przepraszają i obiecują, że będą próbować doprowadzić tor do stanu używalności przez całą noc i przyszły dzień
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to ku*wa po medalu mamy <SCIANA> lepiej zeby odwolali
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Hancock pojedzie wszędzie, na takiej corridzie boję się o Golloba:(
|
|
|
|
|
|
|
Dupa tam wszędzie. Gregowi też lepiej jeździ się po twardym i taka jest prawda. Według mnie nie będzie dziś tych zawodów...no i dobrze. Tylko kto odpowie za taką głupotę jaką było nie przykrycie przewożonej nawierzchni?
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
jakieś nowe wieści są jak tam tor ?
|
|
|
|
|
|
|
http://www.arena-auf-schalke.de/foto_webcam.htmZ takiej perspektywy to wygląda nieźle, ale to w ogóle nic nie oddaje. Na zdjęciu o 10 po torze jeździł ciągnik. Ale czy był w międzyczasie trening to nie wiem. GP Niemiec za tydzień w Bydgoszczy. Po medalu ? :))))))))))))))))))) Hehe, fortuna kołem się toczy !!
Last edited by buszmen; 11/10/2008 20:19.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
hahahaha- naprawdę ciekawa decyzja 
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
też mnie to śmieszy ... Tomek maczał w tym palce oby takich ludzi mniej było ...
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
ciekawe co z wyścigiem o 100k? bo jeśli będzie rozegrany w Bygdoszczy to chyba wiem kto wygra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
normalnie nie wierze w to, jestem ciekawy, kto i w jaki sposob wplynal na gang Olsena  @buldog, wnioskuje, ze nie lubisz Golloba a to dlaczego ? ja nie widze w tym nic smiesznego, jak juz to tylko ciekawego, czyzby kolejna " jakas zazdrosc czy flustracja " ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe co z wyścigiem o 100k? bo jeśli będzie rozegrany w Bygdoszczy to chyba wiem kto wygra  ponoć chłopaki już zadecydowali że każdy po 50 tysiaków bierze, niezależnie od wyniku, teraz pozostaje pytanie czy taki bieg się odbędzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i o 200k jadą(ewentualnie), nie o 100 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
bzdura jakas, dlaczego w Bydgoszczy?? ciekawi mnie argumentacja tej decyzji, powinni wybrac obiekt ktory by nie faworyzowal, zadnego z zawodnikow walczacych o medal, dlaczego nie Leszno?? chyba warunki spelnia gratuluje 'profesjonalizmu'
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bzdura jakas, a dlaczego nie w Bydgoszczy ? kazdy tor faworyzowalby jakis zuzlowcow, przypominam, ze w tym roku w Bydzi wygral Hancock, 2-Pedersen, 3-Gollob Bydgoszcz dlatego, ze tu jest najlepsza organizacja, zawsze komplet publicznosci, chyba prawdopodobnie placa najwiecej kasy za organizacje, itp itd
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
'chyba prawdopodobnie' to ta bydgoszcz w ogole musi byc zajebista, itd itd ale jesli jeden i drugi nie maja nic przeciwko to niech ja
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Dla nas to super, że GP odbędzie się w przyszłym tygodniu w Polsce. Gorzej gdyby przeniesiono imprezę gdzieś do Skandynawii gdzie zamiast trybun jest trawiasta górka, wtedy odniósłbym wrażenie deja-vu bo już raz z niedowierzaniem oglądałem w tym roku GP na takim obiekcie. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ktoś widział dzis jak kto jeździł na treningu? (HAGIi?) Ogólnie jak sie zapatrujecie na jutrzejsze wyniki? Czy N. Pedersen będzie w formie na zwyciestwo po ostatnim upadku?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiec tak.
Tomek na V po 3,0 w Milenium juz pobrane.
Jeszcze tej jesieni Tomasz w braz sie zamieni. To bedzie wieczor jednego aktora,ktory wygra ten turniej i zdobedzie 4 krazek IMŚ.
Nie wyobrazam sobie innego rozstrzygniecia.
Po za tym pogralem Nicki - Herbi na chlopaka z Kaliforni bo jest w dobrej formie,potrafi jezdzic w Bydgoszczy ma swietne stary i bedzie mocno zmotywowany. Nicki po kontuzji,Nicki poobijany i jestem pewien ze jezeli zapewni sobie misia po rundzie zasadniczej to nie bedzie juz niczego ryzykowal bo cisnienie z niego spadnie.
Po za tym Buszmen podal dobry trop na Kaspera z Fredka. Freddy juz myslami na wakacjach nie czuje tego toru co pokazal w ostatnim GP w Bydzi,Kasper bedzie chcial dobrym akcentem zakonczyc ten slaby sezon w Grand Prix
Dodatkowo Nicholls 1-8 dla mnie kurs 2,2 na Hota to spora wartosc i uwazam ze Scott znajdzie sie w pierwszej osmece.
Pozdrawiam i pamietajcie.
W histori było wielu Wielu z tych wielu było ponad wielu A on jest ponad wszystkich.
Tomasz Gollob pan i władca żużlowego bractwa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tym bardziej, że podobno zawiązała się spółdzielnia czołowej trójki, która zrobi wszystko, aby Gollob nie zdobył medalu. FUCK OFF frajerzy , mozecie nawet 10 spoldzielni Tomasz i tak was jutro zmaltretuje !
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|