|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja chce wyplacic na MB lub przelew bankowy no i nie da sie jak to nie da sie ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no pisze, że moge wypłacic tylko 66e
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wypłaciłem to najwyzej wplace to znowu i potem wypalce, no bo co innego zrobic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
taki komunikat mam: ALARM
Twoje zlecenie wypłaty nie zostało zaakceptowane. Aby móc wypłacić przez Moneybookers proszę upewnić się, że na innych metodach depozytów, z kórych korzystałeś (moja) wypłaciłeś kwoty równe lub większe od tych, które zdeponowałeś.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Miałem taki sam problem  od jakiegoś czasu betfair wprowadziło tzw. zasade polityki zamknietego kola. Oznacza ona, "iz aby mozna bylo wycofac nadwyzke salda konta na dowolnie wybrane konto/karte, nalezy wczesniej wyrownac ro?nice depozytow i wyplat na pozosta?ych zarejestrowanych kontach/kartach."Musiales poprostu wplacac do nich pieniadze różnymi formami platnosci, jeśli wyplaciles juz 66E to reszte pieniedzy sprobuj wyplacic innym sposobem żeby 'wyrównać' różnice depozytów i wypłat. Nie bardzo rozumiem po co to oni wprowadzili ale nic nie poradzisz bo inaczej kasy nie wyplacisz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no tak kiedys wplacalem karta, ale teraz juz nie mam karty przez MB sie nie da przelewem tez nie da rady to co mam robic???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To nic nie szkodzi, jeżeli twoja karta straciła ważność albo została zablokowana to i tak możesz zwrócić na nią pieniądze, ponieważ dalej jest przypisana do twojego konta bankowego wiec bez problemu twoj bank powinien przyjąć ten zwrot.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To nic nie szkodzi, jeżeli twoja karta straciła ważność albo została zablokowana to i tak możesz zwrócić na nią pieniądze, ponieważ dalej jest przypisana do twojego konta bankowego wiec bez problemu twoj bank powinien przyjąć ten zwrot. w rubryce kwota do wyplaty: karta utracila waznosc - wiec nie da sie tam nic wpisac, a co za tym idzie wyplacic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W jednych emaili support betfair podal mi taki przyklad zwiazany z wyplata pieniedzy, a zasada 'polityki zamknietego koła'
"Moneybookers: Suma Depozytow € 375 Suma Wyplat € -360 Karta Visa: Suma Depozytow € 62 Suma Wyplat € 0.00 Oznacza to, iz na konto Moneybookers mozna wyplacic jedynie 15 EUR.
Aby wyplacic jakakolwiek wieksza kwote na konto MB nalezy wczesniej wyplacic 62 EUR na konto karty Visa"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To nic nie szkodzi, jeżeli twoja karta straciła ważność albo została zablokowana to i tak możesz zwrócić na nią pieniądze, ponieważ dalej jest przypisana do twojego konta bankowego wiec bez problemu twoj bank powinien przyjąć ten zwrot. w rubryce kwota do wyplaty: karta utracila waznosc - wiec nie da sie tam nic wpisac, a co za tym idzie wyplacic  Jeśli utraciła ważność to spróbuj ją wykasować, a jeśli nie da rady to napisz do supportu żeby ją sami usuneli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no nie da się, już napisałem do nich, pewnie odpowiedz będzie jutro jak to maja w zwyczaju
dzięki za rady, mam nadzieje że jak wykasują tą kartę to będę mógł już no0rmalnie wypłacać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Karte wykasuja normalnie, ja tak mialem, podobnie napisalem do nich ze juz nie mam tej karty (zrezygnowalem z karty przed uplywem waznosci, a konto mam do dzis) - i obie karty usuneli bez problemu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no grunt zeby sie wyplacac dalo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wykasowali mi karte i wyplaty na MB mozliwe 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Działa Wam strona betfair. Mam problem z wyświetlaniem strony startowej Zakłady  tzn. nie wyswietla mi się lewa belka panelu strony no i konto cos się dłuuugo ładuje 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dobra juz wiem - przegladarka
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
wkrotce bede chcial dokonac wyplaty z konta betfair czy musze przejsc procedure KYC przed wyplata? mam konto w euro, brytyjskie. Wczesniej wyplacalem srodki na karte (ale nigdy nie udalo mi sie wyplacic wiecej niz do nich wplacilem), ktora wplacalem, ale teraz chce czesc srodkow wyplacic na karte (do wysokosci sumy depozytow netto z karty), a nadwyzke przelewem bankowym.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od 22 września do dziś zagrałem na 14 rynkach.
Na razie zapłacona prowizja to 10% wyniku netto (jeśli porównać do wyniku brutto to jeszcze mniej). Tak jeśli utrzymam skuteczność - będę musiał dopłacać (czego oczywiście nie zrobię, przerywając grę w razie czego na 249 rynku).
Gdzie mogę znaleźć podsumowanie mojej gry pod kątem premium charges? Dla 14 rynków mogłem jeszcze policzyć ręcznie ale dla większej ich liczby nie mam już zamiaru.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
A możecie napisać wedle jakiego wzoru to się liczy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No właśnie nikt nic nie wie. Cicho wszędzie, głucho wszędzie... Ja nawet chyba maila na ten temat nie dostałem. A już na pewno nie podpisywałem żadnego aneksu do umowy. Gdyby ktoś nie napisał na forum żyłbym w błogiej nieświadomości. A gdzie to teraz sprawdzić - trzeba liczyć ręcznie? Czy w ogóle naliczają już te opłaty? Gdzieś jest jakaś informacja? Cokolwiek? Pewnie okaże się jak z konta po cichu zniknie trzycyfrowa kwota. No może nie po cichu. Wtedy "zostanę powiadomiony" (za darmo! Gest dobrej woli ze strony betfair, doceniam to!), że mam do uiszczenia na przykład 800 euro i że w najbliższą środę stan mojego konta zostanie uszczuplony o tę kwotę.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|